woensdag 27 september 2023

Update ~ Marjolein Ingrid Soulpursang



Update

AANZIENLIJKE KANS OP FAKKELS
***BAKKEN VOL HOGE ENERGIE OVERSPOELEN DE AARDE IN DEZE TIJD -DE KRACHTIGE ENERGIE EIST ONZE VOLLE AANDACHT OP***
***ZONNEVLAMSCHEUREN IN HET AARDMAGNETISCH VELD VEROORZAKEN EXTRA STERKE STRALING EN DIEPERE INSTROOM VAN DE ZONNEWINDEN IN HET AARDMAGNETISCH VELD EN DUS IN ONZE AURA***

In deze tijd van het jaar vormen zich scheuren in het aardmagnetisch veld, waardoor zonnewind kan binnendringen.
De energie is zo hoog in deze tijd van het jaar waardoor we last kunnen hebben van ; ijl hoofd, hongeraanvallen, beladenheid, piepende oren, onrustig hart, druk op het borstbeen, immense dromen/nachtmerries, hoge benauwende opgejaagde ademhaling, slaapproblemen, wiebeligheid, gespannen kaakgewrichten , overprikkeld zenuw en orgaanstelsel, extra vermoeid tot aan uitputting, nerveus, paniekerig, ongemakkelijk je voelen.

Wees niet verbaasd als er vandaag een zonnevlam is. Vier van de tien zonnevlekkengroepen die nu naar de aarde zijn gericht, hebben magnetische velden met gemengde polariteit met + en - in explosief dichte nabijheid. NOAA-voorspellers zeggen dat er een kans van 40% is op M-klasse fakkels en een kans van 15% op X-flares op 27 september.

IMMENSE KRACHTGOLVEN BEUKEN TEGEN ONS MIDDENRIF AAN***ZONNEWINDEN BLAZEN MET 470 km/s ONZE AURA SCHOON VAN VERVUILDE AANGEKOEKTE LYMFE***

ENORME DETOX van ons LYMFESYSTEEM = genetisch galactisch lichaam, dit herken je aan je donkere zware gedachtenvormen die boven komen drijven= pure zuivering van ons lichtlichaam is dan aan de gang. Het is onze schaduwenergie = duale hoofdenergie=ego. Oftewel het is ons verleden in 3D die we nu schoonspoelen van vele levens en generaties.
Toen we overleefden vanuit ons verstand ipv vanuit ons hart=intuïtie en gevoel. Deze ego pantsering bestaat uit gestagneerde en vervuilde lymfe [duistere energie met lage trillingen] en herkennen we nu aan de sombere gedachtenvormen ie bovenkomen. Gedachten zoals; "'wat doe ik hier eigenlijk nog"= dood van het ego, ik trek het niet meer.

Geeft veel snotterigheid, slijm, grieperigheid, jeuk, enorme zweetaanvallen en extreme kou. Gevoel door vele werelden tegelijk te lopen en desoriëntatie.

De aarde bevindt zich in staat van een grote verandering, het trillings niveau verhoogt zich al jaren.
Wij als bewoners van de planeet aarde voelen deze verandering ook en nemen automatisch een hoger trillings niveau aan wat vervelende symptomen kan geven.
Onze celstructuur verandert, kolossale infusies van licht komen naar het fysieke aards niveau. Dit verruimt ons bewustzijn.
De vijfde dimensie waar onze aarde zich in draait, zal een transformatie teweeg brengen in denken, doen en zijn.
De mensheid zal weer functioneren en reageren vanuit het hart en niet het ego.

Ons darmvlies[bloedzuivering] maakt overuren als een op hol geslagen wasmachine die keer op keer blijft spoelen op een torenhoog toerental en dat verklaart de moeheid, misselijkheid, darmklachten en dizzy alsof we zeeziek zijn omdat we onze balans nog niet kunnen vinden. We gaan letterlijk lopen over het water.
De aanvoer van afvalstoffen uit onze benen, onderlichaam en bekkengebied is te groot.

Grote massale opruiming dus, zowel in je binnenwereld als in je buitenwereld. We hebben steeds meer behoefte aan stilte en laten vele levens los waarin we de drukte en het vele gepraat over drama verhaallijnen achter ons naarmate we onze kern naderen=onze poolster =chakra 7= pijlnaad, schedelnaden waar nu het licht doorheen stroomt.

De infusie van hogere energie in de fotonen gordels rond de aarde brengen dit alles tot beweging.
Het gevoel geeft steeds aan dat er iets staat te gebeuren, je weet niet goed wat.

SYMPTOMEN: het gevoel geeft alsof er een centrifuge bezig is in je buik met als gevolg maag en darm klachten, drukpan gevoel op je kruin, achterhoofd, skelet en onderrug, bandgevoel rond voorhoofd, misselijk, volle wasmachine gevoel rond je maag, onrustig, angstig, hypernerveus gespannen ,stress ,verkrampt en trekkerig gevoel, drukgevoel vd Nervus Vagus mn linkerkant lichaam=loopt vanaf je nek naar je slokdarm door naar de borst dan naar de linkerhoek onderaan je ribbenkas incl. spijsverteringsorganen, darmen en anus!= obstipatie oftewel vasthouden vh oude ,hartritmestoornissen, benauwd en drukkend gevoel borstkas tgv expansie, vibrationele griep, koude rillingen, ijzige kou ,hitte-aanvallen, kaak-en aangezichtspijnen, gloeiend hoofd, huidirritatie, kriebelige gevoelens, spier en bandenpijnen en enorm moe en uitgeput, amper vooruit komen door de grote toestroom van afvalstoffen in je lichaam, blauwe plekken en gevoel gekneusd te zijn, snel overprikkeld, droevig of intense dankbaarheid en vreugde komen en gaan als eb en vloed.
Chakra 1 en chakra 6 werken [conceptievat] nauw samen en zijn volop aan het reinigen van vele levens en generaties waarin emoties onderdrukt werden. Dit is collectief gaande. Zodat de yin en yang energie weer in een gezonde evenwichtige balans mogen komen=schildklier=tao.

TIP www.naturalupgrade.nl biedt een geweldige energetische ondersteuning bij ascensie voor een sterke aarding en aura zuivering!
De FEETCARE-lotion = werkt fantastisch, geeft gelijk een sterke
aarding,!
De BALM for leg = bij verkrampingen en vermoeide
en pijnlijke verkrampte benen!
De BODYBUTTER = helpt geweldig bij overprikkeling!
De ROOMSPRAY = zuiveren de omgeving /aura zodat je
dichtbij jezelf blijft in deze
transformerende tijden!
MAGNESIUM OIL SPRAY = een fantastische 1 hulp bij stress, paniek
de olie kalmeert direct de verkrampte
nervus vagus, geweldig om onder de
voetzolen te sprayen!

***een stampotje uit de losse pols, ik heb 2 mannen van me af moeten slaan die iets te veel aandacht van me wilden hier in de Mekong, ze zogen mijn kristallijnen energie zowat uit me=orale borstzuigers kwam er bij mij binnen via channeling
Ik was zeer assertief en zeer transparant in mijn communicatie= HEERLIJK WAT EEN POWER GEEFT DAT""

Marjolein Ingrid Soulpursang