vrijdag 26 augustus 2022

Saint Germain – Jullie zijn ver voorbij de illusie ~ 26 augustus 2022 ~ James McConnell

Saint Germain – Jullie zijn ver voorbij de illusie

Gechanneld door: James McConnell – 25 Augustus 2022

Ik ben Saint Germain. Ik kom op dit moment, nu alles in beweging blijft. En terwijl jullie blijven begrijpen dat alles inderdaad het grotere geheel is, beginnen meer en meer van jullie, meer en meer van de collectieve jullie, dat te begrijpen.

Dat dit het grotere geheel is. Dit is het deel van het grotere plan hier, en alles gebeurt inderdaad met een reden. Dus zelfs als je naar buiten kijkt en de vele dingen ziet die gebeuren, de vele dingen die gebeuren binnen de 3-D matrix, de matrix van illusie, weet je heel goed dat dit een illusie is. Het is een film. Het is een show die voor jullie neus wordt uitgespeeld. En voor degenen onder jullie die de ogen hebben om te zien en de oren om te horen, weten jullie dat precies. Jullie weten dat het deel uitmaakt van het plan, en slechts een illusie voor jullie is om over te waken, je ervan bewust te worden, maar er geen deel van uit te maken. Omdat je hier geen deel van uitmaakt. Je bent ver voorbij deze illusie.

Er zijn er natuurlijk die proberen je vast te houden, je tegen te houden. Maar ze weten dat ze je niet langer kunnen tegenhouden. Dus reiken ze alleen uit naar degenen die nog niet ontwaakt zijn, proberen ze vast te houden aan hun zaak, proberen ze binnen hun controle te houden. Maar ze weten dat ze dat ook niet veel langer kunnen doen.

Hebben ze het opgegeven? Nee. Ze hebben het nog niet helemaal opgegeven, want ze zullen het zeker niet opgeven tot de laatste overblijft. Maar dat is niet aan jou om je zorgen over te maken. Het enige waar jij je zorgen over hoeft te maken is vooruit gaan, verder gaan. En het loslaten van al die illusionaire inzichten uit het verleden: die angsten, die haatgevoelens, die jaloezie, al die dingen die jullie hebben vastgehouden aan de illusie, die jullie tot op dit moment hebben vastgehouden aan de 3-D matrix, maar nu niet meer.

En het is niet alleen niet langer voor jullie, het is ook niet langer voor ons. Want we zien hier wat je ‘het teken aan de wand’ zou kunnen noemen, dat er velen zijn die niet zullen ontwaken. Ze zullen niet ontwaken, tenzij ze vrij worden gewekt. Bevrijd, bevrijd in hun vrijheid. En zij zullen niet in hun vrijheid gaan totdat zij volledig beseffen dat zij niet vrij zijn geweest. Zij begrijpen dat niet zoals jullie dat begrijpen. Jij begrijpt waar vrijheid om draait. Maar velen daar buiten begrijpen dat niet. Zij denken dat zij vrij zijn, maar diep van binnen beseffen zij dat dit niet zo is, en zij denken dat zij er niets aan kunnen doen. Maar dat kunnen ze wel, en dat kunnen jullie ook, en dat kunnen wij ook.

Begrijp dus dat naar mate de dingen zich verder ontwikkelen, er momenten zullen zijn waarop wij meer en meer zullen ingrijpen. Als ik zeg ‘wij’, dan heb ik het over alle Lichtkrachten: de Alliantie, die van de Galactische krachten, allen komen hierin samen en zijn klaar om naar voren te treden. Jullie hebben dit gehoord van diegenen van de Galactische krachten die met jullie hebben gesproken. Zij hebben gezegd dat zij klaar staan om te springen bij de geringste aanleiding waar zij meer kunnen beginnen in te grijpen. En deze tijden komen eraan waarin dit inderdaad kan gebeuren.

Zal het gebeuren? Ik kan hier niet met zekerheid zeggen wat het tijdschema is. Maar ik kan je zeggen dat ze voorbereid zijn. Ik kan je zeggen dat wij, als de Opgestegenen, voorbereid zijn. Ik kan jullie zeggen dat alle Krachten van de Alliantie voorbereid zijn, die van jullie Witte Hoeden, zijn voorbereid. Zij weten wat er komt, en zij hebben dit al enige tijd gepland. Zelfs terug naar de vroege oude tijden, naar Atlantis en Lemurië, het gaat ver terug naar toen.

En vanaf toen gaat het nog verder terug, naar levens en stelsels en melkwegstelsels en planeten hiervoor, waar diegenen van jullie, die System-Busters die jullie zijn en blijven, vandaan zijn gekomen, en jullie zijn nu weer hier. En we werken hier allemaal samen aan. Dus wanneer we er klaar voor zijn om naar voren te stappen, en die tijd komt steeds meer hier, wanneer we inderdaad naar voren kunnen stappen en jullie meer kunnen bijstaan. Omdat jullie erom vragen. Jullie, de Krachten van Licht, en jullie allen die de lichtwerkende Lichtstrijders zijn, de Systeemontwrichters, hebben ons gevraagd om meer en meer naar voren te treden. En hoe meer jullie vragen, hoe meer wij het kunnen doen.

En hoe meer we zien dat degenen over de hele planeet hier niet op tijd ontwaken, hoe meer we ook kunnen beginnen in te grijpen. Omdat ze het zelf niet kunnen. Nogmaals, ze hebben iets nodig om hen vrij te krijgen.

En dat is waar het hier allemaal om gaat: vrijheid. En de wedergeboorte van jullie Republiek. De Republiek, niet alleen van de Verenigde Staten voor Amerika die allemaal samenkomen. Maar voor alle landen over de hele planeet. Alle mensen over de hele planeet komen weer samen zoals het bedoeld was, en zoals het zal zijn, als meer en meer mensen ontwaken. Of ze nu uit zichzelf ontwaken zoals jullie, of dat ze iets meer speciaals nodig hebben om te ontwaken, die tijd komt eraan.

Ik ben Saint Germain, en ik laat jullie nu achter in vrede, liefde en eenheid. Dat jullie zullen blijven begrijpen dat jullie vrij zijn. Jullie zijn altijd vrij geweest. Dat zal zo blijven en die tijd komt er aan.

Kanaal: James McConnell

Bron 1 2

Vertaling: Reinier