zaterdag 27 augustus 2022

Het ego is een existentiële leegte ~ Door Vital Frosi


Het ego is een existentiële leegte
Door Vital Frosi


Geliefden!
Hoe dichter we bij het einde van deze derde dimensionale cyclus komen, hoe meer begrip we hebben van wie en wat we zijn. Dit is goed, want het bevrijdt het bewustzijn, terwijl ze ontwaken en opstaan. Het Goddelijke Plan wordt vervuld binnen alle Universele regels die gelden voor elke Planeet en elke Ster.

De mensheid zet nu haar laatste stappen in die ruimte die nog steeds overeenkomt met de frequenties van de Werelden van Beproevingen en Verzoening. Terwijl elke geïncarneerde ziel de interdimensionale brug begint over te steken, begint alle kennis die door honderden incarnaties op deze planeet is verzameld, herinnerd te worden.

Ongelofelijk hoe snel dit allemaal gaat! Zoals we hier al andere keren hebben gezegd, wat gisteren was, is vandaag niet meer. Je kunt ook opmerken dat in vorige incarnaties alles wat in het ene bestaan ​​was geplant, in het volgende bestaan ​​werd geoogst. Nu is het anders, want alles wordt direct geoogst, dus nog binnen het huidige bestaan.

De onthullingen zullen de hele geschiedenis van de mensheid brengen, zowel van het individuele bewustzijn als van het collectieve. Een voorbeeld hiervan zijn de steeds lucide dromen, maar ook de talloze sensaties en symptomen die iedereen momenteel voelt.

Alle angsten die zich in dit huidige bestaan, en ook in voorgaande, hebben opgehoopt, zullen zich nu manifesteren om te worden opgelost. Dat geldt ook voor de woede, het schuldgevoel, de pijn, de wrok en alle negatieve emoties waar ieder mens doorheen de millennia doorheen is gegaan.

Het beslissende moment is nu. Als in de jaren 2019, 2020 en 2021 de genezing beperkt was tot de voorouders die overeenkomen met vorige levens, wordt nu dit jaar, vooral in deze tweede helft van het jaar, de genezing gedaan in wat overeenkomt met het verleden binnen dit huidige leven. Dit is de reden voor zoveel symptomen tegenwoordig. Besteed aandacht aan je dromen en zie dat ze een nauwe relatie hebben met iets dat je hebt meegemaakt in dit huidige bestaan.

Dit is de energetische reiniging waar we doorheen moeten om ons aan te passen aan hogere frequenties. Als dit niet zou gebeuren, zou niemand de flitsen van fotonisch licht kunnen weerstaan ​​die elke dag met meer kracht op aarde aankomen.

We gaan ook door een noodzakelijke fysieke reiniging, terwijl ons DNA wordt bijgewerkt. Er is al gezegd dat het nieuwe menselijke DNA binnenkort 12 helices zal hebben geactiveerd, terwijl er tot nu toe slechts twee actief waren. Deze opwaardering is alleen mogelijk als de fysieke lichamen zichzelf kunnen ontgiften van de chemicaliën die zich in hun organen en hun cellen hebben opgehoopt.

Maar er zijn talloze veranderingen nodig en elke persoon zal met zijn of haar eigen eisen worden geconfronteerd. Iedereen heeft zijn of haar eigen individuele geschiedenis. En het is in je overtuigingen en je emoties dat het werk het meest diepgaand wordt gedaan. Het is het beroemde opruimen van uw kelders. Als het Licht deze kelders binnenkomt, wordt al het vuil zichtbaar. Zo vergemakkelijkt het het werk dat nodig is om zulke energieën en schaduwen op te lossen.

Het thema van vandaag brengt een stuk zielenbagage die nog moet worden uitgezocht en achtergelaten. Het is onnodig en nutteloos en mag niet verder worden gedragen dan de brug die aan het begin van de tekst wordt genoemd. Laten we het hebben over het EGO. Het opgeblazen ego, dat wil zeggen een emotie, een overtuiging of zelfs een behoefte waarvan velen denken dat ze heilzaam zijn, maar die, wanneer overdreven in de dosis, enorm schadelijk is voor de evolutie van de ziel.

Het ego is een lege ruimte die opgevuld moet worden. Niet door egoïstische houdingen, maar door iets altruïstisch; door iets dat de ziel verheft. Het ongecontroleerde ego is een verraderlijke gids die de afgrond graaft, waar het zijn volgeling werpt. Het ego bouwt niets; het vernietigt alleen het weinige dat zijn drager bereikt door hard te werken. In feite is het ego een bewijs van incompetentie.

Als we zeggen opgeblazen ego, zouden we kunnen begrijpen dat het niets meer is dan een lege luchtbel, zoals een ballon gevuld met lucht. Hoe meer het groeit, hoe dichter het instort, want als het barst, blijft er niets nuttigs over.

Velen voelen een existentiële leegte zo groot in zichzelf, vergelijkbaar met een intense honger. Ze moeten die ruimte dringend opvullen om vrij te zijn van het ongemak van zo'n leegte. Dus creëren ze een illusie om aan deze behoefte te voldoen. Deze illusie is het ego dat groeit in verhouding tot de bestaande ruimte.

Maar naarmate de dagen verstrijken, realiseert de drager zich dat al zijn pogingen vruchteloos zijn geweest. Net als een ballon die leegloopt met de tijd, lost ook die ruimte gevuld met ego op en ontstaat de behoefte aan meer ego. Hoe meer het ego wordt vergroot, des te meer ruimte wordt ingenomen en er ontstaat steeds meer behoefte. Dit wordt een eindeloze vicieuze cirkel.

Het ego produceert niets nuttigs. Daarom bevredigt het nooit degene die het vasthoudt. Het is slechts een bedrieglijke schijn gecamoufleerd in de geest van zijn drager. Het bedriegt niet eens iemand, of het nu degene in de buurt is, of zelfs een vreemde. Het opgeblazen ego verbergt niet eens een verachtelijke houding voor degene die het draagt, want aangezien het een groeiend ding is, laat het zich gemakkelijker aan iedereen zien.

Het ego onthult ook iets dat niemand graag laat zien: het verschil tussen een winnaar en een verliezer. Het identificeert slechts onder zo velen, degenen die minder geschikt zijn voor grote daden. Ja, want hij die echt iets goeds doet, heeft deze kunstgreep niet nodig, want hij voelt zich al de hele tijd vol. Hij voelt niet de existentiële leegte die de egoïst voelt. Wie competent is, hoeft niets te bewijzen, want zijn prestaties spreken voor zich. De drager van een opgeblazen ego daarentegen probeert iets te laten zien wat hij niet kan of kan. Het ego is een leegte die moet worden opgevuld; niet met illusie, maar met stichtelijke dingen. Het ego is dus iets dat nog moet worden begrepen.

Ik ben Vital Frosi en mijn missie is verlichting!

Namasté!