donderdag 11 augustus 2022

Moeder Aarde: de stem van de aarde ~ Pamela Kribbe


Moeder Aarde: de stem van de aarde

Beste mensen, ik ben de stem van de aarde en ik heet u welkom.

Ik draag je, en in liefde en overgave stroom ikdoor jou. Ik leef in de cellen van je lichaam. Je drukt jezelf uit via mij, maar ik vind ook expressie via jou. Ik geniet ervan om bij je te zijn en het leven op aarde te ervaren via je menselijke bewustzijn. Ik zou graag willen dat je je aan mij overgeeft; om jezelf over te geven aan je lichaam, je gevoelens en de levensstroom die er in je is. Dat is mijn wens.

Voel de kracht van mijn liefde voor jou. Je bent mijn kind, want ik draag je als een moeder. Ik wil dat je mij ervaart en accepteert als een ondersteunende energie in je leven, maar dat je dat niet doet via je hoofd en de denkprocessen die je hebt geleerd. In essentie werkt mijn energie niet op een bepalende en sturende manier, maar stroomt met een ritme dat natuurlijk en spontaan is. Telkens wanneer jouw ziel zich met mij verbindt vanuit een loslaten in het leven, dansen en beleven we samen het leven. Je verbindt dan de energie van je ziel, je kosmische hart, met mijn aardse energie in een verbinding die van boven naar beneden stroomt, in volledige overgave aan de grote levenskrachten, zowel kosmisch als aards, en zonder tussenkomst van het hoofd met zijn mentale processen.

Dit is de nieuwe mens die op aarde zal verschijnen, de mens die zowel zijn aardse als kosmische wortels herkent en ervaart, en zich één voelt met die ervaring. Wat er nu in de wereld gaat gebeuren, is dat mensen zich verbinden met zowel hun kosmische oorsprong als hun aardse leven door middel van het lichaam dat hen draagt.

Neem even de tijd om het menselijk lichaam te beschouwen als een toegangspoort voor kosmische energie om de aarde in te stromen. Deze week zijn jullie allemaal in verschillende grotten geweest (in Zuid-Frankrijk). Dit zijn fysieke poorten voor kosmische energie om de aarde binnen te gaan, net als je lichaam zo'n poort is. Je lichaam is samengesteld uit de krachtige en fundamentele energieën van de aarde-elementen, die als basis hebben: stevigheid, stabiliteit en vrede; maar tegelijkertijd bevat je lichaam een ​​energiepoort, een opening voor de inspirerende lichtstralen om van de kosmische zon naar de aarde te stromen.

Je lichaam moet verankerd zijn op en in de aarde; hier volledig geworteld zijn. En je lichaam heeft ook verzorging nodig, niet alleen fysiek voedsel: brood en water, maar ook etherisch voedsel: het gevoel één te zijn met de natuur door verbinding te maken met bomen, planten en dieren; de zon op je huid voelen, drijven op verfrissend water, frisse lucht inademen en de hitte van een vuur voelen. Al deze elementen – mijn elementen water, vuur, lucht en aarde – zijn net zoveel spirituele energieën als die van de leraren, meesters en engelen die je vereert. Mijn spirituele energieën zijn hier onder ons, en door de aardse elementen die ik voorzie, kun je je met hen verenigen.

Deze aards-spirituele energieën zijn overal op aarde. Zie om je heen de bloemen die in het veld groeien, en de planten en kruiden die je voorzien van wat je als mens nodig hebt. Omarm deze energieën van de aarde en voel mijn kracht - dit is jouw Thuis! En telkens wanneer je je aards en geworteld kunt voelen, en je jezelf durft te voeden met alles wat je nodig hebt, fysiek en energetisch, dan gaat de poort open voor het licht van je ziel. Die poort vormt een verbinding met deze aardse wereld, en laat deze wereld tot bloei komen door haar te bezielen met kosmisch licht.

Voel even wat er in je eigen leven nodig is om dit samenspel zo goed mogelijk tot stand te brengen. Begin met door je lichaam dat aardse fundament in jezelf te voelen. Voel hoe je lichaam in mij verankerd is. Hier in deze omgeving (Zuid-Frankrijk), waar de natuur wild en vrij is en zo min mogelijk is gecultiveerd en aangepast, kun je gemakkelijker de pure stroom van de energie van de aarde ervaren. Je lichaam herkent en reageert op deze energie en je hoeft er niets mentaals voor te doen om dat te laten gebeuren. Gewoon op het gras liggen en de natuur bewonderen en de energie komt spontaan naar je toe.

Voel de aarde-energie in je voeten stromen, en hoe je lichaam weer een voller en steviger gevoel krijgt. Voel de rust en kalmte van de rotsen onder je, met hun eeuwenoude bodembedekking. Deze aardse energie is er en draagt ​​je omdat je deel uitmaakt van de natuur, net als de dieren, de planten en de stenen, het water en de lucht. Net zoals zij, zo ben jij ook een belangrijk onderdeel en onderdeel van de natuur. Omarm en accepteer de realiteit en schoonheid van dit feit.

