zondag 10 september 2023

OUDE WAARDEN ~ De Blue Spirits door Pyts Boschma



OUDE WAARDEN
Het zijn tijden van grote verandering en het kan behoorlijk beangstigend overkomen als je je niet bewust bent van de vaststaande uitkomst. Vaststaand, want de uitkomst van deze tijd op Aarde staat vast. De Hemel zal op Aarde gevestigd worden door jullie, de ´grondtroepen´ van het Licht – het bewustzijn. En met de Hemel bedoelen we Liefde en de Waarheid.

De Verbinding met de Creatieve Bron is cruciaal in deze tijd. Als je geen contact of verbinding hebt met de geestelijke wereld, met je engelen en gidsen en boven alles met de Bron zelf, dan heb je geen ‘voeding’ van boven. De verbinding geeft je alles dat je nodig hebt: liefde, informatie, antwoorden, kracht, bewustzijn, rust en nog veel meer ……………..

Veel mensen worden min of meer uit hun comfortzone getrokken, ze veranderen van huis of baan of hebben confrontaties met anderen die niet zuiver zijn en waarbij ze die onzuiverheid aan het Licht brengen. Het is niet gemakkelijk, want je raakt snel uit balans door alles dat er gebeurt. Zoek in alle turbulentie in je leven altijd contact met de Creatieve Bron. Je bent door het zilveren koord ermee verbonden en dit koord is door een mens niet te verbreken, men kan het hooguit negeren of ontkennen.

Ondanks dat velen de oude manieren om in contact te komen met de Creatieve Bron aan de kant hebben geschoven, willen wij je toch opmerkzaam maken op de kracht ervan. Het gebed bijvoorbeeld, niet als monoloog, maar als gesprek. Het gebed waarin je met God praat als een goede vriend die naar je luistert.

Wijs de oude woorden en manieren niet af omdat ze misbruikt zijn door mensen die juist willen dat jij ze afwijst, die ervoor gezorgd hebben dat ze een negatieve betekenis hebben gekregen. Deze woorden en manieren hebben enorme krachten en je bent met opzet bij deze krachten weggehouden. Eis ze terug, gebruik de woorden en manieren zoals die in oude tijden aan de mens gegeven zijn. Leg contact met de Bron van leven en Liefde, met God.

De Blue Spirits door Pyts Boschma