dinsdag 30 augustus 2022

Harder helderder licht! – Door Dr. Schavi M. Ali


Harder, Helderder Licht! – Door Dr. Schavi M. Ali

Vanaf maandag 29 augustus 2022 om 10:30 uur (EDT) reizen zonnewinden momenteel met 530,7 kilometer per seconde (km/s), op en neer binnen het bereik van 500 km/s, en vanaf 1107 Universal Tijd (UT), dat is 6:07 AM Eastern Daylight Time (EDT), er was een ontploffing van een "M.8" zonnevlam.

Onze zon heeft een magnetisch veld van deltaklasse voor sterkere uitbarstingen die spoedig de aarde/Gaia zullen treffen.
Er worden in totaal 79 zonnevlekken gecontroleerd op hun toekomstige activiteitsniveau.

Bewijs van de explosies van plasmadeeltjes van onze zon - coronale massa-ejecties (CME's) - zijn waargenomen als kleurrijke groen getinte aurora's rond de poolcirkel, en mensen hebben de aurora's ook op andere plaatsen in de wereld gezien terwijl de luide, heldere zonne-energys zich uitbreiden qua kracht.

Verdere kosmische dynamiek zijn de vele retrograde planeten op dit moment, met Mercurius die zich bij hen voegt wanneer het zijn "terugtrekstation" bereikt op 9 of 10 september tot 2 of 3 oktober (gebaseerd op tijdzones), en het is nu in zijn pre -retrograde schaduw - zijn vertragende fase - die het begon op 27 augustus toen het het teken binnenging waarin het retrograde zal gaan "stationeren" - in Tropische Weegschaal en Siderische Maagd.

Tegen die tijd zullen in totaal zeven planeten retrograde zijn: Jupiter, Saturnus, Neptunus, Uranus, Pluto, Chiron en dan Mercurius, zoals zojuist vermeld.

Alle krachtige zonne-uitbarstingen van LICHT en de planetaire retrogrades bieden mogelijkheden om na te denken en onze gedachten te herzien over bepaalde persoonlijke en mondiale gebeurtenissen, onze emotionele reacties en onze acties.

Wat werkt voor onze verhoging van het bewustzijn?
Wat is niet?
Wat moet er worden aangepast?
Welke nieuwigheid hebben we nodig?

We krijgen quality time om deze vragen te beantwoorden.
Als we nadenken over onze gedachten, gevoelens en acties, kunnen we onze verbinding met BRON niet ontkennen – want de antwoorden die we zoeken kunnen worden gevonden als we bidden en mediteren, dat wil zeggen, verbinding maken met ons HOGERE ZELF, onze ZIELEN.