Dit feit betekent ook dat wanneer je terugkeert naar je huis van dit bezoek en je terug bent in je dagelijkse leven, je je zult herinneren hoe het is om verbonden te zijn met de aarde en met de rust die je nodig hebt. Neem het ritme dat uit je lichaam komt serieus en laat je niet afleiden door de vele eisen die vanuit de menselijke samenleving op je afkomen. Ze brengen je niet waar je moet zijn; ze leiden je weg van je essentie. Neem wat rust en ontspan door de elementen van de aarde te voelen. Koester deze aardse elementen en koester jezelf ermee. Alleen dan kan de poort zich openen voor je zielenlicht om zich echt in je dagelijkse leven te manifesteren.

Maak nu verbinding met het licht van je ziel. Je hebt gevoeld hoe het is om geworteld en verbonden te zijn met mij, de aarde, en je hebt gevoeld hoe het is om in je eigen lichaam de spirituele krachten van de aardse elementen te ontvangen. Stel je nu voor welke kosmische kracht, welk zielenlicht bij je binnen wil komen. Visualiseer dat het uit de hemel neerdaalt, uit de lucht boven je.

Voel je eigen zonlicht, de kracht van je ziel, en ontvang dat in je hart. Voel het stralen in je hart! En zie hoe de aarde-energie dat licht in jou ontvangt en erop reageert. Hoe heerlijk is het om deze uitstraling te ervaren!

Het aardse en het kosmische zijn energieën die op elkaar reageren en elkaar nodig hebben – het zijn geen tegengestelde energieën. De aarde-energie in je lichaam wordt nieuw leven ingeblazen en gevuld met vreugde en wordt geïnspireerd door het kosmische licht dat je bent, en deze vereniging van energieën neemt door jou een aardse vorm aan. Het kosmische licht wil niets liever dan hier zijn en naar buiten stromen door de cellen van je lichaam, om de aarde te helpen vruchtbaar te zijn en geboorte te geven aan het nieuwe.

Je bent hier zo welkom - ik heb je licht nodig! Fysiek kan ik, net als de aarde, niet leven zonder het licht van de zon, en energetisch heb ik ook uw kosmisch licht nodig. En dat kan alleen in mij stromen als je je door mij laat ontvangen; als je me vertrouwt en je hier thuis voelt. Zie hoe beide energieën nu in jou verenigd zijn: je kosmische sterlicht verenigd met je lichaam, het aardse anker. Laat ze elkaar omhelzen en laat ze samen door je lichaam stromen.

Hier is dan de paring en vereniging van zowel de mannelijke als de vrouwelijke energieën; de energieën van zowel geven als ontvangen; de zon en de aarde. Sta deze gekoppelde en verenigde energieën toe om over en door je heen te stromen in steeds groter wordende cirkels; niet alleen in je lichaam, maar door je hele energetische veld, je aura. Sta deze energieën toe om je te vernieuwen en je te herinneren aan wie je werkelijk bent: een speels wezen van licht; een levend wezen hier tijdelijk aanwezig om vreugdevol om te gaan met mijn energie op aarde. Ervaar opnieuw de intieme vereniging van zowel de aarde-energie als het kosmische licht dat je bent. Verwelkom en neem dat gevoel van intimiteit op, en neem het mee als je naar huis terugkeert.

Kijk nu even naar je dagelijkse leven vanuit het perspectief van dat gevoel van de intieme vereniging van energieën. Voel gewoon intuïtief, en zonder erbij na te denken, dat je in je huis bent. Kijk of je daar een deel van je leven kunt vinden dat je zou veranderen, zodat je meer in balans bent met je ware aard. Wat kun je voor jezelf doen, fysiek of emotioneel, waardoor je je meer gevoed voelt en meer rust, ontspanning en inspiratie ervaart? Beloof jezelf dan om dit aan jezelf te geven. Maak meer ruimte in je leven om jezelf te koesteren op zowel aardse als hemelse manieren.

Tot slot zou ik je willen vragen om de grote krachten te voelen die je in dit leven verwelkomen. Ontvang van onder je voeten de verzorgende krachten van de Moeder, de Aarde, en van boven de liefdevolle armen van de Vader die je beschermt en koestert. Voel deze totaliteit van krachten van boven en onder je, en laat die vereniging gebeuren. Laat het overtollige denken en doen gewoon los; weet dat je gedragen wordt door grotere krachten die van je houden, die het beste voor je willen. Geef ze de controle over en laat je meevoeren door een grote energiegolf.

Een nieuwe wereld wacht op je, en doordat je je overgeeft aan die energiestroom, word je een van degenen die de nieuwe wereld voorbereiden en vormgeven. Het is aan het gebeuren; er is zoveel dat nu op aarde evolueert. De grootste stap voor jou is om je te durven overgeven aan de krachten van zowel de aarde als de hemel.

Ik houd van je; voel mijn hand in de jouwe – je bent nooit alleen.