zondag 10 september 2023

Heer Melchizedek: De Slingerbeweging stabiel Houden Kanaal: Victoria Cochrane ~ 10 september 2023



Heer Melchizedek: De Slingerbeweging stabiel

 Houden

Kanaal: Victoria Cochrane– 11 Augustus 2023

De slinger zwaait de ene kant op en komt op dezelfde manier terug. Zonder inmenging komt het terug bij de dezelfde snelheid en tijd als waarmee hij vertrok, waarbij hij continu vertraagt en stopt wanneer hij het momentum volledig heeft verloren. Een slinger zal bewegen afhankelijk van de energie die wordt uitgezonden of die eenvoudigweg aanwezig is, dus de beweging zal een reactie zijn, hetzij op een vraag, een gedachte of op een energetische frequentie.

Het feit dat een slinger zwaait als reactie op een gedachte is inderdaad stof tot nadenken, en getuigt van het feit dat elke gedachte vorm creëert en daarom een energie is waarmee rekening moet worden gehouden, mochten de gedachten opzettelijk schadelijk zijn. Een persoon die iemand kwaad wenst, zal de energie uitzenden en verzenden die kan worden gevolgd door een slinger of wichelroede via de lagere frequentie. De beweging zou anders zijn dan gedachtefrequenties die hoger en opzettelijk goed zijn. Het is dus van cruciaal belang dat mensen hun aura, lichaam en energieën beschermen, zodat ze beter in staat zijn om interferentie van de buitenwereld te weerstaan, vooral als ze gevoelig en empathisch zijn.

Er is al eerder gesproken over het Menselijk Collectief Bewustzijn, en het is in deze context belangrijk om er opnieuw over te spreken, als herinnering dat ieder individu op de planeet er voortdurend aan bijdraagt en erdoor beïnvloed wordt. Het niveau waarmee ieder mens verbonden is via zijn bewustzijn en energievelden ligt boven wat men zou verwachten; Denk eens terug aan een tijd waarin de sombere stemming van een dierbare je avond verpestte of de positiviteit van iemand op je overkwam, en je zult begrijpen wat ik bedoel. Het Menselijk Collectief Bewustzijn is een mengelmoes van elke stemming, elke gedachte en elk gesprek dat elk mens voert, waardoor het ongelooflijk complex en compact van aard is. Het verandert en beweegt voortdurend en veroorzaakt plotseling en vaak zonder waarschuwing verstoringen in de stemming en het energieveld van mensen.

Ook al zijn de energieën op Aarde voortdurend in beweging en worden ze gemanipuleerd door velen die almachtig en dominerend willen zijn, wordt alles wat op de planeet verblijft of bestaat, net als in het hele universum, beheerst door de spirituele wet die nooit verandert. Alle wetten zijn met elkaar verbonden en worden onmiddellijk geactiveerd door reacties en interacties. Mensen opereren binnen de wetten van het universum, ook al zijn ze zich hier waarschijnlijk niet van bewust.

Er zijn te veel wetten om hier te bespreken, waarvan vele complex zijn en met elkaar in verband staan. Als je echter in gedachten houdt dat er voor elke actie een gelijkwaardige reactie is die naar je terugkomt in dezelfde energie als waarin je deze hebt gecreëerd, dan je hebt een goed startpunt om te weten wat je moet veranderen. Elke gedachte, elk geloofssysteem, elk woord en elke actie wordt gecreëerd in de exacte energie waarin ze zijn gemaakt, wat betekent dat als je in een negatieve cyclus zit en zaken veroorzaakt zoals financiële problemen, relatieproblemen, armoede of conflicten op het werk, je moet kijken naar jezelf en de energie die je uitstraalt. Wanneer je je energie verandert, verander je onmiddellijk de trillingsfrequentie die naar de wereld gaat, en verander je ook de frequentie van het gedrag en het bewustzijnsniveau dat naar je terugkeert. Simpel gezegd: soort trekt soortgenoten aan.

IK BEN Heer Melchizedek

Bron

Vertaling: wakkeremensen.org