dinsdag 4 oktober 2022

Salusa: Eerste Contact, Verkiezingen In Brazilië En Ascensie. ~ 4 oktober 2022 ~Rafael (Neva/Gabriel RL)


Salusa: Eerste Contact, Verkiezingen In Brazilië En Ascensie.

Gechanneld door: Rafael (Neva/Gabriel RL) – 30 September 2022

Het is duidelijk dat er meer waarnemingen zijn van onze schepen, aangezien de dreigingen aanzienlijk worden weggenomen, en het eerste echte contact niet lang meer op zich zal laten wachten.

Er is ook opwinding van onze kant, want we hebben duizenden jaren gewacht tot dit moment dichterbij kwam en het zal zeker een moment van grote vreugde zijn voor ons allemaal.

Er is nog steeds een zekere voorzichtigheid, want het is een schaakspel en wij moeten voorzichtig te werk gaan om vooral de veiligheid van de mensen op Aarde en de niet-schending van hun vrije wil te garanderen.

Zij die nog in het duister opereren blijven proberen chaos te veroorzaken naarmate zij zich meer bewust worden van onze aanpak en het massale ontwaken van de mensen dat aan de gang is.

Hoe dan ook, dit is een lot dat niet kan worden veranderd, en het is zeker dat wij elkaar allemaal zullen ontmoeten en onze kosmische co-existentie als voorheen zullen hervatten.

De versnelling voor dergelijke gebeurtenissen blijft in volle gang, nu het oude zonder uitstel blijft afbrokkelen.

De vele leiders die de oppervlaktebevolking in een soort gevangenschap hielden, trekken zich terug en beginnen het fysieke landschap te verlaten.

Er beginnen meer mogelijkheden te ontstaan en de eerste tekenen dat jullie media beginnen toe te geven aan de kracht van het Licht worden opgemerkt.

De grote TV-stations van jullie werkelijkheid beginnen achter de schermen van hun administraties te praten over onze aanwezigheid, en dat het onhoudbaar wordt om ons bestaan te ontkennen.

Zij vrezen de druk van de massa’s wanneer deze zich beginnen af te vragen waarom zij deze waarheid hebben verwaarloosd, terwijl zij zulke verreikende macht hebben en de levenswijze van duizenden zielen voorgoed zouden kunnen veranderen.

Zij zouden allemaal baat hebben bij onze technologieën als wij op een vriendelijke manier werden aangekondigd, in tegenstelling tot wat decennia lang over ons is gepredikt, waarbij wij als een bedreiging werden afgeschilderd.

Dit zijn inderdaad tijden waarin jullie allemaal in meer helende processen zitten.

Mis geen kansen om af te stemmen op jullie Hogere Zelven.

Dit zal grote genezingen mogelijk maken en jullie vorderingen op weg naar jullie bevrijding van de oude patronen versnellen.

Naarmate jullie allemaal vooruitgaan, is het normaal dat jullie ook tekenen beginnen waar te nemen van het samengaan van de subtielere vlakken met de fysieke werkelijkheid, zoals de zeer heldere lichtpunten soms om jullie heen, of levendigere kleuren om jullie heen.

Dit zijn duidelijke tekenen van deze versmelting van werkelijkheden, dat de sluier die de dimensies scheidt dunner wordt en dat jullie fysieke lichamen dichtheid verliezen.

Wees niet bang wanneer dat gebeurt.

Waardeer de ervaring om je er meer voor open te stellen.

Het is ook belangrijk dat wij nogmaals de noodzaak benadrukken van onderscheidingsvermogen onder jullie allen.

De laatste tijd zijn er zielen die zich vastklampen aan patronen van angst en onzekerheid en angstaanjagende informatie aan de massa vrijgeven over komende catastrofale gebeurtenissen die jullie tot uitroeiing zouden brengen.

Onnodig te zeggen dat zulke dingen niet zullen gebeuren.

Er is een veel groter plan voor jullie allemaal, en het is niet de wens van de Schepper dat jullie worden vernietigd, integendeel.

Jullie hebben door de millennia heen enorme uitdagingen overwonnen en zijn inderdaad veel liefde, respect en bewondering waard voor het vasthouden van het Licht in zulke moeilijke tijden.

Geef geen apocalyptische informatie, want Gaia wil op geen enkele manier dat haar kinderen op zo’n manier lijden, ook al zijn jullie lange tijd hard voor haar geweest door haar daden.

Godin Gaia’s onvoorwaardelijke liefde voor iedereen is eindeloos.

Waardeer de natuur en blijf er dagelijks mee in contact.

Verbind je met de liefde die stroomt uit alles wat er is, en je zult in staat zijn acties uit het verleden te herkaderen toen je een ander bewustzijnsniveau had.

Streef naar zelfvergeving en aanvaarding, op dezelfde manier waarop je degenen probeert te vergeven die er nog niet in geslaagd zijn de lage trillingen te overstijgen.

