maandag 29 augustus 2022

DE INVLOED VAN DE ZON ~ Pam Younghans



DE INVLOED VAN DE ZON
De zon is de afgelopen dagen heel actief geworden. Na enkele weken van slechts geringe zonneactiviteit, zijn er de afgelopen 17 uur vier gematigde M-klasse zonnevlammen en zeven C-klasse gebeurtenissen geweest. De sterkste van deze vlammen was zeer recent, een M6.73-gebeurtenis met een piek om 9.19 uur PDT (1619 UT). Dit komt bovenop de vier M-klasse vlammen en dertien C-klasse vlammen die zich in de afgelopen 24 uur hebben voorgedaan.

Dit alles betekent dat wij op aarde een aanzienlijke hoeveelheid energie van de zon ontvangen, wat ons op vele niveaus kan beïnvloeden. Wetenschappelijke artikelen richten zich op de effecten van zonnevlammen en zonnewinden op hartslag, bloeddruk, slaapcycli, het immuunsysteem en neurologische systemen en meer. Deze studies tonen ook een verband aan tussen extreme zonne-evenementen en een toename van sociale onrust en emotionele of mentale turbulentie.

Ondertussen onthullen metafysische artikelen dat zonnevlammen een rol spelen bij het opruimen van cellulaire herinneringen, het doorbreken van oude patronen, het activeren van de pijnappelklier en op andere manieren het vergroten van het menselijk bewustzijn. De fysieke symptomen die we ervaren zijn meestal gekoppeld aan de problemen die worden opgeruimd, of misschien aan de chakra die vastzittende energie vrijgeeft.

De ruimteweersvoorspelling is voor aanhoudende activiteit in de komende twee dagen - niet alleen zonnevlammen, maar ook geomagnetische stormen. Deze omstandigheden vragen altijd om extra zelfzorg, dus zorg ervoor dat je hydrateert, rustig aandoet, licht eet. contact maakt met de natuur en andere stappen onderneemt om ervoor te zorgen dat je lichaam en psyche goede ondersteuning krijgen

​​In peace and with gratitude,

Pam Younghans
Vertaald met Translate: