dinsdag 26 september 2023

In deze wereld maar niet van deze wereld ~ Bron : Lorie Ladd


Velen van ons maken nu door een moment waarop we het gevoel hebben dat we nergens bij horen, dat we uit een andere film komen.

We hebben echt geen goede vrienden meer omdat we niet resoneren met oude vrienden, misschien resoneren we niet eens met familieleden of collega's, het is alsof we in deze wereld zijn, maar we hebben het gevoel dat we niet van deze wereld zijn. We passen niet meer in deze wereld.

Als je je zo voelt, komt dat omdat je fysieke lichaam niet meer energetisch combineert met de energieën om je heen; er is een hele grote dissonantie die je intens voelt, en waar je heel ongemakkelijk van wordt, je voelt je helemaal niet goed.

En het gaat niet om mensen waar je niet langer mee resoneert dat ze "slecht" / "minder" zijn en "goed" / "superieur" zijn; het gaat erom dat je niet meer met elkaar resoneert, het gaat om verschillende energieniveaus, dat is alles.

Je lichaam groeit als een trillingsniveau. Dit gebeurt omdat je voelt wat je voelt.
Dus, als je momenteel leeft in een periode waarin je je losgekoppeld voelt van alles en alles, waarin je het gevoel hebt dat je niet in deze wereld hoort, accepteer dan eerst wat je voelt.
Beoordeel niet wat je voelt, veroordeel jezelf niet omdat je je zo voelt, accepteer gewoon wat je voelt. Rustig maar. Verzet je niet tegen het verzet.

Accepteer dat je niet meer resoneert met mensen om je heen, je werk, etc. Halleluja! Dit gebeurt er als je trillingen hebt.

Sta toe wat er gebeurt, verzet je niet; geef je over en laat het universum je verrassen. "

Bron : Lorie Ladd