donderdag 25 augustus 2022

Saint Germain: Je bent ver voorbij de illusie ~ James McConnell


Saint Germain: Je bent ver voorbij de illusie

Ik ben Saint-Germain. Ik kom op dit moment terwijl de dingen doorgaan. En terwijl je blijft begrijpen dat alles inderdaad het grotere geheel is, meer en meer van jou, meer en meermeer van de collectieve jij, beginnen dat te begrijpen.

Dat dit het grotere plaatje is. Dit is het deel van het grotere plan hier, en alles gebeurt inderdaad met een reden. Dus zelfs als je naar buiten kijkt en die vele dingen ziet die gebeuren, veel dingen die gebeuren binnen de 3D-matrix, de matrix van illusie, heel goed wetende dat dit een illusie is . Het is een film. Het is een show die zich voor je neus afspeelt. En voor degenen onder u die de ogen hebben om te zien en de oren om te horen, u weet precies dat. Je weet dat het deel uitmaakt van het plan, en slechts een illusie voor jou om over te waken, je bewust van te worden, maar er geen deel van uit te maken. Omdat je hier geen deel van uitmaakt. Je bent veel verder dan deze illusie.

Er zijn er natuurlijk die proberen je vast te houden, je tegen te houden. Maar ze weten dat ze je niet langer kunnen tegenhouden . Dus reiken ze alleen naar degenen die nog niet ontwaakt zijn, proberen ze voor hun zaak te houden, proberen ze binnen hun controle te houden. Maar ze weten dat ze dat ook niet lang meer kunnen doen.

Hebben ze het opgegeven? Nee. Ze hebben het niet helemaal opgegeven, want ze zullen zeker niet opgeven totdat de laatste staat. Maar daar hoef je je geen zorgen over te maken. Het enige waar u zich zorgen over hoeft te maken, is vooruitgaan, doorgaan. En het loslaten van al die illusionaire inzichten uit het verleden: die angsten, die haat, die jaloezie, al die dingen die je aan de illusie hebben gehouden, hielden je tot op dit punt vast aan de 3D-matrix, maar niet langer.

En niet alleen is het niet meer voor jou, maar ook niet meer voor ons. Omdat we hier zien wat je 'het schrijven aan de muur' zou kunnen noemen, dat er velen zijn die niet zullen ontwaken. Ze zullen niet ontwaken, tenzij ze worden vrijgelaten . Jarred free, jarred in hun vrijheid. En ze zullen hun vrijheid pas ingaan als ze volledig beseffen dat ze niet vrij zijn geweest. Zij begrijpen dat niet zoals jij dat begrijpt. Je begrijpt wat vrijheid inhoudt. Maar velen daar begrijpen dat niet. Ze denken dat ze vrij zijn, maar ze beseffen diep van binnen dat ze dat niet zijn, en er is niets, denken ze, dat ze eraan kunnen doen. Maar zij kunnen het inderdaad, en u kunt het ook, en wij kunnen het ook.

Dus begrijp dat naarmate de dingen doorgaan, er tijden zullen zijn dat we meer en meer gaan ingrijpen. Als ik 'wij' zeg, heb ik het over alle Krachten van Licht: de Alliantie, die van de Galactische krachten, komen hierin allemaal samen en zijn klaar om naar voren te stappen. Jullie hebben dit gehoord van degenen van de Galactische die met jullie hebben gesproken. Ze hebben gezegd dat ze klaar zijn om te springen bij de geringste oorzaak waar ze meer kunnen beginnen in te grijpen. En er komen tijden dat dit inderdaad kan gebeuren.

Zal het gebeuren? Ik kan hier niet met zekerheid zeggen wat het tijdsbestek is. Maar ik kan je vertellen dat ze voorbereid zijn. Ik kan je vertellen dat wij, als de Verhevenen, voorbereid zijn. Ik kan u vertellen dat alle strijdkrachten van de Alliantie zijn voorbereid, die van uw Witte Hoeden, zijn voorbereid. Ze weten wat er gaat komen en zijn dit al een tijdje van plan. Zelfs terug naar de vroege oudheid, naar Atlantis en Lemurië, het gaat ver terug.

En vanaf dat moment gaat het nog verder terug, naar levens en systemen en sterrenstelsels en planeten daarvoor, waar jullie, die systeembrekers die je bent en blijft, daar vandaan komen, en je bent hier nu weer . En daar werken we allemaal samen aan. Dus wanneer we klaar zijn om naar voren te kunnen stappen, en die tijd komt hier meer en meer dat we inderdaad kunnen ingrijpen en jullie meer kunnen helpen. Omdat je erom vraagt. Degenen onder jullie, de Krachten van Licht, en jullie allemaal die de lichtwerkende Lichtstrijders zijn, de Systeembrekers, hebben ons gevraagd om meer en meer naar voren te treden. En hoe meer je vraagt, hoe meer we kunnen doen.

En hoe meer we zien dat degenen over de hele planeet hier niet op tijd ontwaken, hoe meer we ook kunnen beginnen in te grijpen. Omdat ze het zelf niet kunnen. Nogmaals, ze hebben iets nodig om ze vrij te krijgen.

En daar gaat het om: vrijheid. En de wedergeboorte van uw Republiek. De Republiek, niet alleen de Verenigde Staten voor Amerika komen allemaal samen. Maar voor alle landen over de hele wereld. Alle mensen over de hele planeet komen weer samen zoals het bedoeld was, en zoals het zal zijn, zoals steeds meer mensen ontwaken. Of ze nu uit zichzelf wakker worden zoals jij hebt gedaan, of dat ze iets speciaals nodig hebben om ze wakker te maken, die tijd komt eraan.

Ik ben Saint Germain en ik laat je nu in vrede, liefde en eenheid achter. Dat je zou blijven begrijpen dat je vrij bent. Je bent altijd vrij geweest. Je zult blijven en die tijd komt eraan.