zaterdag 27 augustus 2022

Nieuwe Maan 27 augustus 2022 ♥ Fran Tielemans ♥

Nieuwe Maan 27 augustus 2022 ♥ Fran Tielemans ♥ Lichtwerkers Nederland

 

Vandaag is er Nieuwe Maan


Deze kan je aanzetten om te 'landen', of je bewust maken van de noodzaak tot 'aarden' in jouw specifiek(e) situatie/relatie/proces.

Je bent heftig opgeschud geweest afgelopen maanden, zodat je je je nu steeds meer bewust wordt van de weg die je aan het volgen bent en van de weg die je diepste Zelf zou willen volgen, of dat nu gaat over hoe je denkt of voelt, of over hoe je een en ander zou gaan doen in je uiterlijke leven.

 Lopen deze twee wegen gelijk, dan zal je de komende tijd vooral gebruiken om tot balans te komen.


Om je lichaam wat extra te verzorgen, en het te geven wat het nodig heeft (de energie is haast aanhoudend hoog geweest, en er is nog steeds veel Zon-activiteit) - misschien een aanpassing in je voedingspatroon, of meer beweging en frisse lucht, of be-handeling van bepaalde zones van je lichaam.



 Wanneer beide wegen niet gelijk lopen, kan je spanningen voelen, misschien rond relaties, zelfwaarde, jouw plek innemen, je échte Zelf durven zijn in plaats van een rolletje te spelen.


Die spanningen hebben als doel je uiteindelijk dié stappen te helpen zetten die jij nodig hebt om je meer 'heel' te voelen.

Niemand kan dat voor jou doen, je leeft je leven zélf, je staat zelf aan het stuur van je eigen leven - en deze Nieuwe Maan kan je meer bewustzijn brengen over aspecten waarrond je wat meer zelf het stuur mag in handen nemen.

Je kan je bewuster worden van hoe jij beter voor jezelf kan zorgen, en welke concrete stappen je mag nemen daartoe.

Je kan de stappen makkelijker zetten wanneer je toestaat dat de liefde, het respect, de aandacht, de waardering voor en de aanvaarding van je Zelf volop stromen, zodat je je oude patronen van angst om je hoofd boven het maaiveld uit te steken, van angst voor afwijzing van anderen en schuldgevoel om niet te beantwoorden aan de verwachtingen van anderen los kan laten.

Je weet, je kan maar geraakt worden door afwijzing van anderen wanneer je jezelf innerlijk steeds maar afwijst.

Meer liefde doet wonderen, letterlijk.

Fran Tielemans
www.maitreya.be