woensdag 31 augustus 2022

Ascension Update ~ 31 augustus 2022 ~ Natalie Alba

Ascension Update

Gechanneld door; Natalia Alba – 29 Augustus 2022

Geliefden,

Nu we september naderen, gaan we een nieuwe cyclus in, een meer harmonische en kalmerende waarin we worden uitgenodigd om zowel onszelf als onze ziels- en geboortefamilies te koesteren. Deze nieuwe periode is er een van bezinning, herziening en retrospectie, want het is van vitaal belang om even stil te staan en te kunnen getuigen van alles wat we tot nu toe hebben bewandeld.

Gedurende deze overgangstijd, waarin we allemaal voor lange tijd ondergedompeld zullen worden in een diepgaande verandering, worden we bijgestaan door vele energieën, vooral die van Andromedanen, zodat we ons kunnen aanpassen aan de verschuiving die binnenin ons allemaal plaatsvindt, en de innerlijke rust kunnen vinden die we allemaal nodig hebben totdat de verandering goed is verankerd. Dit is waar dit zes universele jaar, samen met deze maand september, die ook een zes is, ons mee helpt, zodat we harmonie, kracht, en meer helderheid kunnen hervinden.

Een van de vele gebeurtenissen die ons zullen helpen contact te maken met onze ziel om meer leiding op te halen over de volgende stappen van onze menselijke reis, en persoonlijke missie, is de Ware Maansknoop halfsext Chiron, eind augustus. Dit zal zich drie keer herhalen, de tweede op 3 september en de laatste op 6 september. Dit geeft aan hoe belangrijk het voor ons is om vooruit te kijken, om op elk moment van het moment de volgende stap te creëren, in plaats van steeds achterom te kijken.

Deze passage zal ons helpen ons te richten op onze persoonlijke evolutie op deze aarde, zowel op fysiek als op zielsniveau, op waar we naar toe gaan, wat we hebben gecreëerd en waar onze creaties ons op dit moment brengen.

Het gaat over de toekomstige tijdlijn die we vormen, met elke gedachte, elk gevoel en elke handeling, in dit huidige moment. Aan de andere kant heeft Chiron bij uitstek een helende essentie, wanneer beiden co-creëren, worden we uitgenodigd om te helen, vanuit het heden, verleden tijdlijnen, of parallelle tijdlijnen zoals ik ze liever noem, want wanneer we onze multidimensionaliteit ontwaken en bewust en intentioneel kiezen om te helen in het heden, breidt deze zelfde heling zich uit naar andere parallelle tijdlijnen, en helpt ons te helen op alle niveaus, in alle dimensies, en alle aspecten van wie we zijn.

We hoeven niet langer in het verleden te graven, want daar is niets meer voor ons, maar we moeten leren hoe we in het heden kunnen helen, op de juiste manier, dus helen we ook wat we onszelf uit het verleden noemen. Zo helen we onszelf en helpen we ook onze toekomstige generaties om te helen.

We hebben nog een prachtige maand voor ons om onze reis van DNA rehabilitatie, healing en zuivering voort te zetten, want de huidige energieën komen om ons te helpen het oude weg te branden, zodat we vooruit kunnen zonder ons voortdurend op het verleden te richten, want dat is wat de meerderheid van de keren ongewenste situaties en uitkomsten in het heden brengt.

Gidsen nodigen ons uit om verder te werken met een oneindigheidssymbool, dat perfecte eeuwige balans vertegenwoordigt, het symbool dat ons helpt het Licht dat wij belichamen te verankeren in onze fysieke en kristallijne lichamen (hoewel dit symbool veel verschillende toepassingen heeft) en een eeuwige brug te creëren om de energieën door te geleiden. Het oneindigheidssymbool kan gebruikt worden om wijsheid, helderheid, evenwicht te verankeren, of wat wij op unieke wijze wensen te belichamen. Wij zijn degenen die door de kracht van onze woorden dit energiesymbool naar ons unieke doel moeten leiden.

Om ons te helpen dit Licht – wijsheid, kracht – te richten, nodigen gidsen ons uit om met een lapis lazuli te werken, als het universele kristal om ons te helpen onze vijfdimensionale chakra te reinigen, en het portaal te openen om van het aardse rijk naar het ziele rijk over te gaan. Dit kristal is ook prachtig om ons te beschermen tegen aanvallen, en om onze visie op het derde oog te verbeteren.

Als wat je wenst gewoon meer helderheid is, vooral over een belangrijke keuze die je moet maken of gewoon het werken aan mentale reiniging, raden de Gidsen kristal kwarts aan, ze programmeren ze om ons te helpen alle mentale en emotionele rommel, verwarring en wanhoopsgevoelens los te laten, en weer helderheid en zuiverheid te krijgen.

Ik wens jullie allemaal een helende en liefdevolle doorgang, Geliefden!

In oneindige liefde,

Natalia Alba

Vertaling: wakkeremensen.org