dinsdag 26 september 2023

Update ~ Grandma Chandra


Nu de vibratie van Gaia in de Sterrenfamilie stijgt, beïnvloedt dit de planeten, sterren, het zonnestelsel en de sterren in de andere sterrenstelsels. Gaia wordt een actievere speler in de ruimte. Nu je activiteit met Gaia en via Gaia toeneemt en je vibratie stijgt, voelt het alsof je een actievere deelnemer wordt aan gebeurtenissen die op galactisch niveau plaatsvinden. De mensheid wordt een opvallende speler in de scenario's van het leven in de Melkweg.


Dit proces gaat twee kanten op. Het is alsof de kwantumvelden van de Melkweg opgaan in de kwantumvelden van Gaia, op dezelfde manier waarop het kwantumveld van Gaia zijn energie vermengt met het hele beeld van de Melkweg. Het is een multidirectioneel proces dat de hele ruimtestructuur op verschillende niveaus brengt. Als Gaia en de mensheid in het verleden slechts ontvangers waren, zoals een ontvangstpunt, dan stuurde iedereen en alles energie naar deze ontvangstpunten om hen te helpen, op te laden en met hen samen te werken.

Nu is de energie zowel inkomend als uitgaand op gelijke basis. De mensheid wordt een gelijkwaardige deelnemer aan alles wat er momenteel in de Melkweg gebeurt. Jouw stem wordt gehoord. Jouw energie wordt herkenbaar en gewaardeerd.

Naarmate meer bewustzijn van wat er momenteel gebeurt voor de planeet en voor de mensheid in het bewustzijn van meer mensen terechtkomt, zal het proces actiever worden. Er zal meer energie worden opgenomen in deze energetische uitwisseling. Op dit moment zijn alleen degenen die er klaar voor zijn, degenen die de vibratie vasthouden en degenen die het proces leiden de pijlers van het leven die het meeste werk doen. Hoe meer deelnemers uit de mensheid, hoe meer zielen betrokken zijn bij dit proces, hoe minder druk er zal zijn op de koplopers en zij zich kunnen concentreren op meer taken.

Kijk regelmatig naar de nachtelijke hemel met je nieuwe hulpmiddelen en zintuigen, je zult steeds meer van deze energiestroom gaan zien, deze coördinatie van de inspanningen van je sterrenbroeders en -zusters die meedoen, en je zult je steeds meer onderdeel voelen van dit proces. Het is belangrijk dat u voelt en weet dat u bij dit proces betrokken bent en uw steentje bijdraagt. Jullie zijn degenen die bewust op een heel ander niveau met het leven in de Melkweg werken.

Knuffels en liefde voor jullie allemaal,
Grandma