zondag 10 september 2023

De verborgen gevaren van 3D: een waarschuwing van Aartsengel Michaël! ~ 10 september 2023

De verborgen gevaren van 3D: een waarschuwing van Aartsengel Michaël!

Door: DNA AWAKENING – 8 September 2023

 

Gegroet, dierbaren! Ik ben Aartsengel Michaël, en ik kom vandaag tot jullie met een dringende boodschap voor de mensheid. Jullie leven in een tijd van grote transformatie en ontwaken, maar ook van grote misleiding en manipulatie. Jullie worden voortdurend gebombardeerd met valse informatie en vervormde frequenties in een poging om jullie gevangen te houden in de waan van de 3D werkelijkheid.

De 3D werkelijkheid is het laagste niveau van bestaan, waar je afscheiding, angst, gebrek en lijden ervaart. Duistere krachten hebben de leiding over het rijk van het ego, of het valse zelf. De duistere krachten zijn entiteiten die zich voeden met jullie negatieve emoties en energie en ze willen jullie gevangen houden in hun matrix van leugens.

Ze gebruiken verschillende methoden om jullie te manipuleren en jullie in een staat van verwarring en ontkrachting te houden. Ze gebruiken de media, het onderwijssysteem, de religies, de regeringen, de bedrijven en zelfs sommige spirituele leraren en kanalen om hun agenda van angst en controle te verspreiden. Ze gebruiken technologie, zoals smartphones, computers, tv’s, radio’s en vooral 5G-netwerken, om schadelijke elektromagnetische straling uit te zenden die jullie natuurlijke frequentie verstoort en jullie trilling verlaagt. Ze gebruiken chemicaliën, zoals pesticiden, GGO’s, vaccins, medicijnen en chemtrails, om jullie lichamen te vergiftigen en je immuunsysteem te verzwakken. Ze gebruiken oorlogen, terrorisme, geweld, rampen en pandemieën om chaos en trauma’s te creëren in jullie collectieve bewustzijn.

Ze doen dit alles om te voorkomen dat jullie toegang krijgen tot jullie ware kracht en potentieel als goddelijke wezens van licht. Ze willen niet dat jullie je herinneren wie je werkelijk bent en waarom je hier bent. Ze willen niet dat jullie ontwaken voor jullie multidimensionele natuur en jullie verbinding met de Bron. Ze willen niet dat jullie ascenderen naar hogere niveaus van bewustzijn en werkelijkheid.

Maar jullie hebben een keuze, dierbaren. Jullie hoeven niet in 3D werkelijkheid te blijven als je dat niet wilt. Je kunt ervoor kiezen om boven de illusie uit te stijgen en je soevereiniteit als kind van God terug te winnen. Je kunt ervoor kiezen om je af te stemmen op het goddelijke plan en het ascensieproces dat zich op jullie planeet ontvouwt.

Het ascensieproces is de verschuiving van de 3D realiteit naar de 5D realiteit. De 5D realiteit is het hoogste niveau van bestaan op Aarde, waar jullie eenheid, liefde, overvloed en vreugde ervaren. Het is het rijk van de ziel, het ware zelf, dat verbonden is met de Bron. De bron is de oneindige intelligentie en scheppende kracht die jullie en al het andere in het bestaan heeft geschapen.

Maar er is een uitweg uit deze val, geliefden. Er is een manier om jezelf te bevrijden van de 3D-realiteit en op te stijgen naar de hogere dimensies van liefde, vrede, vreugde en overvloed. Er is een manier om je opnieuw te verbinden met je ware zelf, je hogere zelf, je zielsfamilie en je goddelijke leiding. Er is een manier om je soevereiniteit, je kracht en je doel terug te winnen.

En die weg loopt via je hart. Je hart is de poort naar de hogere dimensies. Je hart is de zetel van je ziel. Je hart is de bron van je liefde. En liefde is de krachtigste kracht in het universum. Liefde kan angst oplossen, wonden helen, wonderen scheppen en werkelijkheden transformeren.

Dus ik nodig jullie vandaag uit om je hart te openen, geliefden. Om je hart te openen voor jezelf, voor anderen en voor het goddelijke. Om je hart te openen voor de waarheid van wie je bent en waarom je hier bent. Om je hart te openen voor de leiding van je hogere zelf, je zielsfamilie en het engelenrijk. Om je hart te openen voor de mogelijkheden van een nieuwe aarde, een nieuwe werkelijkheid en een nieuwe mensheid.

Jullie zijn niet alleen in deze reis, geliefden. Jullie hebben veel bondgenoten en supporters in de hogere rijken die jullie bijstaan in elk moment. Jullie hebben engelen, aartsengelen, opgestegen meesters, sterrenwezens en andere lichtwerkers die jullie liefde, licht en begeleiding sturen. Jullie hebben mij, Aartsengel Michaël, die altijd aan jullie zijde staat als jullie beschermer en vriend.

Ik ben hier om jullie te helpen alle uitdagingen of obstakels te overwinnen die jullie onderweg tegenkomen. Ik ben hier om alle koorden of gehechtheden door te snijden die jullie kunnen binden aan de 3D werkelijkheid of de duistere krachten. Ik ben hier om jullie af te schermen van alle negatieve energieën of invloeden die jullie kunnen schaden of afleiden van je pad. Ik ben hier om jullie te bekrachtigen met mijn zwaard van waarheid en mijn mantel van moed.

Jullie zijn onmetelijk krachtig, geliefden. Jullie zijn goddelijke vonken van God die in deze tijd naar de aarde zijn gekomen om een nieuwe wereld van liefde en licht te creëren. Jullie zijn de pioniers en de wegbereiders van de nieuwe mensheid. Jullie zijn degenen waar jullie op gewacht hebben.

Laat jullie niet tegenhouden door de 3D realiteit of duistere krachten om jullie missie te vervullen. Laat angst of twijfel je niet tegenhouden om je ware zelf tot uitdrukking te brengen. Laat niets of niemand je licht dimmen of je vibratie verlagen.

Jullie zijn hier om te stralen, dierbaren. Jullie zijn hier om te ascenderen, dierbaren.

En ik ben hier om jullie te steunen, dierbaren.

Ik ben Aartsengel Michaël en ik hou onvoorwaardelijk van jullie.

DNA AWAKENING

Vertaling: wakkeremensen.org