zaterdag 30 september 2023

ELEKTROMAGNETISCHE UPDATE ZATERDAG 30-9 & VERWACHTINGEN ~ Manuela v/d Knaap


ELEKTROMAGNETISCHE UPDATE ZATERDAG 30-9 & VERWACHTINGEN: De activiteit is gemiddeld, niet extreem. Het is vooral de volle BIJNA SuperMaan van vandaag die krachtig voelbaar is. KORT OVERZICHT: grotere C-klasse zonnevlammen en een zo goed als M-klasse zonnevlam, MILDE GROTE ZONNEVLAMMEN ALERT, gaten corona aarde gericht, gemiddelde Schumannresonantie activiteit, elektronenstorm en vanaf zaterdag 23-9 een shift van magnetische verbinding tussen aarde en Zon (HCC).

En een verwachting van EXTREME ELEKTRONENSTORM en kosmische stralingsalerts. Lees meer hieronder met uitleg over de symptomen. Helemaal onderaan dit artikel staat informatie met uitleg van het hoe en waarom van de symptomen en ook wat je kan doen om deze te verlichten: https://inzichten.com/elektromagnetische-update.../

LEKKER BIJKOMEN, ALLES WEER IN EVENWICHT BRENGEN EN INTEGREREN? Lekker bijkomen, helemaal in rust en ZIJN en op deze manier ook nog eens blokkades loslaten en van binnenuit laten ontvouwen van het nieuwe innerlijke multidimensionale energieveld. Doe mee met de wekelijkse meditatie-webinars om in evenwicht te komen of te blijven. Woensdag 4-10 is er een meditatie met het Eenheidsbewustzijn en aarde op de (vernieuwde) oorspronkelijke aarde, we starten rond 19:45 met LIVE uitleg rond 20:00 uur. De meditatie start rond 20:20 uur.

Heb het goed...
© Manuela van http://inzichten.com