woensdag 27 september 2023

De Stappen Op De Trap Naar De Hemel ~ 27 september 2023 ~ Daniel Scranton

De Stappen Op De Trap Naar De Hemel

Gechanneld Door: Daniel Scranton – 26 september 2023

“Groeten. Wij zijn de Arcturiaanse Raad. Wij komen graag met jullie allemaal in contact.

Wij leven in wat jullie zouden beschouwen als de hemel.

Ons rijk, onze dimensie, is hemels in vergelijking met wat jullie daar op Aarde leven. Het is niet DE Hemel; het is niet de enige hemel, maar het heeft wel die kwaliteit en dat uiterlijk, en je zou alle dingen kunnen doen waarvan je denkt dat je ze in een hemels rijk zou kunnen doen.

Jullie ervaren het soort gelukzaligheid dat je zo nu en dan in een hemels rijk op aarde kunt ervaren, en dus moeten jullie voor jezelf beslissen wat het is dat je in die staat van zijn brengt waarin je voelt dat je je in feite in jouw versie van de hemel bevindt, en plaats jezelf daar zo vaak mogelijk.

En dit lijkt misschien een hedonistische of egoïstische daad, maar houd het volgende in gedachten.

Wanneer je toegang krijgt tot die frequentie waar je in moet zijn, zodat je kunt voelen dat je de Hemel op Aarde ervaart, breng je letterlijk de Hemel naar de Aarde. Je maakt het meer beschikbaar voor iedereen omdat je die hogerfrequente energieën in je lichaam, op je planeet, in je rastersysteem aardt, en daarom kan iedereen zich uitleven.

Je bent ook een voorbeeld voor anderen en nodigt hen uit om samen met jou de hemelse ervaring te beleven die je ervaart. Je laat anderen zien wat mogelijk is, en dat is belangrijk, want als mensen alleen maar om zich heen kijken en anderen zien lijden, weten ze niet dat er een andere optie voor hen beschikbaar is.

En ten slotte, als je jezelf in die hemelse dimensie plaatst die je voor jezelf hebt gecreëerd, zul je anderen willen leren hoe ze dat moeten doen.

Ook al is het maar één persoon, dat is nog steeds iets. Dat is nog steeds het delen van het geheim dat je in jezelf hebt ontdekt, en het is nog steeds een geheim voor de meesten, deze waarheid dat je de mogelijkheid hebt om te vibreren op welke frequentie je ook kiest en dan in die vibratie te leven.

Dat is voor velen nog steeds een vreemd concept, en anderen zouden lachen om het idee ervan, maar als jij en anderen zoals jij consequent de waarheid demonstreren dat je met opzet een vibratie kunt aanbieden en de weerspiegeling van die vibratie in je ervaring kunt beleven, zullen anderen dat ook doen. Begin het op te merken en vraag je af wat je aan het doen bent.

Het is belangrijk dat mensen zich realiseren dat ze meer macht in zich hebben dan ze denken, en dat jullie de pioniers zijn. Jullie zijn degenen daar die voorop lopen en het vermogen hebben om anderen te laten zien wat mogelijk is, wat in hen zit, en waar jullie allemaal naar streven.

De hemel naar de Aarde brengen is een reëel doel.

Het samenvoegen van de twee rijken is onvermijdelijk, maar je kunt het met opzet doen en je kunt het nu doen, en je hoeft niet te wachten tot er iets buiten jou gebeurt om jezelf dit soort ervaringen te geven.

Je doet het nu tot op zekere hoogte omdat we een hemelse vibratie naar je projecteren, en terwijl je deze transmissie ontvangt, versmelt je met die energie en maak je het een deel van je realiteit in het hier en nu.

Wij zijn de Arcturiaanse Raad, en we hebben ervan genoten om met jullie in contact te komen.”

Vertaling: wakkeremensen.org