donderdag 25 augustus 2022

Een bericht van de Schepper: verbinding met de bron ~ Victoria Cochrane


Een bericht van de Schepper: verbinding met de bron

Als je geboren wordt, kom je uit het licht. U bent verbonden met mij, God, en kent alleen eenheid en onvoorwaardelijke liefde. Je reïncarneert veilig in je fysieke lichaamje verbinding en je doel om naar het Aardse Vlak te komen.

Naarmate de tijd vordert, kan het leven in de fysieke vorm zijn tol beginnen te eisen. Mensen laten je geloven dat je waardeloos bent of dat je niet geloofwaardig bent. De lelijkheid van menselijke emoties maakt zich aan je bekend en je verbinding met de Bron begint te verslijten. In de plaats van verbinding komen liefde en vrede angst, haat en twijfel aan jezelf. Er begint een leegte te ontstaan ​​op de plek waar ooit de sterke band met mijn liefde was. Onbewust van wat deze leegte veroorzaakt, begin je manieren te vinden om het te vullen om je te helpen je beter te voelen, of om te ontsnappen aan de harde realiteit van het leven op aarde.
Dit is waar mensen die hun verbinding met mij hebben verloren de weg kwijtraken, terwijl ze proberen de leegte te vullen met verslaving aan middelen die niet voor hun best zijn. Zonder zich bewust te zijn van wat het gat in hun leven veroorzaakt, wenden mensen zich tot middelen die hun depressie en wanhoop tijdelijk verlichten.

Het is een realiteit dat veel zielen in deze tijd op deze manier verloren gaan, en het lijkt erop dat hun energie de wereld in een lagere vibratie brengt of houdt. Tot op zekere hoogte is dit waar, maar de wijdverbreide ontkoppeling van Spirit is ook de katalysator om verandering teweeg te brengen. Waar ooit oordeel en veroordeling of zelfs medelijden was voor mensen die verslaafd waren, is er nu hulp en de mogelijkheid om opnieuw verbinding te maken met de Bron. Soms is de enige weg naar het licht om de duisternis in te gaan.

Mensen zullen veranderen wanneer ze niet langer kunnen accepteren om in de energie van wanhoop en verslaving te blijven. Ze zullen ook veranderen wanneer hun medemens verder kijkt dan de symptomen en de oorzaak herkent. Dit, dierbaren, gebeurt over de hele wereld en tilt velen uit de duisternis van scheiding en ontkoppeling en terug naar mijn licht.

Veel mensen doen het door zich aan te sluiten bij religie, maar ze zijn nog maar een deel van hun reis. Verbinding met de Bron door middel van religie is een tijdelijke maatregel die de persoon in staat zal stellen zich meer vervuld te voelen en tegelijkertijd zijn behoefte te overwinnen om de gaten in zijn hart te vullen door middel van middelenmisbruik. Wanneer ze klaar zijn om de lessen uit het verleden volledig te omarmen, zullen ze de veiligheid van religie met volle kracht overstijgen naar de realisatie van eenheid met mij. Het kan jaren duren, maar ze zijn in ieder geval terug op het pad van verlichting en waarheid.

Voor degenen onder jullie die de lessen van religie hebben overgeslagen of erdoor zijn gegaan, zeg ik tegen jullie: "Welkom thuis!" Wanneer je in staat bent je vervuld te voelen alleen door verbinding met mijn licht zonder de noodzaak om onnatuurlijke substanties in je lichaam op te nemen, dan zal je reis langs het pad van waarheid en licht helderder en meer vervullend worden.

Je lichaam is een tempel, omdat het je directe verbinding met mij is. Je bent een mede-schepper en als zodanig ben je zelf een God. Je kunt besluiten dat alles met mate is, maar je band met mij is het sterkst als je lichaam vrij is van chemicaliën en alles wat onnatuurlijk is, inclusief cafeïne, alcohol en tabak. Het is verstandig om deze stoffen te vermijden wanneer je verbinding met mij belangrijk is of als er behoefte is aan je lichaam om het helderste en zuiverste kanaal te zijn.

Mensen die illegaal verboden middelen distribueren voor winst of winst, zijn op hun eigen leerpad en zullen rekening moeten houden met het karma dat ze in dit leven of in de evaluatie van hun leven na hun dood verzamelen. Alle zielen houden rekening met hun leven bij terugkeer naar de etherische gebieden, maar niet alle zielen kiezen ervoor om hun karma op te lossen of om hun kennis uit te breiden naar een andere reïncarnatie. Dit is geheel hun keuze waaraan geen oordeel is verbonden. Als het karma echter onopgelost blijft, zullen hun zielenreizen ernstig worden belemmerd en kunnen ze geruime tijd op hun niveau blijven steken. Telkens wanneer ze ervoor kiezen om te reïncarneren, zullen er problemen ontstaan ​​die te maken hebben met onopgelost karma, wat een kans biedt om het op te lossen.

De inmenging in iemands leven door de effecten van drugs en andere chemisch veranderende stoffen kan niet worden genegeerd, maar de lessen die uit dergelijke ervaringen worden getrokken, kunnen positieve langetermijneffecten hebben op het universele bewustzijn en op de ascentie van de aarde, als de lessen kunnen worden geleerd in tijd. Men kan stellen dat de energieën van de aarde zullen worden verlaagd door het gebruik van geestverruimende stoffen, maar het tegenargument is dat de energieën van Ascentie de acties van degenen die deze stoffen gebruiken tot op het punt van misbruik niet zullen toestaan ​​of tolereren. , geweld of misdaad tegen anderen. Persoonlijk gebruik van drugs kan als een les worden gezien, maar wanneer het gebruik de vrije wil van andere mensen beïnvloedt en het potentieel heeft om hun lot te veranderen, is dit een heel andere zaak. Deze mensen zullen nu snel worden ontmaskerd en karmische vergelding zal snel zijn.

Kijk naar het licht om de duisternis in je leven te doven. Kijk naar mij om je te helpen je weg te vinden en je hogere doel te herinneren om op deze aarde te zijn. Ik ben altijd bij je en ik hou altijd van je, wat je ook hebt gedaan, wat je gelooft of waar je heen gaat.

Wij zijn een.
IK BEN de Schepper van Alles-Dat-Is.
**Kanaal: Victoria Cochrane