donderdag 11 augustus 2022

De energie van dit moment ~ Martha Krul


De energie van dit moment

De energie is weer open. Het is duidelijk, iedere ochtend is er een open energie. De druk is minder dan gisteren. Klopt ook, de Schumann resonantie is lager in Hz. De zonnewindsnelheid is nog steeds hoog

Zonnewindsnelheid : 581,4 km/sec

-->De snelheid van de zonnewind is hoog momenteel (boven de 500 km/s), dus er is heel wat turbulentie in het magnetisch veld van de Aarde, en dus ook in je energieveld (zenuwstelsel). Waardoor je symptomen kan ervaren als: koude rillingen, emoties, heel beladen wakker worden, plots wakker worden 's nachts, moeite met inslapen, neiging om overdag te willen slapen, licht gevoel van grieperigheid, spanning in de kaakgewrichten, lichte hoofdpijn, gepiep in de oren, moeizame vertering, de maag die onder druk staat.

Voel inmiddels de aanwezigheid van de kracht/ invloed van de Volle Maan. Het is alsof wij over een brug gaan over een diepe ravijn van Leeuwenpoort naar de Volle Maan. De brug is wankel, maar de verbindingen zijn er. Het uitzicht is fenomenaal. Geniet daarvan. Je wordt letterlijk gedragen.

De fotonen energie is laag: dichtheid: 9,61 protonen/cm 3
Zonnestormen Nu: Kp= 2 rustig
24-uur max: Kp= 3 rustige