maandag 11 september 2023

Wij hadden toestemming nodig om jullie deze boodschap te geven ~ 11 september 2023 ~ Daniel Scranton

 

Wij hadden toestemming nodig om jullie deze boodschap te geven

Kanaal: Daniel Scranton – 9 September 2023

“Groeten. Wij zijn de Arcturiaanse Raad. Wij vinden het een eer om met jullie allemaal in contact te komen.

Wij zijn zeer verheugd jullie het volgende bericht te kunnen geven. Soms moeten we toestemming krijgen van de hogere zelven van ieder individu die de boodschap wil ontvangen voordat we verder kunnen gaan, en dat was deze keer het geval, omdat we jullie alleen datgene kunnen geven wat jullie op vibrerend, spiritueel, psychologisch en op emotioneel vlak van dienst zal zijn. En op elke andere denkbare manier.

Daarom hebben we soms goedkeuring nodig voordat we verder kunnen gaan met een transmissie. Deze transmissie gaat over de manier waarop jullie allemaal energetisch veranderen als ontwaakten, zoals wij ‘Het Ontwaakte Collectief’ noemen.

Jullie zijn daar om vóór de rest van de mensheid te veranderen, maar het is van het grootste belang om ook in staat te zijn jullie vibratie voldoende te verlagen om hen nog steeds te dienen.

Je kunt de rest van de mensheid niet zomaar achter je laten, zoals sommige mensen hebben gespeculeerd. Dat is niet het soort dienst waarvoor je je hebt aangemeld, en het is ook niet datgene wat je zult krijgen, maar je moet wel als voorbeeld dienen voor de rest van de mensheid.

En daarom werkt het niet meer om jullie tegen te houden om je ware zelf te laten zien. Het moet jullie toegestaan worden om te functioneren als je vijfde-dimensionale zelf, met een hoger percentage van je lichtlichaam ingeschakeld. Je moet in staat zijn om de krachten te tonen die je hebt aangescherpt gedurende de tijd dat je wakker was, en dat betekent dat je toegang moet hebben tot meer van je gaven en vermogens en ook tot je vijfdimensionale vermogens.

Er is dus een zekere mate van beperking die wordt opgeheven uit het bewustzijn van elk lid van het ontwaakte collectief, want het is tijd voor jullie om aan alle anderen te laten zien wat mogelijk is.

Daarom liep Yeshua over water; niet om op te scheppen. Het was om te laten zien wat mogelijk was. En zo zullen jullie de wonderdoeners zijn. Jullie zullen degenen zijn die demonstreren wat mogelijk is, zolang je het niet doet omwille van je ego, of om mensen te bewijzen dat je al die tijd gelijk had.

Het zal spaarzaam gebruikt worden voor diegenen die klaar zijn om te ontwaken en die dat duwtje in de rug nodig hebben, die iets nodig hebben waar ze hun tanden in kunnen zetten bij wijze van spreken, en dat is wat jullie hen op die momenten zullen geven.

Maar je zult ook meer als je hogere zelf opereren, meer met die lichtlichamen, waardoor je een ander energieveld krijgt. Je zult op een andere manier aan mensen verschijnen, en ze zullen door je geïnspireerd worden en willen weten wat je geheim is, maar deze keer zul je ze niet vertellen over je dieet, je huidverzorgingsregime of de supplementen die je neemt.

Je zult ze vertellen over bewustzijn, over wie en wat ze werkelijk zijn en over de kracht van focus, de kracht van intentie, de kracht van vibratie. Dit zijn de lessen die mensen op dit moment nodig hebben, en ze moeten het zoveel meer weten dan ze moeten weten over wat er gaande is in de wereld, achter de schermen, in de donkere schaduwen.

En dus spreken we rechtstreeks tot het ontwaakte collectief, omdat we willen dat jullie weten hoe jullie rollen aan het veranderen zijn, hoe jullie lichamen aan het veranderen zijn en hoe jullie bewustzijn aan het veranderen is, want het is tijd voor jullie om te zijn wie jullie werkelijk zijn en om niets of niemand dat in de weg te laten staan.

Wij zijn de Arcturiaanse Raad, en we hebben ervan genoten om met jullie in contact te komen.”

Vertaling: wakkeremensen.org