donderdag 6 oktober 2022

Jouw Levenskracht en Manifesteren – Selacia Geeft 5 Sleutels Voor Het Verhogen Van Jouw Energie ~ 6 oktober 2022

Jouw Levenskracht en Manifesteren

Selacia Geeft 5 Sleutels Voor Het Verhogen Van Jouw Energie

Hallo vrienden,

Onze achtbaanrit van energieën is de afgelopen weken geïntensiveerd. We voelen het allemaal, inclusief ikzelf! Vandaag deel ik graag inzichten die je zullen helpen de punten in je leven te verbinden. Lees verder voor een overzicht dat een verband legt tussen je levenskracht en wat je manifesteert.

Planeten in een Wilde Dans van Onrust

De planeten zijn in een wilde dans van onrust – Mars die emoties aanwakkert, Pluto die dingen aan de oppervlakte brengt die we moeten zien om te transformeren, en Mercurius die onze tijd-communicatieplannen in de war stuurt. Hoewel Mercurius afgelopen weekend pas direct is gegaan, hebben we er nog steeds last van. Mercurius gaat immers over communicatie – dat geldt ook voor ons ego en hoe we ons uitdrukken tegenover andere mensen en de wereld.

Ik richt me vandaag niet specifiek op de planeten op zich – het gaat om ons, omdat we ons best doen om te navigeren door de praktische gevolgen van het leven in een wereld die voortdurend op “speed dial voor verandering” staat.

Zoals ik vaak heb gezegd, is dit het leven waar we ons lang op hebben voorbereid – een tijd waarin het wereldwijde ontwaken wordt gekatalyseerd om de disfunctie van de mensheid te onthullen die moet veranderen om vooruit te komen. Het collectief omvat ieder van ons. Dit zijn de decennia waarin onze persoonlijke “onafgemaakte zaken” in de schijnwerpers komen te staan. Dit zijn al onze conditioneringen en zelfvernietigende levensgewoonten die ons verhinderen tot zelfrealisatie te komen.

Omarm Pluto Als Je Bondgenoot

Ik stel voor dat je Pluto leert zien als je bondgenoot. Ja, hij zal je helpen je schaduwzelf te onthullen en je dwingen het verleden los te laten – beide vereisten voor spiritueel ontwaken. Niet gemakkelijk. Je kunt vriendschap sluiten met je “transformator-bondgenoot” of ertegen vechten. Raad eens wie het gevecht wint?

Studenten in mijn “ReAnchor Yourself – Live Your Truth” Divine Changemakers cursus krijgen een stappenplan om de impact van planeten als Pluto in hun leven te begrijpen en er voordeel uit te halen. Praktische hulpmiddelen als deze, en begeleide cursusprocessen voor een groter zelfbewustzijn, zijn als goud wanneer ze in je leven worden toegepast.

Je levensenergie of levenskracht – en je vermogen om je doelen productief te manifesteren – is direct verbonden met het vaardig worden in het navigeren van je zelftransformatie. Het kan een beetje ontmoedigend voelen in je eentje. Met een vertrouwde gids zoals ikzelf en samen met anderen in de Divine Changemakers cursussen vergroot je je transformatie inspanningen en versnelt je persoonlijke vermogen om constructieve veranderingen door te voeren.

5 sleutels om je energie te verhogen 

Heb je ooit gemerkt dat je onder extreme stress ongegrond raakt of je vermogen verliest om je op een levenstaak te concentreren? Je kunt zo gevoelloos worden voor jezelf dat je je niet bewust bent van zelfpraat of in staat bent volledig aanwezig te zijn. Op dat moment kan je energie of levenskracht uitgeput raken. Elke ronde van je ego-geklaag over “wat als” en “of je wel goed genoeg bent” vermindert je levenskracht en wat je kunt manifesteren.

Hier zijn 5 sleutels om je energie te verhogen:

1. Stop gedurende de dag lang genoeg om je geest en energie doelbewust te focussen op EEN ding dat je voldoening, inspiratie of vreugde brengt. Voorbeelden: een wandeling in het bos, een strandwandeling, een inspirerende droom die je wilt vastleggen, een beter gevoel over jezelf omdat je weer aan het sporten bent. Alleen al denken aan dit ene ding verhoogt je energie. Verhoog het voordeel door je voor te nemen het snel te doen. Verhoog het voordeel nog meer door een innerlijke verbintenis aan te gaan om er actie op te plannen.

2Als je merkt dat je klaagt over anderen of moeilijke situaties, oefen dan in acceptatie en mededogen. Wees bereid om op dat moment je geklaag en je focus op wat er mis is los te laten. Accepteer wat zich in het heden aandient. Als je dit doet, verhoog je je energie.

3. Leer diep in jezelf te gaan, zodat je jezelf duidelijk kunt zien – je verlichte kwaliteiten, je schaduwzelf dat je vreugde blokkeert, en je geconditioneerde weerstand tegen verandering. Vergeet niet dat dit proces van diep gaan precies dat is – een proces waarmee je leert comfortabel te worden, stap voor stap. Als je nieuw bent in zulke diepe duiken, neem dan gewoon je voornemen om je innerlijke terrein te verkennen om de beperkende noties van je ego over wat je kunt zien, zijn en doen te zien en te transformeren.

4. Aangezien je levenskracht verbonden is met het vermogen van je lichaam om stress te verdragen, verhoog je je energie met eenvoudige acties die je kunt ondernemen. Voorbeelden: voldoende slaap, beweging, gezonde voeding, regelmatige rust om afstand te nemen van activiteiten en schermen. Ook belangrijk: leren je bewust te worden van je stress in het moment, zodat je je energie kunt resetten voordat je lichaam zijn grens bereikt.

5. Regelmatig aarden en diep ademhalen gedurende de dag zijn essentiële onderdelen van het stabiliseren en verhogen van je levenskracht. Als je niet genoeg geaard bent of niet genoeg kracht uit je adem haalt, kan de zelfvernietigende stem van je ego je energie verminderen en ervoor zorgen dat je dingen zegt of doet die je niet ongedaan kunt maken. 

Voor meer energetische ondersteuning bij het verhogen van je energie, woon je op 8 oktober mijn Life Force Renewal” Zoom Global Meditation bij. Ik kijk ernaar uit om jou en je vrienden daar te zien!

Mis het niet door je nu in te schrijven!

Neem gerust contact met me op voor meer informatie, en om me te laten weten hoe het met je gaat. 

Bedankt dat je een deel van mijn leven bent in deze tijden, en voor je voortdurende steun!

Mogen liefde en succes de uwe zijn,

Selacia

* Alle rechten voorbehouden *