zondag 28 augustus 2022

Onszelf Openen Voor Ons Diepste Zijn ~ 28 augustus 2022 ~ Kenneth Schmitt

Onszelf Openen Voor Ons Diepste Zijn

Door: Kenneth Schmitt – 25 Augustus 2022

Onze intrede in onze ego-bewuste ervaring van het leven is zo compleet geweest, dat we ons niet bewust zijn geweest van ons grotere Zijn. Als we onszelf kunnen losmaken van onze elektronica en van alle stimulatie die onze aandacht wegneemt van pure aanwezigheid van bewustzijn, kunnen we sereen en in vrede zijn in onszelf. We kunnen het rijk van parasieten verlaten en het rijk van ware liefde binnengaan, waar we Zelf-gerealiseerd en volledig vervuld zijn. Dit is mogelijk voor ons, vanwege ons creatieve bewustzijn.

Door aanwezig en helder te zijn, kunnen we onze aandacht richten op elk energieniveau waartoe we ons aangetrokken voelen en de essentie ervan voelen. Als we positieve vibraties zoeken en ze in ons bewustzijn beginnen te voelen, trekken we ze aan in onze ervaring. Door de intentie om ons leven en dat van degenen die we tegenkomen met vreugde en helderheid te verheffen, ontvangen we innerlijke leiding in hoe we dit moeten doen. Deze intentie brengt ons voorbij ego-bewustzijn in een rijk van hart-voelend weten.

Met de steeds hogere vibraties van de Aarde en de ons omringende kosmos, worden we energetisch naar een hogere manier van zijn gedragen. Een omhullende fotonenwolk maakt alles helderder. Omdat fotonen bewuste wezens zijn, zoeken ze elke mogelijke ingang naar plaatsen die verborgen zijn gebleven voor ons bewustzijn. Duisternis wordt verlicht en overal onthuld, samen met degenen die resoneren met de negativiteit ervan. Naarmate we onze focus veranderen en vibreren met de levensverbeterende energie van ons hart, verliest de duistere kracht haar essentie. Het kan niet bestaan zonder onze steun.

Natuurkundigen weten dat energieën met een hogere frequentie krachtiger zijn dan energieën met een lagere frequentie. Omdat onvoorwaardelijke liefde de hoogste frequentie van het leven is, is het de krachtigste. De enige reden waarom de duistere kracht krachtig lijkt, is dat we onszelf hebben laten compromitteren met zelfbeperkende overtuigingen over onszelf die onze vibratie hebben verlaagd in afstemming met het negatieve. Het gebruikt onze levenskracht om ons te beheersen. Als we ons eenmaal bewust zijn van onze situatie, kunnen we onze beperkende overtuigingen oplossen en onszelf bevrijden om ons af te stemmen op de verlangens van ons hart en deel te nemen aan een krachtiger en meer verlichte manier van zijn.

Omdat wij geschapen zijn in de kracht van onvoorwaardelijke liefde, zijn wij grote Wezens van Licht. In onze essentie zijn wij aanwezig in ons bewustzijn voorbij tijd en ruimte en zijn wij oneindig krachtige scheppers met de kwaliteiten van onze staat van zijn. Met onze energiesignatuur stralen wij onze trillingen uit in het kwantumveld voor manifestatie in onze ervaring. Door opzettelijk te vibreren in de dimensie van creatieve liefde en vreugde, bevrijden wij onszelf van negatieve ervaringen en openen wij onszelf voor vervulling in elk aspect van het leven.

Kenneth Schmitt

Vertaling: wakkeremensen.org