dinsdag 26 september 2023

De Gabriël-Boodschappen: Versterk Jouw bewuste bewustzijn van andere toestanden buiten het fysieke,……………26 september 2023 ~ Shanta Gabriel

De Gabriël-Boodschappen

Gechanneld door: Shanta Gabriel – 24 September 2023

Versterk Jouw bewuste bewustzijn van andere toestanden buiten het fysieke, communiceer diep in jezelf en leer te vertrouwen op jouw eigen antwoorden.

Je bent hier op deze planeet om jezelf volledig te ontwikkelen. Toen de oude filosofen zeiden: ‘Ken uzelf’, hadden ze het over de kracht van zelfbewustzijn. Dit betekent niet alleen iemands bewustzijn van het fysieke, of zelfs van het mentale en emotionele zelf. Jezelf echt kennen betekent dat je echt onderscheid hebt van wie je bent als multidimensionaal wezen.

Je hebt de kracht in je om gebieden van de werkelijkheid te kennen die verder gaan dan de fysieke wereld waarin je leeft. In feite creëert het ontwikkelen van bewustzijn van deze andere bewustzijnstoestanden een link naar de vreugde en liefde waar zovelen naar op zoek zijn. De diepere kwaliteiten die je werkelijk verlangt in het leven liggen buiten het fysieke vlak. Ze bestaan in de uitgebreide bewustzijnsstaat die jouw band met God is, de Bron van jouw wezen. Communiceren in jezelf is het vinden van deze kwaliteiten. Het vereist de bereidheid om verder te kijken dan je uiterlijke zelf, en de tijd te nemen die nodig is om een bewust besef van de liefde en het licht in je te creëren.

Oefening:

Als je rustig en gebalanceerd zit en diep en langzaam ademhaalt, zijn er onmiddellijke resultaten in jouw geest, lichaam en ziel. Stel je voor dat je in een pilaar van gouden licht zit en via jou de hemel met de Aarde verbindt. Hierdoor kun je jouw bewustzijn vergroten en jouw trillingsfrequenties verhogen om bij jouw dromen te passen. Wanneer je gebed toevoegt waarin je vraagt om wat je wilt in je leven, laat je de genade van de engelen voor je werken.

Op dit bestaansvlak met vrije wil moet je om hun hulp vragen, anders zullen ze zich er niet mee bemoeien. Dit betekent niet noodzakelijkerwijs een formeel gebed. Vragen kan zo simpel zijn als het zeggen van de woorden voor de kwaliteiten die je in je leven wilt, zoals liefde, vrede en vrijheid. Mediteren op deze kwaliteiten kan je leven letterlijk veranderen en een overvloediger, vreugdevoller bestaan creëren. Het stelt je in staat om gebruik te maken van je Hogere Zelf en je beschermengelen, zodat je communiceert met de diepste niveaus van je wezen.

Vanaf deze plek zullen de antwoorden die je ontvangt afkomstig zijn van een niveau van Goddelijke Orde, en alles wat volgt zal voor het hoogste goed van alle betrokkenen zijn. Je ontvangt intuïtie en kent de daden en woorden die je het beste zullen helpen bij de uitdagingen waarmee je wordt geconfronteerd. Zodra je begint te handelen op basis van je intuïtieve leiding, zul je jezelf gaan vertrouwen. Het leven zal gemakkelijker aanvoelen. Je hoeft niet naar anderen te blijven zoeken voor de antwoorden. Met elke vezel van je wezen zul je weten wat de waarheid is in je leven.

Vertrouwen op jezelf betekent niet dat je alleen bent, want je bent nooit alleen. Je hebt te allen tijde engelen bij je om je te helpen. Sommigen zijn al eeuwenlang bij je. Ze werken in harmonie met het Licht van God en kennen jou op het diepste niveau van je Ziel. Het is geruststellend om te weten dat je altijd gehuld bent in hun vleugels van pure liefde en dat er voor je wordt gezorgd dat je begrip te boven gaat.

Het is deze verbinding in het zelf waar de meeste mensen naar op zoek zijn. Ze hongeren naar kennis van de liefde die in hen zit. Het is direct beschikbaar door gebed en door de tijd te nemen om op een bewuste manier te zitten en te ademen. Geef jezelf dus het geschenk om elke dag vijf minuten in licht en liefde te zitten. Het is iets eenvoudigs dat jou wonderbaarlijke vreugde zal schenken.

De Engelen zijn nu klaar om je naar het licht van je ware Zelf te leiden. Creëer een bewuste relatie met je Hogere Macht en vind de vreugde die je zo graag wilt hebben. Vraag om hulp van de engelen. Begin dit elke dag te doen en er zullen zeker wonderen gebeuren, want wonderen zijn je geboorterecht en de natuurlijke staat van je wezen. Weet dat je het verdient om je leven gevuld te hebben met liefde, vreugde en wonderen. Leer innerlijk te communiceren en te vertrouwen op je eigen waarheid. Dit is de manier waarop je ten volle kunt leven en je hoogste bestemming op aarde kunt vervullen.

Aartsengel Gabriel

De engelen houden van je en zegenen je met al het goede. Denk aan jouw boodschap van Aartsengel Gabriël vandaag:

Versterk jouw bewuste bewustzijn van andere toestanden buiten het fysieke, communiceer diep in jezelf en leer te vertrouwen op jouw eigen antwoorden.

Shanta Gabriël
voor Aartsengel Gabriël
24 september 2023

Vertaling: wakkeremensen.org