dinsdag 30 augustus 2022

De energie van dit moment (vanmorgen) Martha Krul


De energie van dit moment

Blondie zei wij zitten nu IN de storm. Dat is te voelen. Het universum laat het voelen. Het stormt. Wij hebben laten zien dat wij er klaar voor zijn en het aankunnen. De energie barst werkelijk los en bombardeert de aarde met licht. De zon is heel actief. Onze processen staan op "hoog". Heel belangrijk om goed naar je lichaam te luisteren. Vertrouw je het niet, raadpleeg even voor de zekerheid een arts. Neem geen risico's. Wij zijn sterk en kunnen veel doorstaan, maar nogmaals neem geen onnodige risico's. Je bent is heftige kermisattracties gestapt en dat voelen wij duidelijk. Liefde en licht ook voor jezelf.

Zonnevlek AR3089 ontwikkelt een magnetisch veld van 'deltaklasse' dat een bedreiging vormt voor sterke op de aarde gerichte zonnevlammen.


--->Zonnevlammen en zonnewind hebben effect op het Centrale Zenuwstelsel (maagslijmvlies), alle hersenactiviteit (inclusief het evenwicht, evenals menselijke gedragingen en alle psycho-fysiologische (mentale-emotionele-fysische) respons.

Zonnevlammen kunnen ervoor zorgen
dat we ons nerveus, angstig, bezorgd, ongedurig, duizelig, bibberig, geïrriteerd, lethargisch en uitgeput voelen, hartkloppingen hebben en vergeetachtig zijn, ons misselijk en ongemakkelijk voelen, en niet in de laatste plaats: langdurige druk in ons hoofd en hoofdpijn hebben.

---> Zonnewindsnelheid: 537,3 km/sec -->hoog

De snelheid van de zonnewind is hoog momenteel (boven de 500 km/s), dus er is heel wat turbulentie in het magnetisch veld van de Aarde, en dus ook in je energieveld (zenuwstelsel). Waardoor je symptomen kan ervaren als: koude rillingen, emoties, heel beladen wakker worden, plots wakker worden 's nachts, moeite met inslapen, neiging om overdag te willen slapen, licht gevoel van grieperigheid, spanning in de kaakgewrichten, lichte hoofdpijn, gepiep in de oren, moeizame vertering, de maag die onder druk staat.

Druk Schumann resonantie sterk:
--> De druk van de Schumann resonantie kan de volgende klachten geven, onderrug klachten, angsten, druk op de borst, hartkloppingen, huilbuien, etc: diarree, duizelingen, misselijkheid, evenwichtsstoornissen, piepende- en suizende oren, griep, koorts, tandpijn, hoofdpijn, boosheid, slapeloosheid.

De instroom van de fotonen energie is zwak;
dichtheid: 9,20 protonen/cm 3