vrijdag 26 augustus 2022

Wat is 5D Bewustzijn / 5de Dimensie? Hoe het voelt om er daadwerkelijk te zijn ~ IK BEN Mazhar


Wat is 5D Bewustzijn / 5de Dimensie?
Hoe het voelt om er daadwerkelijk te zijn?

BERICHT VAN HOGER ZELF.

Hoe voelt het voor de vier lichamen om in de vijfde dimensie te zijn en met vier lichamen bedoel ik fysiek, mentaal, emotioneel en etherisch. Dimensie is meer een niveau van bewustzijn dus het is meer van hoe dat voelt in tegenstelling tot wat het eruit ziet.

Het bewustzijn van de vijfde dimensie maakt onmiddellijke manifestatie van gedachte en geluid en stem in elke boodschap mogelijk. Er is geen tijdspanne voor de trillingsspiegel om door te geven. Heb je zelfs nu nog niet gemerkt dat je manifestaties versnellen het dichtst bij het punt van gedachtegang. Maak je geest leeg en richt je alleen op dat wat in het beste en hoogste goed is voor iedereen. focus op vrede en liefde eenheid bewustzijn. Want dit is de weg en de toekomst waar je nu naar zal verschuiven.

Het fysieke lichaam wordt geactiveerd met lichtlichaam kristallijn lichtcodes, informatie of codes in de vorm van fotonisch licht, Geluiden en trillingen. Het zal door je lichaam pulsen verspreid via vloeibaar lichtplasma zelfs nu dit zichtbaar is.

Het kristallijn DNA bevat de codes voor de volledige lichtlichaamactivering. Emotioneel hebben velen het nulpunt gevonden door in het heden te leven. Er zal beperkte behoefte zijn om in het verleden te kijken of een denkvormprojectie van de toekomst te ontwikkelen. Zelfs nu vergeet je steeds meer simpele discussies en ervaringen uit je recente verleden. Elke ervaring wordt in realtime geüpload naar het akashic geheugencomplex, waardoor de eisen voor opgeslagen geheugen worden verminderd. Dit stelt ook de mogelijkheid in staat om herinneringen te downloaden of te oogsten die opgeslagen zijn in de akashic zoals ervaren door elke ziel.

Je hebt herinneringen aan vorige levens en toekomstige levens. Je tikt gewoon in de akashic-records.
Etherisch of causaal lichaam zijn nu volledig verantwoordelijk voor het menselijk voertuig/ Merkaba. Er is geen afhankelijkheid meer van het mentale lichaam nodig met uitzondering van vecht/vluchtsituaties. Als het op mentale activiteit aankomt, wees gewoon bewust van gedachten want de tijd wordt gecomprimeerd tussen wat je denkt en wat er daadwerkelijk begint te gebeuren. Er is minder tijd in lineaire ruimtetijd die je afspeelt om de opname van de lessen te vertragen of de ervaringen die door je gedachten zullen komen en soort van terugkomen.

Lichtkristallijne codes die binnen komen creëert meer een lichaam op basis van silicaat / silicaat. Dit gebeurt NU. Merk het in je lichaam dat wanneer we enorme lichtactiveringen krijgen, je daadwerkelijk de verschuiving kunt voelen binnen een soort frequentiesnelheid van je eigen DNA. Velen hebben de laatste jaren de verschuiving gevoeld.

In 5D bewustzijn kom je emotioneel op dat punt waarop je niet zo getriggerd of getraumatiseerd bent door gebeurtenissen die om je heen of in de wereld gebeuren omdat je geleerd hebt. Er raakt niet zoveel tot je doordringt omdat je eigenlijk veel soort emotionele triggers of trauma's hebt losgelaten die zich eerder in dit leven of in vorige levens hebben opgebouwd en je begint meer een toeschouwer te spelen. Niet per se emotioneel veel geïnvesteerd worden in elke situatie die op je afkomt, dat betekent duidelijk niet dat je je vrije wil opgeeft of wat je denkt dat het juiste soort interesse voor jou is en wat in het hoogste goed is, maar jij m ay wees niet net zo emotioneel opgeladen door alles wat op je afkomt.

Niemand lijdt in een toneelstuk. Tenzij men zich identificeert met de rol. Dualiteit is het idee dat er een zelf en ander is, dat is een toeschouwer en iets waar te nemen is en een actie die tussen de twee optreedt die perceptie heet.

Nondualiteit is een staat waarin er geen toeschouwer en niet waargenomen wordt. Het is alles-één. Het is de ultieme realiteit. Onthoud dat de geest slechts een constructie is om illusie te waarnemen. Het bestaat echt niet.

Dus de begrippen die er doorheen komen ook niet.
Er is meer integratie van je hogere zelf in jezelf. Essentiële ascensie gaat echt over het hebben van een soort multi-dimensionaal bewustzijn, soort van allemaal in het voertuig waarmee we rondrijden of rondrijden. Dus je brengt meer van een hoger zelf of een hoger bewustzijn in je alledaagse leven en het wordt het punt waardoor je handelt.

In 5D staat handel je niet zoveel via je ego persoonlijkheidsconstructie. Er zullen een aantal situaties zijn waarin misschien de ziel niet de hoofdbestuurder van het voertuig is of de hogere zelf als het gaat om vlucht- of vluchtsituaties.

Iedereen krijgt alles waar ze om vroegen en eerlijk gezegd zoveel meer waarvan ze niet eens wisten dat ze dat wilden. Welke realiteit creëer jij voor jouw ervaring? Heb je last? Reageren?
Wat de Bron voor jou heeft gepland is groter dan je geest zich ooit zou kunnen voorstellen. Vertrouwen. Heb vertrouwen. Geef je over aan je Hogere Zelf en Het Grote Ontwerp.

Een meester is iemand die ervoor kan kiezen om lief te hebben zelfs als dat het moeilijkste lijkt om te doen. Als ik een religie zou kiezen, zou het zelfliefde zijn.
Het hele universum zweren samen voor Uw persoonlijk succes op alle gebieden die belangrijk voor U zijn.

Het gaat sneller. Sinds vorige week krijg ik dit bericht. Tijdlijn aanpassingen en samensmelten. Holografische realiteit upgrades. Zoveel tekens en duidelijkheid. Ben je afgestemd? Luister je wel?
Dit is het moment om afgestemd te zijn op het kosmische web. De transmissie is luid en duidelijk. Er gebeurt zoveel en het is geweldig mooi.

Telepathie, energie lezen en uitwisselen ligt op de loer. Ik heb geweldige ervaringen.
Kom naar een plek van vrede. vele generaties lijden komen ten einde. Binnenkort zal de waarheid oppermachtig heersen en het ging eigenlijk over deze tijd dat ik door de jaren heen veel interessante cryptische berichten kreeg die ik deel en zal doorgeven.
Maak je klaar, dingen beginnen te veranderen.

Ik hoop dat dit je begrip van het ascentie proces en de reis blijft versterken.

Veel LIEFDE.
IK BEN Mazhar