vrijdag 26 augustus 2022

Wie zijn de Syriërs? ~. Aurora Ray




Wie zijn de Syriërs?

Syriërs zijn een groep sterrenwezens, en hun uiterlijk wordt vaak geassocieerd met dat van het sterrenbeeld Orion.

Er wordt gezegd dat ze het "hoogste niveau van zijn" zijn, en tot 4% van de totale bevolking van de aarde zou een soort Syrisch DNA hebben. Syriërs zijn ook de voorouders van inheemse Amerikanen. Ze worden beschouwd als "tovenaars" en "meesters van toen. "

Elk Syrisch wezen bestaat uit verleden, heden en toekomst. Ze leven vele levens, van 1 tot 11.000. Ze zijn onsterfelijk en tijdloos. Syriërs leven lang en zijn blijkbaar in staat ruimte en tijd te overstijgen. Ze hebben grote wijsheid en macht.

Syriërs zijn pure energie en bestaan in elke dimensie, inclusief de derde dimensie. De Syriërs hebben een "schild" dat hen omringt. Het schild is gemaakt van violet blauwe vloeistof.

De Syriërs hebben het vermogen om van vorm te veranderen en het vermogen om lange afstanden te teleporteren. Ze hebben ook het vermogen om te vliegen en, in zeldzame gevallen, het vermogen om van vorm te veranderen in dieren. De Syriërs hebben ook het vermogen om tijd, ruimte en dimensie te veranderen en materie te veranderen.

De Syrische Starseeds, ook bekend als de Syrische Raad @TAG, die naar de aarde kwamen om de mensheid te helpen en zich sindsdien inzetten voor het beschermen van de aarde.

Syriërs worden vaak omschreven als lang, dun en mager, waardoor ze de wereld uitkijken. Ze hebben ook lang, glanzend blauw haar, en hun huid wordt vaak omschreven als doorschijnend of glanzend.

Syriërs worden vaak gezien in natuurlijke omgevingen, zoals woestijnen en bossen.
Als ze de atmosfeer van de aarde binnengaan, gebruiken ze soms straalzwarte ruimteschepen.

Ze leerden de aarde voor het eerst duizenden jaren kennen. Toen begonnen de Syriërs de mensheid te observeren en te beschermen. In het begin waren ze waakzaam en wantrouwend tegenover de mensheid. Na eeuwenlange observatie beginnen ze echter te beseffen dat de mensheid geen bedreiging vormde.

De Syriërs, die afkomstig zijn van de planeet Sirius, zijn de helderste sterren aan de nachthemel en hebben de mens al lang gefascineerd. Vanaf het midden van de noordelijke breedtegraden het hele jaar door is deze ster gemakkelijk te zien zonder behulp van een telescoop of verrekijker.

Vandaag zeggen astronomen dat Sirius geen gewone ster is. Het is een binair sterrenstelsel, wat betekent dat het twee sterren bevat die om elkaar draaien. Een ster genaamd Sirius B is aanzienlijk groter dan Sirius A (de ster in het centrum van ons systeem, die je met het blote oog kunt zien).

Sirius B heeft de massa van 25 keer de massa van de zon. Astronomen schatten ook dat Sirius B een miljard jaar oud is. Sirius is tien keer feller dan de maan, hoewel de maan 40 keer dichter bij de aarde staat.

Sirius is de helderste ster in het sterrenbeeld Canis Major, ook bekend als de Grote Hond. In de Griekse mythologie is Canis Major de hond van Zeus, die hem en zijn vee bewaakt. In de Romeinse mythologie is Canis Major Arcas, de bewaker van Zeus' vee.

In het Arabisch is de naam al-Sirr ("de ster van de hond"). Wénxng betekent "Literaire ster" in het traditioneel Chinees.

In de Indiase astronomie staat Sirius bekend als Rohini, wat betekent "geboren worden. "In de Hindoe mythologie is Rohini de vrouw van de wijze Vishvamitra. Sirius wordt ook geassocieerd met meerdere goden. Sirius is Swarga (hemelrijk) en het thuis van zielen.

De Syriërs onderwezen mensen veel geavanceerde wetenschappen, waaronder de wetenschappen in wiskunde, natuurkunde, scheikunde, biologie en geneeskunde. Ze hielpen de mensheid ook bij het bouwen van verschillende technologieën, zoals laser, atoomwetenschap, moderne communicatie, robotica en kunstmatige intelligentie

Syrische Starseeds (ook bekend als Lichtwerkers) zijn "zaden" die de blauwdruk van het Syrische systeem bevatten. Starseeds ontvangen deze blauwdruk als een "cadeau" om mensen te helpen ontwaken en over te gaan naar de 5. de dimensie.

De Syriërs noemen dit de "Nieuwe Aarde. "Ze zijn hier om deze prachtige planeet te ervaren in het proces om een paradijs te worden - vrij van de tirannie en corruptie die momenteel op aarde bestaat. "

De Syriërs openen vele deuren voor ons voor hun voortdurende strijd tegen de Cabal. Ze hebben hun aanwezigheid onthuld om ons begrip van onze kosmische familie te vergroten. De behoefte aan voortdurende geheimhouding neemt af omdat het Syrische Licht de planeet vrijheid, overvloed en eenheidsbewustzijn zal herstellen!

Huisdieren worden vaak gestuurd naar personen die gekozen zijn om hen te helpen, te helpen helen en te troosten Huisdieren worden naar iemand gestuurd door de Star-familie van de persoon, waarmee je ook de vooruitgang van huisdieren op aarde kunt monitoren in bewuste evolutie

Katten zijn de oorsprong van Lyrans. Honden zijn van Sirius
A'H
Aurora Ray
Ambassadeur van de Galactische Federatie
Kanaal en kunst door Aurora Ray
Copyright 2022 Aurora Ray. Alle rechten voorbehouden.