maandag 29 augustus 2022

DE KRACHT VAN DE BOMEN ~ MARCUS VINICIUS


DE KRACHT VAN DE BOMEN

Het is bewezen dat ziekenhuispatiënten sneller herstellen, minder pijn voelen en eerder naar huis gaan als er bomen buiten hun slaapkamerramen staan. Spiritualisten en religieuze meesters voor vele jaren zouden hun studenten vertellen om van de bomen te gaan leren, hun stilte en kracht te observeren en het proberen na te doen.

Het is waar dat bomen enorme hoeveelheden energie van de zon absorberen - meer dan enig ander levend wezen. En sommige mensen geloven dat we deze energie kunnen voelen als we een boom kiezen waar we aangetrokken voelen, onze armen er omheen leggen, knuffelen en daar staan, gewoon het contact en de stroom van energie voelen.

Dit "boomknuffelen" wordt beschouwd als goed tegen stress. Het gevoel dat ze je een gevoel van kalmte en kracht geven.

We weten allemaal dat bomen essentieel zijn voor het milieu en het voortbestaan van onze planeet. We weten ook dat het een groot aantal onmisbare toepassingen zijn voor ons moderne leven. Maar we begrijpen nog niet helemaal het potentieel van de kracht en aanwezigheid van deze wezens waarmee we de planeet delen. Misschien hebben ze ons in de toekomst nog meer te bieden en nog meer te onderwijzen.

Ik geloof in de helende kracht en vrede die een boom op ons overbrengt, ik hou ervan om een boom te knuffelen... Ik voel mijn aura opsteken

VREDE & LICHT!
Via MARCUS VINICIUS