maandag 29 augustus 2022

Leven in Vreugde en Inspiratie ~ 29 augustus 2022 ~ Kenneth Schmitt

Leven in Vreugde en Inspiratie

Door;  Kenneth Schmitt – 26 Augustus 2022

Als we op geïnspireerde manieren in liefde en vreugde willen leven, kunnen we onszelf trainen om ons voor te stellen dat we ons dankbaar voelen voor onze eeuwige schepping in onvoorwaardelijke liefde, die we kunnen kennen in de energie van ons hart. Afstemming op deze energie verhoogt de trilling van onze staat van zijn, en opent ons voor meer vreugdevolle ervaringen.

Getraind om te geloven in de realiteit en deel te nemen aan de menselijke ervaring van dualiteit, van negativiteit en positiviteit, binnen het empirische spectrum van elektromagnetische golven, hebben wij geloofd dat dit de echte wereld is. Kwantumfysici hebben experimenteel ontdekt dat alles in onze wereld bestaat uit patronen van elektromagnetische golven die in wisselwerking staan met ons bewuste besef. 

Wij creëren onze persoonlijke werkelijkheid, en wij beïnvloeden de werkelijkheid om ons heen alleen maar door de energetische signatuur van hoe wij denken en voelen, in de eerste plaats over onszelf. Dit is hoe wij de energieën moduleren die door ons bewustzijn gaan en waar wij aandacht aan besteden, vooral die welke wij herkennen en voelen. Dit zijn degenen waarmee wij in wisselwerking staan. Wij stemmen de uitdrukking van onze levenskracht af op hun trillingsniveau. Door polariteit en frequentie is dit onze creatieve straling in het kwantumveld, die resulteert in de kwaliteit van onze ervaringen.

Onze realisatie creëert onze werkelijkheid, en onze realisatie is het resultaat van onze mentale en emotionele ervaringen. We kunnen ons besef opzettelijk verschuiven door onze aandacht te richten op scenario’s die ons stimuleren om in dankbaarheid en vreugde te zijn. Geïnspireerde muziek is hier waardevol, evenals het ervaren van de energieën van inspirerende plaatsen in de natuur. Deze helpen om een positieve, hoogfrequente staat van zijn te vinden en te behouden. Als we leren ons af te stemmen op dit trillingsniveau, kunnen we ons de mogelijke realiteit van een verheven manier van zijn beginnen te realiseren.

Als wij ons beginnen te bevrijden van onze geloofde beperkingen, kunnen wij ons bewustzijn openen voor de energie van ons hart en ons intuïtief weten. Deze levensverbeterende energie motiveert ons om de vreugde te voelen van opzettelijk leven in de energie van ons hart. Als we onze vrije wil op deze manier kunnen gebruiken, kunnen we een ruimer bewustzijn van de etherische patronen van causaliteit binnengaan. Interactie met de energieën van het kwantumveld op een positieve en vreugdevolle manier kan ons leiden tot het realiseren van een grotere waarheid over onszelf.

Het begint met bewustwording van onze intuïtie, wat het is, en hoe het ons leidt. We herkennen het allemaal op onze eigen manier. Het staat boven ego-bewustzijn en is onbegrensd. Haar uiteindelijke doel is volledige afstemming op de waarheid van onze eeuwig Zelf-gerealiseerde aanwezigheid, met oneindig scheppend vermogen. Wanneer we weten hoe dit energieniveau aanvoelt, kunnen we ook het innerlijke geluid van ons trillingsniveau horen. Het is altijd aanwezig, net als onze intuïtie. Vanwege ons innerlijk geluid worden wij aangetrokken tot muziek die met ons resoneert, en als wij onze trillingen verhogen, wordt een deel van de muziek uitgedrukt op etherisch niveau, omdat het buiten ons huidige muzikale spectrum ligt. Wij introduceren dit in de menselijke ervaring, zoals het geval is met uitgebreid bewustzijn.

Kenneth Schmitt

Vertaling: wakkeremensen.org