woensdag 5 oktober 2022

Sirius ~. Bron corien van vliet



Sirius

Er zijn verschillende krachtplekken die op dit moment enorm veel aandacht vragen. Zowel plekken in Bolivia, op Paaseiland, in nieuw-zeeland en op Schotland.

Bestaande krachtplekken veranderen van frequentie en kleinere krachtplekken die om deze eeuwenoude bekende ceremoniële plaatsen zijn gesitueerd worden geopend.

Naast de vier krachtplekken zoals hierboven genoemd 'versmold' vandaag een vijfde krachtplek met deze onstuitbare poorten van licht. Egypte sloot aan en creëerde een lichtband van energie. Een poort die over de hele aarde heen loopt. Een golvende kracht verantwoordelijk voor het omwoelen van de aarde en de ley-lijnen.

Als een tsunami van helderheid. Het licht gleed als een rits over de aarde. Om eerst een openende beweging te maken en alle sluimerende krachtplekken te activeren, om daarna een sluitende beweging in te zetten om alle krachtplekken bij elkaar te brengen, in elkaar te voegen.

De aarde schokt terwijl de openende beweging plaatsvindt. Alles wat niet resoneert met de frequentie van de aarde staat op zijn grondvesten te schudden. Maar nu deze vijfde krachtplaats is toegevoegd is er ruimte voor verbinding en voor een nieuw fundament. Het fundament dat wij lange vergeten zijn. Het fundament van de aarde en de afstemming van het collectieve bewustzijn de saamhorigheid en de liefde.

De openende beweging zal zeker nog diepe naschokken kennen, het samenkomen is echter reeds begonnen. Energielijnen raken langzaam vervlochten. Sirius leidt ons wederom de weg. De zon achter de zon ontwaakte in deze vijfde krachtplek en zal de ontwikkeling leiden.

Bron corien van vliet