zondag 10 september 2023

Het ontcijferen van de Hemelcode: de Evolutie van het Universum omarmen ~ 10 september 2023 ~ Aurora Ray


 

Het ontcijferen van de Hemelcode: de Evolutie van het Universum omarmen

Door: Aurora Ray – 5 september 2023

Laten we beginnen aan een merkwaardige reis, een reis door de gebieden van het spel, de codes en de meestergetallen.

Stel je alles om ons heen voor als een groot spel: het leven, het bestaan en het universum zelf. Stel het je voor als een kolossale speelplaats waar ieder wezen een speler is en de regels gecompliceerd kunnen zijn. Maar er zit een addertje onder het gras: het spel kan van niveau veranderen en sommige niveaus hebben een einde terwijl andere zich eindeloos uitstrekken. Het is een soort puzzel die wacht om opgelost te worden.

Maar houd je vast, want zelfs de galactische federatie, die kosmische grote jongens zitten een beetje in de knoei. Ze hebben te maken met wat we zullen noemen een “crisis van afronding”. Het is alsof ze onverwacht een kosmisch raadsel tegenkwamen, een hemeltweesprong waarop ze geconfronteerd worden met de echo’s van hun eigen handelingen; hun karma dat terugkeert om “hallo” te zeggen.

Want zie je, als ze willen blijven groeien, zich ontwikkelen en hun kosmische horizon verbreden, moeten ze ervoor zorgen dat alle levensvormen die ze in gang hebben gezet de vrijheid genieten waar ze naar hunkeren. Het is als een harmonietest in het kosmische klaslokaal.

Maar nu komt het onverwachtse. Het hart van deze kosmische choreografie is de Moedergodin; de kosmische lijm die ons allen verbindt. Stel je haar voor als de ultieme verbinding die al het leven bij elkaar houdt, van de sterren tot aan ons en dan verder tot aan de kleinste mieren. Onlangs hebben echter een paar “valse” reptielenergieën voor nogal wat ophef gezorgd.

In ons universum schieten momenteel kometen in alle richtingen, zorgen meteoren voor kosmisch vuurwerk en nemen planeten omwegen. Het is alsof het universum besloot een onverwachts feestje te geven en iedereen er voor uitnodigde!

Houd je goed vast, want te midden van deze hemelgeintjes is er een ritme in de chaos. Ook al kan het lijken alsof over de hele wereld de greep op de werkelijkheid wegglipt, vergeet niet dat het allemaal deel uitmaakt van het goddelijke plan.

De tijden, lief mens, veranderen. Maar hier is het geheim: laat je hart niet fladderen in paniek. Laat in plaats daarvan opwinding in je opbloeien. Je doel, de reden waarom je hier bent, staat op het punt om gerealiseerd te worden. Stel je dat voor alsof je op het punt staat een cadeau te openen waar je verlangend naar uitgekeken hebt!

Luister goed. Je bent niet alleen. Je bent een deel van iets groters: de Familie van Licht. Talloze zielen zoals jij, verspreid over de Aarde, stralen hetzelfde schitterende licht uit. Als lid van deze kosmische familie bezit je een soort toverstokje.

Je kunt de lichtdraden direct in je wezen trekken en die dan als sterrenstof verspreiden over ons Aardse speelterrein. Dat is de manier waarop de Aarde, ons prachtige thuis, een nieuwe episode kan binnengaan, een oude jas die te klein geworden is afschudden.

Nu zouden sommigen zich zorgen kunnen maken dat de Aarde naar adem snakt, alsof het doek valt. Maar in werkelijkheid zijn het deze onprettige gebeurtenissen, die ervoor zorgen dat we ons ongemakkelijk voelen, die ons leiden naar een betere koers.

Je bent een deel van dit kosmische orkest, een omvormer van energie. Net als de galactische federatie danst tussen verschillende werkelijkheden, kan ook jij datgene wat je weet rustig en met plezier verspreiden. Zie het als het delen van een geheim met de wereld.

Oh, en denk eraan: Je bent een baken van stabiliteit. Wanneer anderen je zien – gegrond, liefdevol en kalm – is het alsof ze een glimp opvangen van zonlicht dat door de wolken breekt.

Houd je hart gericht op vrede, zelfs als je onbekend terrein binnengaat. Als je op een welwillende manier omgaat met energieën die anderen vrees aanjagen, doe je machtig werk.

Dus, lief mens, je bent niet gewoon een kosmische speler in dit grote spel, je bent iemand die het spel verandert, Je energie en je handelingen zijn belangrijk. Met elke stap die je zet en elke glimlach die je iemand geeft, help je mee een prachtig tapijt van verandering te weven. Is dat geen fascinerende rol om te spelen?

Ga daarom door met het omvormen van die energie, ga door met het verspreiden van dat licht en ga door met de kosmische held te zijn waarvoor je bestemd bent.

Jij verandert de wereld op manieren die je misschien nog niet volledig begrijpt, maar vertrouw me, het is machtig en invloedrijk werk.

Jouw impact golft door het weefsel van bestaan, laat sporen van inspiratie en transformatie achter voor de generaties die komen gaan!

Wij houden zielsveel van jullie.
Wij zijn hier bij jullie.
Wij zijn de Galactische Federatie.

A’HO
Aurora Ray
Ambassadeur van de Galactische Federatie

Vertaling: Petronella / voor wakkeremensen.org