maandag 29 augustus 2022

Rutte pleegt… LANDVERRAAD…!? by GuidoJ. Posted on 28 augustus 2022

Rutte pleegt… LANDVERRAAD…!?



Rutte pleegt… LANDVERRAAD…!?

2022 © Café Weltschmerz | deze versie WantToKnow.nl/be


In tegenstelling tot de bovenstaande video, waarin duidelijk is dat premier Mark Rutte zich tracht te distantiëren van Klaus Schwab en het heftige boek dat hij schreef over ‘The Great Reset’, is het een publiek geheim geworden, dat minister-president Mark Rutte en diverse ministers nauwe banden hebben met het World Economic Forum. Maar de agenda van dat WEF is ronduit zorgwekkend..!! Kijk HIER bijvoorbeeld eens naar het commentaar van auteur Leon de Winter, die je toch niet écht op linkse- of rechtse ‘partijdigheid’ kunt betrappen..

De essentie van het verhaal is, dat Nederland als soevereine staat dient te verdwijnen en moet gaan worden geregeerd door een wereldregering; dat is zo’n beetje de strekking van het gedachtengoed van Klaus Schwab… Daarbij moet ook het fenomeen ‘eigendomsrecht’ gaan verdwijnen.Een fundament onder onze huidige maatschappij… En dat allemaal in het geniep..?! En dat onder het roepen van leuzen als:

‘You will own nothing and you will be happy’

Het is hét credo van het World Economic Forum. Er wordt dus door ‘Rutte en medeplichtigen’ gestreefd naar een omwenteling in Nederland door een buitenlandse organisatie. En.. onze bewindslieden werken daaraan keihard mee. In het geniep, want officieel weet de Tweede Kamer van NIETS..! Een verborgen agenda en financiële en beleidsmatige toezeggingen.. Mag dat allemaal zomaar?

Om te zien hoe ver Rutte al is gegaan, plaatsen we hieronder deze video, waarin ONZE eerste minister, de premier van ONZE democratie, zijn plannen en besluiten meedeelt, via videoverbinding, namens en voor het World Economic Forum, over LANDBOUWHERVORMINGEN.. Zou toch even op de plaats zijn geweest, dat deze man Rutte even de pers (via een persconferentie oid) en minstens de Tweede Kamer over dit verhaal zou hebben ingelicht..!?

In deze korte video legt Kamerlid Gideon van Meijeren van Forum voor Democratie in een gesprek met Frank Stadermann uit dat hier sprake lijkt te zijn van landverraad in de zin van art. 97a Wetboek van Strafrecht.