Vergeet niet dat iedereen meester is over zijn lot en dat iedereen verantwoordelijk is voor zijn keuzes, en de Schepper respecteert dat alleen maar.

Zeker, velen moeten denken aan situaties waarin mensen gewelddadig worden aangevallen en gedood, of iets dergelijks.

Dierbaren, Goddelijke Gerechtigheid faalt nooit en het zoeken naar zelfvergeving en vergeving zal je niet ontslaan van de verantwoordelijkheid om te herstellen van het misbruik van energie, maar je zult zeker meer kracht hebben om te genezen en sneller te genezen.

De kracht van vergeving is eindeloos en brengt je op een ander niveau, waarbij lagen van pijn, lijden en angst die de cycli van incarnatie in stand houden, snel uiteenvallen, op een boetedoenende manier.

Geniet van de banden met je voorouders die dergelijke beperkingen hebben overstegen en zijn opgestegen naar de hogere sferen.

Roep ons aan om jullie bij te staan in deze processen van berusting en genezing.

Zij zijn nu meer dan ooit aanwezig, en zij zijn bereid met jullie samen te werken tijdens de grote genezingen.

Onthoud altijd: vergeving ontslaat je niet van je verantwoordelijkheden en je daden als scheppers, maar geeft je kracht om te helen en nieuwe betekenis te geven aan iets wat je buiten de Wet van Liefde om hebt geoefend.

Goddelijke barmhartigheid faalt nooit en er zal altijd gelegenheid zijn voor verlossing.

Jezus zei in zijn passage op Aarde: “Vergeef om vergeven te worden. Begrijp zodat je begrepen wordt en help zodat je geholpen wordt, want met dezelfde maat waarmee je meet, zal je ook gemeten worden”.

Geniet van deze tijden en kijk ook naar wat je niet bevalt en oefen liefde en mededogen uit.

In deze tijden waarin jullie land (Brazilië) een verkiezingsproces doormaakt, evalueer in jezelf hoe het staat met jullie niveau van onvoorwaardelijke liefde voor de kandidaten die niet op de stemkaart staan.

Dit alleen al zal uw trillingsniveau meten.

Er is niets mis mee om voor deze of gene te kiezen.

Het “probleem” begint wanneer degene op wie jullie niet zullen stemmen jullie opstand en woede oproept.

Dit geeft aan dat hun onderlichaam nog steeds volledige controle heeft over hun emoties.

Natuurlijk, als je dat ziet, voel je dan niet slecht of zo, maar denk aan vergeving en zelfaanvaarding.

Dit erkennen, met nederigheid, zal je kracht geven om dergelijke inferieure invloeden te overstijgen en je te verheffen naar grotere en meer geëxpandeerde niveaus, waar je in staat zult zijn om vele anderen te helpen, die zullen aankomen om hulp te ontvangen, aangetrokken door je expanderende trillingsstaat.

Het is in zekere zin gebruikelijk dat er in tijden van verkiezingen meer onrust is dan gewoonlijk, omdat dit ook het transcendente van de meesten van jullie beïnvloedt.

Velen waren betrokken bij diverse politieke momenten in de geschiedenis, zoals in Rome en het oude Griekenland.

Vandaag echter hebben jullie veel meer Licht dan ooit tevoren en hebben jullie het volledige vermogen om dergelijke lagere invloeden die ontwaakt zijn weg te duwen en jezelf overeind te houden, welk scenario zich ook aandient.

In elk geval zal de liefde en steun van ons allen onaantastbaar blijven, want wij hebben een eed te vervullen sinds de Schepper ons tot een dergelijke missie riep: de Aarde bijstaan in haar overgang naar de hogere dimensies en haar oorspronkelijke vorm van Eden.

Ik ben SaLuSa van Sirius

en ik zie dat mijn woorden door de meesten van jullie aan de oppervlakte goed worden ontvangen.

Daarom versterk ik mijn belofte om opheldering te brengen over de voortgang van de plannen van de Federatie, die actiever is dan ooit.

Wij eren iedereen die bereid is ons te steunen bij de voorbereiding van de landing.

Die landeigenaren, denk aan ons! Onze eerste landingen zullen in deze gebieden plaatsvinden, om voorlopig op een meer besloten en delicate manier contact te leggen.

Uiteraard zullen velen van jullie door ons worden aangezet om groepen in meditaties in deze gebieden te verzamelen en wij zullen onze signalen geven wanneer we mogen en als het veilig is.

Het eerste contact is geen eenvoudige wens: het is een realiteit die niet lang op zich laat wachten.

Selatherin A-al Arjaten!

(In het Siriaans: Omdat Ja, Wij allen één zijn!)

Wees in vrede,

Wees in het Licht!

Ontvangen door Rafael (Neva/Gabriel RL): Dankbaarheid, SaLuSa!

Vertaling: wakkeremensen.org