donderdag 25 augustus 2022

De energie van dit moment ~ Martha Krul


De energie van dit moment

Voor mij voelt de rust en lichtheid in de energie nog steeds. Er is wat beweging in de energie maar die is niet in de directe omgeving van onszelf. De installaties van de downloads zijn in volle gang. Er gebeurt zeker veel in en om ons heen. Blijf dicht bij jezelf. Zoek regelmatig je stilte. Ga de natuur in en spreek met de natuur. Zorg voor een goede aardeverbinding. Je bent onderdeel van die natuur. Dat voelen wij iedere dag beter aan. Praat met ze, ze hebben hele andere kennis dan wij.

Er is onrust in de Schumann resonatie

-->De druk van de Schumann resonantie kan de volgende klachten geven, onderrug klachten, angsten, druk op de borst, hartkloppingen, huilbuien, etc: diarree, duizelingen, misselijkheid, evenwichtsstoornissen, piepende- en suizende oren, griep, koorts, tandpijn, hoofdpijn, boosheid, slapeloosheid.

Zonnevlammen zijn iets sterker:
-->Zonnevlammen en zonnewind hebben effect op het Centrale Zenuwstelsel (maagslijmvlies), alle hersenactiviteit (inclusief het evenwicht, evenals menselijke gedragingen en alle psycho-fysiologische (mentale-emotionele-fysische) respons.

Zonnevlammen kunnen ervoor zorgen
dat we ons nerveus, angstig, bezorgd, ongedurig, duizelig, bibberig, geïrriteerd, lethargisch en uitgeput voelen, hartkloppingen hebben en vergeetachtig zijn, ons misselijk en ongemakkelijk voelen, en niet in de laatste plaats: langdurige druk in ons hoofd en hoofdpijn hebben.

Zonnewindsnelheid
: 382,8 km/sec - een stuk lager in snelheid.
- Instroom fotonen energie; dichtheid: 3,64 protonen/cm 3
Laag
Zonnestormen zijn nihil.