dinsdag 30 augustus 2022

Vermoeidheid en uitgeput zijn van deze energie ~ Martha Krul


Vermoeidheid en uitgeput zijn van deze energie

Het is een heftige onrustige energie. Toch heb ik het gevoel dat dit zeker nog wel een tijdje aanhoudt. Probeer het volgende eens te volgen. Ik vertelde over die raketvlucht die wij aan het maken zijn (stond bij de energie van dit moment).

Wij zitten in die raket en die is op reis. Je voelt de zwaartekracht veranderen. Je voelt van alles gebeuren in je lichaam. Je kent dit vanuit je jarenlange training. Je hebt dit al vaker gevoeld en je begrijpt dus dat het voorbij gaat. Ga dus niet in dat gevoel zitten. Je raket heeft ramen. Die laten je prachtige uitzichten zien. Je ziet de verschillende tijdlijnen langs komen.

Je ziet waar je vandaan bent gekomen. Je ziet niet waar je heen gaat. Net als bij je gevoelens. Ga er niet in zitten. Blijf genieten van je reis. Voel dat je heel lang voor deze reis hebt getraind. Eindelijk mag je deze reis maken. Je wist dat er ongemakken aan zaten. Die kende je al omdat je ze al veel vaker hebt gevoeld. Je weet dat het van voorbijgaande aard is. Dus inademen, uitademen... en pffff. Loslaten maar. Kijk, er dient zich al weer een mooi plaatje aan. Je ziet zoveel veranderen in en om je heen.

Even last van je nek, hoofd, schouders, maag of buik. Laat het los. En kijk weer naar buiten. Waar zou je naar toe gaan? Het is zo bijzonder. Geniet van je reis. Geniet van de ??? die het oproept en voel dat je lichaam langzaam naar rust gaat. Wat je aandacht geeft versterkt. Goede vlucht.


Martha Krul