donderdag 28 september 2023

Vrijdag 29 september Volle Maan(d) in Ram = Volle Maan(d) Kaartlegging ~ 28 september 2023 ~ Karen Bos

Vrijdag 29 september Volle Maan(d) in Ram = Volle Maan(d) Kaartlegging

27 september 2023 / Door uitjebewust

Goede morgen lief mens,

Nadat ik een prachtige kaart mocht delen met degenen, die me supporten, staat nu een nieuwe Volle Maan(d) op stapel, waarbij ik voor iedereen bij wie het resoneert kaarten vanuit eenheidsbewustZIJN zal vragen voor inzicht, steun, inspiratie en wat nog meer van toepassing is.

Het is zo’n fijn en dankbaar werk. Zeker als je terugkrijgt dat het weer eens precies op het juiste moment was, dat nou net dat inzicht ontbrak of dat je mensen dat zetje in de rug mag geven.

Ook al is het niet altijd makkelijk om het pad te lopen waar ik op sta, ik geloof er heilig in en weet dat het mijn missie is ‘de mensheid niet te laten vergeten en verder te helpen’ en dat dan weer op verschillende manieren in verschillende vormen.

Mijn tripje Nederland, 1 weekje vliegt voorbij, zeker als er heel veel op de heerlijke 3D-to do-lijst staat, heeft er behoorlijk ingehakt. Evenals de energie van Nederland en de vrijwel onmogelijk te behapbare straling, die overal is. Letterlijk (en soms ook figuurlijk ;)) met tuutende oren en een trillend lichaam in bed. Maar goed, ik heb het gewoon weer overleeft en het was zeker ook heel fijn. Nu, terug op mijn honk hier, was het even bijkomen en daar wordt alles voor in werking gesteld. Het is hier namelijk nog steeds zomers. Teenslippertjes, zomerjurkje, een duik in het inmiddels toch best wat frisse zwembad, genieten van de jonge poesjes en kuikentjes. Wat een heerlijke beestjes zijn het!

En er staan bij mij, net zoals bij jou, waarschijnlijk ook uitdagingen op jouw pad. Zoals het vinden van een nieuwe woning, want waar ik nu zit staat te koop en met een huurder erin lukt dat niet. De huiseigenaar is me dus liever kwijt dan rijk en heeft daar hele gezellige manieren voor om me dat te laten ervaren. Fijn dat ik hier weer wat van mag leren en ondertussen op zoek naar een nieuwe plek. 1 waar ik nu eindelijk mag doen wat ik zo graag wil een waar ik gewoon kan ZIJN en blijven.

En dan… staat ineens die Volle Maan weer voor de deur. Ram-energie. Kracht, avontuur, geduld beoefenen. Allemaal dingen, waar jij (en ik) mee te maken hebt op dit moment. Of dat nu een gebrek aan kracht is of juist die enorme boost die je kunt ontvangen, of dat nu jouw twijfel is voor een nieuw avontuur te kiezen of dat je gewoon op weg gaat/bent, of dat je zo graag vooruit wilt dat je loopt te trekken en te duwen, terwijl geduld de remedie is. 1 ding is zeker: de Ram-energie kan roekeloos en onberekenbaar (letterlijk en figuurlijk) ZIJN, waardoor je misschien te snel wil/gaat, waarbij de uitkomst niet helemaal kan manifesteren, zoals je gewenst had. Simpelweg omdat die dosis geduld bent vergeten toe te voegen aan jouw recept.

Het gaat om doorzetten, heilig geloven in, signalen oppakken, verantwoordelijkheden daar laten waar ze horen, doen waar je blij van wordt, afstemmen en jouw balans bewaken, enz.

Waar jij ook op dit moment staat en wat jouw uitdagingen ook zijn, ik hoop je met de kaarten van de Volle Maan(d) Kaartlegging net weer DAT aan te kunnen reiken wat jij nodig hebt.

Dus…. DOE JE MEE VRIJDAG?

Aanmelden kan hier.

Ik hoop je vrijdag te ontmoeten…

Mooi dag lief mens!

Inspirerende en liefdevolle groet,

UIT JE BEWUST
Karen Bos
https://uitjebewust.nl/