donderdag 25 augustus 2022

De kus van de zon en de maan - door Dr. Schavi M. Ali


De kus van de zon en de maan - door Dr. Schavi M. Ali

Op zaterdag 27 augustus 2022, om 04:17 uur (EDT), zal er een Nieuwe Maan zijn in het tropische teken Maagd.
Onze zon ging op maandag 22 augustus 2022 naar Maagd en wacht dus om de maan te verwelkomen terwijl ze samen de ruimte delen tot maandag 29 augustus 2022, wanneer de maan het teken Weegschaal binnengaat.
De maan is onze snelst bewegende bol en brengt slechts ongeveer 52 uur door in een specifiek teken. Een deel van die tijd is het 'leeg' voor een paar minuten, een paar uur of een hele dag.
Dit is wanneer het zijn laatste graden (30 graden) heeft bereikt voordat het naar het volgende bord gaat.

Tijdens een "Void Moon" is het het beste om grote acties uit te stellen totdat de maan zijn volgende bestemming heeft bereikt.
De Maan zal "Leeg" zijn vanaf vrijdag 26 augustus 2022 om 2:55 AM (EDT) totdat hij op zaterdag om 04:17 AM (EDT) de Maagd binnengaat, zoals hierboven vermeld.

Dus op vrijdag zal de maan de hele dag en nacht "leeg" zijn - een perfecte tijd voor uitgebreide ontspanning, in de zon zitten, lezen, dagboeken bijhouden, yoga of tai chi doen, een massage krijgen, quality time doorbrengen met mensen van HOGER BEWUSTZIJN, enz.

Het zal geen tijd zijn voor vergaderingen, zakelijke ondernemingen, het plannen van grote evenementen, verloven, trouwen, enz.

Een "leegte" maan is bijna als een Mercurius retrograde - alleen voor een veel kortere periode.
Dus denk nu na over hoe je deze vrijdag voor jou zou willen zijn.

Ook al zal de Maan een korte tijd in Maagd staan, de Zon zal natuurlijk in Maagd blijven tot donderdag 22 september, waarna hij dan om 21:04 uur in Weegschaal zal gaan en de herfst in het noorden inluidt. Halfrond en lente op het zuidelijk halfrond.

Terwijl de zon in Maagd staat, is het verstandig om je te concentreren op de aspecten die "Maagd" zijn: een toename van hoe de gezondheid wordt gehandhaafd, werkproblemen en service aan anderen.

Echter, met het hoogtepunt van de Mercurius retrograde van 9 september tot 2 oktober en de "voorschaduw" die begint op 27 augustus, is het het beste om geen nieuwe therapieën te beginnen met een nieuwe zorgverlener, niet om een ​​nieuwe baan, niet vrijwillig nieuwe projecten op zich nemen in een huidige baan, en geen nieuwe taakstrafactiviteiten beginnen.

Niets zal op een van deze gebieden werken zoals gehoopt of gepland.
Dus, wat is het antwoord?
We plaatsen onszelf op RETREAT en leggen meer nadruk op ons eigen welzijn.
Dit is vooral van vitaal belang voor degenen die altijd anderen helpen en dienen.
Net voordat Mercurius zijn retrograde-hoogte bereikt, moeten we onze "terugtrekkingstools" verzamelen, zoals boeken die we wilden lezen, notitieboekjes en pennen voor journaling, essentiële oliën, zeezout, gebedsmala's, kaarsen, wierook, homeopathische middelen (zoals "Bachbloesems") en alle andere items die ons welzijn verbeteren.

Het is prima om met anderen deel te nemen aan spirituele ceremonies, zolang het maar mensen zijn die in bewustzijn verheffen en die niet betrokken zijn bij "3d" chaos en die misschien alleen maar om je heen willen zijn om aan je energie te "trekken".

Je zult merken dat mensen van wie je al lang niets meer hebt gehoord, plotseling verschijnen tijdens Mercurius Retrograde.
Ze kunnen je bellen, e-mailen of bij je thuis langskomen.
Dit is een kans om te beseffen hoeveel u en zij zijn gegroeid of hoeveel groei er nog moet worden gedaan van uw kant of van hun kant.

Is dit iemand die gewoon niet uit de modder en het slijk van chaos en verwarring lijkt te komen?
Vertrouwt hij of zij altijd op jou om hen uit een crisis te redden?
Soms is de beste manier om iemand te helpen 'opgroeien' door 'NEE' te zeggen tegen alles wat ze van je willen.
De zon in Maagd (en de maan voor een korte tijd) is een tijd om na te denken over hoe waar de geest zich op richt een specifieke emotionele reactie en een daaropvolgende actie veroorzaakt.

Gezondheidsperfectie houdt in dat we onze gedachten en gevoelens over bepaalde mensen en problemen monitoren - persoonlijk of globaal.
Het zenuwstelsel kan van streek raken door constante angst en stress die erin worden geduwd door persoonlijke of wereldgebeurtenissen.
Dit is daarom een ​​uitstekende tijd om het zenuwstelsel te voeden met de bovenstaande suggesties terwijl we ons terugtrekken in deze belangrijke tijd.

Het lijkt misschien een lange tijd – vooral voor angstige, grillige, altijd in beweging zijnde mensen – maar van 27 augustus tot 2 oktober is er een periode van ongeveer vijf weken van loslaten, herkaderen en reflecteren met het oog op regeneratie, revitalisering en vernieuwing.
Het hoogtepunt van het proces is de werkelijke retrograde hoge portaalperiode van 9 september tot 2 oktober.

Zoals hierboven vermeld, zal de zon op 22 september in Weegschaal zijn beland - het teken van evenwicht.
Dit is wat veel mensen nodig hebben om fysiek, emotioneel en mentaal te bereiken.
Dus, als de maan "aanbelt" van de zon en zich op zaterdag bij haar in haar Maagdenhuis voegt, begin na te denken over waar je moet uitademen!

Er zijn verschillende planeten die al retrograde lopen: Jupiter, Saturnus, Neptunus, Pluto en Chiron.
Mercury zal zich spoedig bij hen voegen.
Er zullen mensen op het wereldtoneel zijn, evenals in onze eigen gemeenschappen, die erop zullen staan ​​"de grenzen te verleggen", omdat ze zich niet bewust zijn van kosmische energie of er niet in geloven.

Zonnevlammen, zonnewinden, coronale massa-ejecties en andere gebeurtenissen zullen ook hun "deuntjes" blijven "spelen" met het "Kosmische Orkest".
Beslis hoe je de chaos zult aanpakken die nog steeds zal proberen het "Nu" binnen te vallen wanneer LICHT op zoveel manieren ons rijk binnenkomt voor transformatie.