donderdag 25 augustus 2022

Fase 2: De zon, de maan en de 'vallende sterren' Ashtar Sheran ~ Rafael (Neva/Gabriel RL)


Fase 2: De zon, de maan en de 'vallende sterren'
Ashtar Sheran

Verbeterde DNA-update - Fase 2: De zon, de maan en de 'vallende sterren' - Ashtar - door Rafael (Neva/Gabriel RL)

Groeten, Familie!
Het is goed om hier weer te zijn.
De aarde vervolgt haar reis naar de ontmoeting met haar oorspronkelijke helderheid en jullie gaan door in dit vervoer van zoveel lessen, de energie van vernieuwing in jullie harten dragend, want dit is wat er de afgelopen tijd krachtig is gebeurd. Ik vertelde je onlangs over " Observe The Dust " in een van mijn berichten, en nu kom ik je iets meer van dit proces geven: hoe je lichamen worden bijgestaan ​​door de maan- en zonnekrachten.

Geliefden, ik heb onlangs onze transmissiebron – Neva – geïnformeerd over deze energieën: hoe ze de laatste tijd zijn geïntensiveerd, hoe zonneprojecties aanzienlijk zijn toegenomen en hoe explosies in de zonnekern hebben weergalmd en transformerende golven naar de aarde hebben gestuurd, evenals over de intensiteit van de maankracht en hoe deze krachten met al je cellen hebben geknoeid.

Al eonen lang zijn al jullie lichamen niet uitgelijnd vanwege de vele trauma's die ze hebben opgelopen, en op dit moment zijn de Zonne-engel en de Maan-engel hun meest directe samenwerking met deze afstemmingen begonnen.

Je zult je realiseren dat met elke volle maan, zons- of maansverduisteringen, of zelfs van de aarde, evenals zonne-explosies, hun energetische effecten op het aardoppervlak en op alle levende wezens zullen vergroten, ongeacht of ze zich in het lichaam bevinden of erbuiten. .

Wanneer deze golven arriveren en je energievelden ontmoeten, beginnen ze een ware reiniging door je cellen te draaien en alles in zich op te nemen wat geïmpregneerd is en waar geen deel meer van kan uitmaken.

Het is een echte “huiduitslag” en stof je energievelden af.
Je zult duidelijk een grotere behoefte aan rust bemerken, omdat je lichaam zich opnieuw zal moeten afstemmen op elke nieuwe golf die van de zon of de maan wordt ontvangen, en het is noodzakelijk dat je deze oproep tot rust respecteert.

Al deze invloed in je lichaam zal je helderziendheid openen en je vermogen om meer toegang te krijgen tot de multidimensionale velden, aangezien de dichtere lagen die dit verhinderen worden verwijderd.

Het is niet meer dan normaal dat velen van jullie nu meer dromen beginnen te krijgen, veel meer lucide dromen en buitenlichamelijke ervaringen, terwijl de sluier steeds dunner wordt en de lagen die verwijderd worden deze heropening naar de subtielere omgevingen van het bestaan ​​mogelijk maken.

Je zult ook een groter vermogen waarnemen om onze boodschappen op een multidimensionaal niveau te begrijpen.

In een korte lineaire toekomst zal een kwantumapparaat "verbindingen" met andere bestaansgebieden mogelijk maken, waar je, net zoals je een vriend in een andere stad noemt, vergelijkbaar contact kunt onderhouden met de andere dimensies.

Het is duidelijk dat de manieren om met ons te communiceren enorm zullen zijn en naarmate je je eigen multidimensionaliteit nadert, zul je beetje bij beetje geen externe informatie meer nodig hebben, terwijl alles al heel duidelijk in je zal zijn.

Natuurlijk zijn er ook veel zielen op aarde die nog hulp nodig hebben.
Ze zullen alle mogelijkheden van hereniging en herschikking van hun lichaam krijgen, zodat ze kunnen genieten van hun vrijheid van ziel, zonder pijn en lijden.

