maandag 11 september 2023

SAUL: Jouw Intenties Zijn Enorm Krachtig Als Ze Afgestemd Zijn Op Die Van God. ~ 11 september 2023 ~ John Smallman

 

SAUL: Jouw Intenties Zijn Enorm Krachtig Als Ze Afgestemd Zijn Op Die Van God.

Kanaal: John Smallman – 9 September 2023

Blijf, terwijl jullie vol verwachting en enthousiasme wachten op jullie collectieve ontwaken, minstens één keer per dag de intentie hebben om liefdevol te zijn in elk moment, ongeacht wat zich aandient dat je vrede zou kunnen verstoren of angst veroorzaakt. Onthoud dat alles wat niet in overeenstemming is met liefde onwerkelijk is, ook al kan het op dat moment heel echt lijken. Jullie ervaren een onwerkelijke staat van leven, een staat van schijnbare afscheiding van elkaar en van God. Zo’n staat bestaat NIET! Jullie hebben er vrijwillig voor gekozen om te geloven dat dat niet waar is en hebben een omgeving geconstrueerd waarin je de angst en bezorgdheid die zo’n staat jullie zou opleggen als heel echt ervaart. Het is een collectieve ego-constructie. Jullie ego’s zijn een belangrijk aspect van deze illusoire of droomtoestand – het is hun enige werkelijkheid! – en daarom is angst hun normale gemoedstoestand, vooral nu deze ten einde loopt.

Wat onwerkelijk is – alles wat los staat van Liefde – kan en zal niet blijven bestaan, het is illusoir en wie het droomt zal ontwaken, er is geen andere uitkomst mogelijk. Liefde is je natuur, je enige natuur. Wat niet van Liefde is – jullie ego’s en alles wat zij lijken in te wijden, in te stellen en te authenticeren – zal eenvoudigweg oplossen en verdwijnen wanneer allen tot het besef komen dat alleen Liefde Echt is, en dat wat zij hebben ervaren dat niet volledig daarmee in overeenstemming is, nooit heeft bestaan. Wat een prachtig ontwaken brengen jullie tot bloei. Wanneer de onwerkelijkheid wegvalt, zullen velen verbaasd zijn dat ze zichzelf niet alleen hebben toegestaan om zichzelf ervan te overtuigen dat het echt was, maar ook om zich er zo volledig mee bezig te houden, ondanks de enorme pijn en het lijden dat het met zich meebracht.

Jullie zijn momenteel als mensen geïncarneerd door jullie eigen zeer liefdevolle en vrije wilskeuzes om massaal te assisteren in het collectieve ontwakingsproces. Zonder jullie aanwezigheid zou het niet plaatsvinden. Moeder/Vader/God wist dat jullie op dit precieze moment zeker klaar en beschikbaar zouden zijn om jullie hulp aan te bieden en dat het menselijk collectief klaar zou zijn om volledig deel te nemen aan dit proces. Daarom gebeurt het nu. Ja, het menselijk collectief ontwaakt precies zoals het goddelijk bedoeld is, mogelijk gemaakt door de volkomen vrije keuze van het collectief om volledig deel te nemen.

Terwijl je naar de wereld om je heen kijkt en je niet onbewust kunt zijn van de enorme hoeveelheid pijn en lijden op zoveel plaatsen, kun je je er ook niet onbewust van zijn dat je ontwaken krachtig en enthousiast vooruit moet gaan. Jullie zijn de intentie aan het instellen en resetten dat dit gebeurt, en deze collectieve intentie is uiterst effectief. Vergeet niet dat jullie, ieder van jullie, te allen tijde eeuwig volledig verbonden zijn met Moeder/Vader/God, het oneindige energieveld van Liefde waarin alles leeft wat ooit gecreëerd is of ooit gecreëerd zal worden, en dat jullie jezelf creatief uitdrukken als geïndividualiseerde uitdrukkingen van God. Jullie intenties zijn dus enorm krachtig wanneer ze afgestemd zijn op die van God – zoals nu het geval is.

Daarom zou ik voor jullie willen bevestigen dat de meest effectieve en krachtige manier waarop jullie individueel kunnen helpen bij het collectieve ontwaken eenvoudigweg is door er te zijn. Ja, gewoon zijn! Dit is jullie al vele malen verteld en het blijft absoluut waar.

Gewoon zijn betekent dat je jezelf volledig liefhebt, eert en accepteert zoals je bent en zoals God dat doet. Laat alle twijfels over je waardigheid of bekwaamheid los en laat je zeker volledig weerhouden van het vergelijken van jezelf met anderen, of je hen nu ziet als meer of minder spiritueel ontwikkeld dan jezelf. Zulke vergelijkingen en oordelen zijn volkomen zinloos: Moeder/Vader/God ziet jullie allemaal precies zoals jullie zijn – totaal en volkomen volmaakt, precies zoals ze jullie geschapen heeft.

Wees daarom, in je wezen, van plan om een volledig open kanaal te zijn waardoor Liefde overvloedig stroomt naar alle bewuste levensvormen, zonder enige uitzondering, en weet dat dat ook Gods Wil voor jou is.

Jullie zijn allemaal overvloedig gezegend en geliefd in elk moment, en deze staat is niet in staat te veranderen. Jullie ZIJN Liefde, en niets anders!

Met heel veel liefde, Saul.

Vertaling: wakkeremensen.org