vrijdag 29 september 2023

Nicky Hamid: Stijgende Modes ~ 29 september 2023

Nicky Hamid: Stijgende Modes

Door: Nicky hamid – 27 September 2023

Dus je bent in de “Stijgende modus”. Eigenlijk is het “Afdalen”. Jij, het Verlichte Goddelijke Wezen komt dichter in het lichaam dat je gevormd hebt door de Liefde van God die je bent.

De Ziel “Jij” gaat je lichaamsvoertuig binnen. Je versmelt een hogere mogelijkheid (frequentie) van je Lichtwezen met de “hoogste vorm van dichtheid” die mogelijk is (vloeibare kristallijne diamanten Lichtvorm) en wordt Eén.

Het is de vrije keuze van de HUman die jou is. En zo valt alles, JA alles, dat niet langer nodig is weg uit je “kleine menselijke geest”, en emoties, via je lichaam.

Het “komt omhoog”, gaat door het Licht van Hart, OMDAT HET WEG GAAT.

Terwijl de Ziel JIJ de dichtheid binnengaat (als je wilt, door al je 3D en 4D ervaringen te integreren) ga je door het panorama van je leven en al je levens als Mens, in slow motion.

Het moet zo zijn omdat de Liefde die jij bent al je menselijke ervaringen transmuteert door middel van Liefde in de Wijsheid die je uit dit alles hebt verkregen.

En je kunt het op de gemakkelijke, vloeiende en vreugdevolle manier doen of op de “harde”, conflictueuze, lange manier. Dat is jouw keuze.

Dus stop met proberen het allemaal te begrijpen, op te ruimen, er iets mee te doen. Ga naar je Hart, laat het los en kijk ernaar.

Heb het allemaal lief en geef Dank.

Je krijgt voortdurend te zien wanneer je niet op één lijn zit. Je VOELT het.

Kies datgene waarop je je kunt afstemmen dat je “hoogste” is, vraag dan je lichaam wat het nodig heeft zodat je kunt helpen bij het “zuiveren”, en luister in hemelsnaam en vertrouw op jezelf, niet op het rumoer van menselijke gedachten waarmee je gebombardeerd kunt worden.

En wanneer er disharmonische gedachten opkomen, kies dan de “hoogste”, vriendelijkste, meest liefdevolle gedachten en woorden die hen vervangen over wie jij bent.

Wanneer emoties opkomen zoals verdriet, woede, zoek dan een privéplek en druk ze uit. Bekijk ze, voel ze in je lichaam, wees er niet langer bang voor, oordeel er niet langer over of verdiep je niet in de redenen waarom.

Het moet zo zijn omdat de Liefde die je bent al je menselijke ervaringen transmuteert door Liefde in de Wijsheid die je uit dit alles verkrijgt.

Overdrijf ze, speel ermee, laat ze passeren en lach dan naar …….”Dank je wel, dank je wel, nu weet ik het”, het is gewoon WAT HET IS.

Wees met de Liefde van jou, de LIEFDE en het LICHT van God, dat zijn plaats inneemt, dat het Transmuteert.

Ja, ja. Hemel en Aarde komen samen, BINNENIN JOU.

En zo is het.

Ik hou zo van jou

********************

Nicky Hamid

Vertaling: wakkeremensen.org