Helaas zijn er nog steeds zielen die de moeilijkere paden kiezen en we moeten ze respecteren op hun reizen.
Zelfs met alle infusies van de hoogste vibraties afkomstig van de zon en de maan en alle engelenrijken die jullie bijstaan, evenals de miljarden schepen die onder mijn bevel staan, zullen we klaar staan ​​om te helpen bij alles wat nodig is voor jullie om weer op te staan ​​en weer ontmoeten.

Achter de schermen van jullie wereldregeringen veroorzaken de invloeden van zonne- en maanprojecties ook een enorme beweging.

Degenen die nog steeds een bepaald domein op deze planeet hebben, staan ​​op het punt volledig te worden geëvacueerd, niet op de manier die ze zich voorstellen, maar zoals de Universele Wetten ervoor zullen zorgen, op een eerlijkere en ethischere manier.
Zeker, jullie meer gevoelige Lichtwerkers nemen op de een of andere manier alle onrust waar aan de oppervlakte en in de drie nabije banen.

Velen van jullie zullen misschien beroering aantreffen in de hemelen omdat er veel opruimingswerk gaande is, en de zonne- en maaninfusies maken het mogelijk om ons werk in deze lagen voort te zetten.
Dergelijke energieën smelten de beschermende lagen van niet-geconfedereerde ruimtevaartuigen die in een baan rond de aarde draaien en proberen het leven op aarde te bedreigen.
We vragen onze omroep hier om je een voorbeeld te geven van wat er is gebeurd in een lage baan om de aarde, wanneer onze schepen de duistere krachten die nog steeds aan het werk zijn, binnenkomen en neutraliseren:

Onlangs is een niet-geconfedereerd schip uit de lagere vierde dimensie gematerialiseerd en vanwege een intense zonnegolf die aanwezig is, verloor het zijn steun en voordat het de grond raakte, hebben we het uiteengevallen.

We hebben alle leden van dit schip naar onze regeneratielaboratoria verplaatst en staan ​​onder de hoede van Vrillon, onze medewerker.
Sommige inwoners van de staat São Paulo kunnen een "gerommel" waarnemen wanneer we het desintegreren, waardoor verdere fysieke verstoringen worden voorkomen.
Dit is om jullie te laten weten, geliefden, dat we erg actief zijn, veel meer dan jullie je kunnen voorstellen.

Meer van dit soort situaties zullen zich blijven voordoen, zoals "sterren die uit de lucht vallen".
Niet-Geconfedereerde vloten worden enorm beïnvloed door de kristallijne projecties die de zeven rijken omvatten die de aarde en haar sublagen vormen.
Temidden van dit alles, beste Lichtwerkers, versterken we onze voortdurende steun en bescherming in alles wat voor ons mogelijk is, altijd door jullie openingen en gedragingen.
We kunnen niet verder gaan dan wat u ons zelf toestaat.
Geniet van elke dag van je leven op aarde, want je zult nooit alle ervaringen vergeten die je de meesters hebben gemaakt die je nu bent.
Oh! En hoe weet ik dat je zult vragen: "- Ashtar, hoe zit het met het virus?... En de geruchten over oorlog?"
Ik zei je al: "- Let op het stof!..."

En wees klaar om meer te zien dan je je had voorgesteld, wanneer het volledig tot rust komt.
Ook al ben je heel goed op de hoogte van wat er is gebeurd, je zult toch verbaasd zijn over alles wat er gebeurt.

Let op het stof… Kijk!…

En ik garandeer: ER ZAL GEEN ANDERE WERELDOORLOG OP AARDE ZIJN, NOCH KERNEXPLOSIE DIE DE MENSELIJKE MASSA BENVLOEDT.
Dat is een belofte, mijn belofte aan jullie allemaal.
Ik ben Ashtar Sheran en ik heb het bevel over miljarden schepen.
En we staan ​​allemaal klaar om direct in te grijpen, mocht iemand – die niet namens ons spreekt – met deze kwade bedoeling handelen.
En zo is het.
Adonaï!
In liefde, licht en menselijkheid,
Rafael (Neva/Gabriel RL)