vrijdag 26 augustus 2022

Tunië: suizen in mijn oren ~ Kanaal: AS


Tunië: ruizen in mijn oren

Vraag : Hallo Hakann en Tunia. Ik ben in Louisiana en heb al een paar jaar last van suizen, zoemen in mijn oren. Het doet geen pijn of stoort me gewoon, ik vraag me af of dit een hogere frequentie isbinnen komen? Als ik mediteer of gewoon stil blijf, wordt het echt versterkt. Op 8-08 was de leeuwenpoort sterker dan normaal. Het is er constant. Waarom is dit altijd bij mij? Dank je.

Antwoord : Beste vraagsteller,

Dit is Tunia die spreekt. Ik waardeer de mogelijkheid om vandaag met u in contact te komen. Ik hou heel veel van je.
Als Lichtwerkers vragen naar oorsuizen, heeft dit over het algemeen te maken met het aanpassen van hun lichaam aan hogere energieën. Je kunt het zien als spiritueel nivelleren.

In de vorige Q&A ontvingen we een soortgelijke vraag en we vertelden die persoon dat er geen actie van zijn kant nodig was. In dit geval zullen we je echter vriendelijk adviseren om een ​​spirituele genezer te zoeken. U hoeft zich geen zorgen te maken, wij denken alleen dat u hier baat bij heeft.

Als disclaimer om de channeler te beschermen, is dit geen medisch advies. Als u denkt dat u medische hulp nodig heeft, ga dan naar een arts. Als je advies hebt gekregen van een medische professional, volg dat dan op - spirituele genezers zijn geen vervanging voor medische behandeling.

Met die disclaimer uit de weg, laten we doorgaan. Als je een spirituele genezer kent met wie je resoneert, geweldig. We raden je aan om daarheen te gaan. We zijn er altijd voorstander van dat mensen hun intuïtie volgen.

Als je geen idee hebt naar wat voor soort spirituele genezer je moet zoeken, dan zullen we je twee suggesties geven. De eerste is een beoefenaar van kwantumaanraking. Je kunt 'quantum touch' googlen en er een bij jou in de buurt vinden, of een quantum touch-beoefenaar vinden die online genezing biedt. Quantum Touch lijkt een beetje op Reiki.

De tweede optie is om naar de website completionprocess.com te gaan en daar een behandelaar te zoeken. Het voltooiingsproces is ontwikkeld door Teal Swan, een controversiële figuur. We zijn het persoonlijk niet eens met bepaalde dingen die ze zegt of doet, maar we denken wel dat sommige van haar leringen en methoden uitstekend zijn en ver vooruit lopen op waar het grootste deel van de aarde is. We bevelen haar voltooiingsproces van harte aan. Het is een beetje intenser dan kwantumaanraking, maar kan mogelijk ook diepere genezing bieden.

Als je geen van deze opties kunt betalen, stuur ons dan nog een e-mail en we zullen een budgetalternatief aanbieden.
Tot slot, stel dat u niet de vraagsteller bent, maar u heeft ook een piep in uw oren en u vraagt ​​zich af of u iets moet doen. Nou, je bent altijd vrij om het ons te vragen, maar je kunt misschien ook je eigen vraag beantwoorden. Hakann heeft een uitstekend stuk genaamd "Hakann: Hoe weet ik wat waar is?" dat geeft enkele suggesties hierover.

We hopen dat dit helpt. Ondanks de hardheid van de aarde gaat het verbazingwekkend goed met jullie. We houden heel veel van je en verlangen naar de dag dat we je fysiek een knuffel kunnen aanbieden. Ga zo door!

Met al mijn liefde,
Tunia
Voor Tijdperk van Licht
**Kanaal: AS
**Deze channelings worden exclusief ingediend bij EraofLight.com door de channeler. Als je ze ergens anders wilt delen, voeg dan een link toe naar dit originele bericht.