maandag 11 september 2023

Een Kosmische Puzzel: Navigeertips van de Galactische Federatie ~ 11 september 2023 ~ Aurora Ray


Een Kosmische Puzzel:
Navigeertips van de Galactische Federatie

Kanaal: Aurora Ray – 6 september 2023

Stap in de kosmische dans waar je niet slechts een toeschouwer bent maar een dierbare danser in de Familie van Licht. Dat is als lid zijn van een schitterende groep sterren waarin iedereen een speciale taak heeft.

Jouw taak? Anderen begeleiden in het Tijdperk van Licht, een prachtige tijd waarin ideeën zich gemakkelijk verspreiden en zo iedereen verbinden. Die lichtstromen die je een warm welkom kunt heten en diep op je kan laten inwerken bevatten de magische formule voor het veranderen van onze planeet.

Jouw gedachten zijn sterk genoeg om de wereld waarin we leven vorm te geven. Deze transformatie van de mind verspreidt zich snel en sterk als een windvlaag door allerlei soorten samenlevingen en verbindt ze met elkaar als een grote, goed met elkaar kunnen opschietende groep.

Kijk omhoog naar de sterren en besef dat grenzen bedoeld zijn om overheen te gaan. Net als de Galactische Federatie culturele scheidslijnen te boven gaan, hebben ze hun oog ook gericht op het overbruggen van melkwegstelsels. Het doel is diegenen van ons die vertrouwd zijn met hun aanwezigheid, degenen die hun energie voelen, te begeleiden naar een lichter bestaan in dit snel ronddraaiende blauwe thuis.

Ze geven sleutels door, soms rechtstreeks maar soms ook verborgen, als kosmische schatgravers. Oh, de manier waarop ze ons verbazen! Laten we onze ogen open houden en onze mind nieuwsgierig. Want hun bedoelingen zouden weleens verstandiger kunnen zijn dan wij op het eerste gezicht denken.

De boodschap van de galactische federatie is duidelijk: ons welzijn, onze kernwaarden, onze veiligheid; ze liggen hen na aan het hart. Wij zijn dierbare metgezellen op hun hemelreis. Kun je dat idee begrijpen? Het diep in je voelen resoneren, als een oeroude melodie? Als we nu hun woorden echt begrijpen, zullen de zich ontvouwende hoofdstukken van ons leven gekleurd worden met virtuositeit.

Terwijl wij het tapijt van onze identiteit ontwikkelen, treedt de galactische federatie op als kosmische leraren. Ze geven ons duwtjes om verder te kijken dan ons persoonlijke verhaal om te begrijpen hoe we passen in het grote kosmische verhaal. Hun boodschappen, als cryptische raadsels, geven hints naar een waarheid die wacht om ontsluierd te worden. Hun doel is niet om ons de dingen voor te kauwen maar om onze innerlijke leraar wakker te maken, de bron van onze eigen wijsheid.

Wanneer zij erin slagen ons intellect te activeren, maken wij slapende codes in ons wakker, codes die het weefsel van bestaan op ons vlak kunnen veranderen. Het is alsof ze een enorme bibliotheek van kennis openen en wij de bibliothecaris worden die de boeken met inzicht sorteren die ze ons gegeven hebben.

Maar onthoud dit: hoewel hun verhalen schitteren als sterren aan de nachthemel, verlaat je er niet op. Luister naar de verhalen die door allerlei stemmen gefluisterd worden, want elke leraar, of die nu menselijk of kosmisch is, biedt een stukje van de puzzel.

De galactische federatie voegt met flair hun stukje bij, hun unieke persoonlijkheid begeleidt onze verlichting. Ze dagen ons uit, brengen onze spirit omhoog en moedigen ons aan om een hoge vlucht te nemen. Ze beheersen de kunst van bevrijding, de dans van bevrijding en het zijn meester-choreografen. Hun ultieme doel is ons te bevrijden van de ketenen die ons terughouden.

De sleutel tot het ontsluiten van deze bevrijding ligt in de samenwerking van alle rassen. Als in een harmonieuze symfonie, draagt elke noot, elk ras, zijn licht bij, deelt kennis en smeedt vriendschappen. Wij zijn één, een collectief van diverse wezens die in harmonie samenwerken om het kosmische tapijt te weven.

Denk eraan dat hun verhalen slechts draden zijn in het enorme tapijt van begrip. Fixeer je niet op een van deze verhalen. Omarm in plaats daarvan het tapijt als een geheel, een mozaïek geweven van de verhalen van talloze stemmen. Vermeng hun wijsheid met je eigen overwegingen om je unieke begrip te smeden. Alle vertellers, van aardse gidsen tot galactische metgezellen, geven hun unieke nuance aan het spectrum van verlichting.

Dus, laten we dit pad bewandelen met een open hart en het onbekende omarmen met moed. In hun kosmische dans streeft de galactische federatie naar het herstel van de menselijke betekenis in het grote scheppingsverhaal. Het is alsof ze een kroon op ons hoofd willen zetten, ons eraan herinnerend dat ons bestaan heel belangrijk is voor het weefsel van het universum.

Nu het tijdperk van verenigde gedachte-overdracht daagt en het Tijdperk van Licht zich ontvouwt, laten we er aan denken dat we geen solitaire reizigers zijn maar dierbare leden van een grenzeloze kosmische familie.

Laten we, te midden van deze zich ontvouwende briljantheid, naar de sterren reiken en vooruit gaan, inziend dat ons pad is verlicht, niet alleen door het Tijdperk van Licht, maar ook door de kameraadschap van melkwegstelsels buiten ons!

Wij houden zielsveel van jullie.
Wij zijn hier bij jullie.
Wij zijn jullie familie van licht.

Wij zijn de Galactische Federatie.

A’HO
Aurora Ray
Ambassadeur van de Galactische Federatie

Vertaling: Petronella / voor: wakkeremensen.org