woensdag 5 oktober 2022

Energie update 5D portaal ~ Marjolein Ingrid Soulpursang


Energie update 5D portaal

PITTIGE ZONNEVLAMMEN STAAN OP EXPLODEREN MET M-KLASSE TOT X KLASSE VLAMMEN DE KOMENDE DAGEN-HOGE ZONNEWINDEN BLAZEN ONZE AURA & LYMFE RIVIEREN SCHOON VAN VELE LEVENS EN GENERATIES
***GAF ONRUSTIGE EN BEWOGEN NACHT MET VEEL DOWNLOADS UIT ONS CELGEHEUGEN***SR PIEKEN TOT 8 Hz DOET DE PLEXUS SOLARIS TRILLEN MET UITSTOOT VAN OUDE KOUDE VASTGEPLAKTE ENERGIE UIT DE DIEPSTE BINDWEEFSELLAGEN UIT BEKKEN- VOETEN EN BENEN ***ZONNEWIND SNELHEDEN KP 3ROND 460 km/s MOGELIJK OPLOPEND NAAR KP 6 ***

Een frequentiestijging van >1200 x heeft ons vannacht bereikt en gaf voor velen van ons een onrustige en bewogen nacht met heel veel downloads uit het collectieve cel geheugen, snel getriggert nu worden door het vrijkomen van hele oude herinneringen uit het celgeheugen! De kern van de pijn ligt vlak onder onze huid=acu druk of pijnpunten. Hier vindt de celstofwisseling plaats. Geeft ijzige kou en warmte aanvallen. De kou aanvallen staan voor oude dode energie die uit de diepe weefsellagen als een magneet omhoog getrokken worden voor transformatie=celstofwisselinglicht.


DE ZEER KRACHTIGE en doordrukkende cranio sacrale lichtgolven duwen onze wervelkolom in de juiste en perfecte houding. Goed voelbaar midden -en onder in de rug! Ze duwen alle verstoppingen en blokkades naar de huidoppervlakte= SURFACE. Alles komt aan het licht!

Het voelt nu aan alsof alle 12 zenuwbanen/snaren op enorme spanning worden gebracht en alles losgetrild wordt wat nog aan ons kleeft aan emotionele plaque oftewel de emotionele bagage van vele levens en generaties.

Gevolg; schudden, beven, trillen, rillen en diepvrieskou= de dode koude energie die vlak onder de huid oppervlakte geduwd wordt om verwijdert te worden uit ons systeem.

SR pieken veroorzaken een gevoelige aangespannen maaggebied [5 yin banen], geeft heftige druk op het gebied tussen het maag en hartgebied= ego pantsering brokkelt af [oude koude lymfe] en de rafelige kosmische wond ligt open en bloot.

De gestagneerde lymfe komt in grote golven vrij en hoopt zich op rond de borstkas en flanken, oksels, borsten [pijnlijk gezwollen en stekend], sleutelbeenderen ,grote drukkend gevoel vlak onder het borstbeen= ductus thoraricus, tussen de schouderbladen [invloed vd opvoeders en het oude zeer=thymus]. De maag maakt overuren= misselijk en heftige darmkrampen= zuivering vd plexus solaris.

Alles komt EXTREEM heftig binnen en we verdragen steeds minder 3D trillingen, we worden er nu zo IMMENS verdrietig, onrustig en bovenal zwaar vermoeid van.
Op deze trilling functioneren lukt niet meer of we worden letterlijk er ziek, depressief, onrustig en misselijk van= draaiing vd maag= emo centrum. Dan draait de maag letterlijk tegen de klok/stroom in. Alsof we kotsen willen.

Drukgevoelens op het voorhoofd= chakra 6 hierbij ervaar je een slingerbeweging door je lichaam heen en dit geeft het gevoel alsof je zeeziek bent= dizzy en misselijk oiv evenwichtsorgaan die zijn nieuwe balans nog heeft te vinden.

Druk op de kruin alsof je de grond in gedrukt wordt.
Druk op je nek en nervus vagus; hevige onrust, stress, opgejaagd, benauwd, trillen, rillen en spijsverteringsklachten, alsof je je stem kwijt bent en druk op het strottenhoofd.

Druk rondom midden en onderrug vs stuitje= omwenteling. Het stuitje gaat zich uitlijnen incl. het heiligbeen en nekwervels. Geeft grote zuivering van de heiligbeen zenuwbanden, waar vele verstoppingen zitten van vele levens en generaties. Geeft pijnlijke benen, voeten, vervellende en brandende voeten en -zolen.
Wazige zanderige, steeds gevoeliger wordende en daardoor snel tranende ogen. Lichtschuw zijn. Huidirritaties en jeuk nu onze huid steeds transparanter aan het worden is.
Druk op neus tussenschotje, voorhoofd, achterhoofd en kaken, stramme pijnlijke halsspieren.
Gevoel van afscheid nemen van de oude jij en de vele levens = dood vh ego 3D en op weg naar 5D portaal waarbij 4D de overgang tussen de oude jij en de nieuwe jij 5D is.
Immense fotonen instroom tot diep in de cellen. We worden diep in onze kern geraakt en het duwt alle oude pijn naar de huidoppervlakte.

Dit geeft een disbalans in de schildklier= chakra 5, die de basis celstofwisseling regelt [elektronen-huishouding] en we ervaren dit door ons passief tot hyperactief te voelen. De Yin en Yang energie!

De schildklier is verbonden met chakra 1 [ego vs ziel]. Ons lichtlichaam activeert volledig in 5D en dit kan angstig wanhopig gevoel geven. Een gevoel dat je nu kunt hebben is dat al je sensoren angst detecteren wat je onmacht, verslagenheid en lusteloosheid en apathie kan geven of juist hyperactief worden omdat je alles wilt vasthouden en onder controle wilt hebben want dat voelt veilig en vertrouwd aan voor je ego brein oftewel de tweekoppige reptielenbrein. Dit kan een innerlijke strijd geven met hevige onrust, paniekerig met een gevoel van faal angst en extreme angst voor tekorten en tekortkomingen. Dit alles komt nu los uit het celgeheugen van vele levens en generaties=bloedlijnen o.i.v de fotonen instroom.

Dit alles heeft tijd nodig om weer in balans te komen. Voorbij de 3D lichaam naar een volledig geascendeerd lichtlichaam in 5D= een overgangsfase van de oude vertrouwde jij naar de nieuwe jij. Je laat nu zo immens veel oude doodse energie los wat naar de oppervlakte en onder je huid geduwd wordt dat je het gevoel kan hebben van te gaan sterven= loslaten ego beschermjas. Alsof je de navelstrengverbinding met je oude ik losmaakt en alle oude jij-vormen vrijgelaten worden voor transformatie.

Zo intens en zoveel downloads worden vrijgegeven=celgeheugen aan vele levens in 3D. Ik zit te rillen en te trillen achter de laptop en ga van lethargisch en lusteloos naar hyperactief. Dit alles is nu collectief gaande, ook dieren pikken deze energie op en kunnen heftig reageren. Mijn vogeltje krijst het meerdere malen per dag uit = fysiologie vd cel=licht doet pijn. Ik liep gisteren in de dierenwinkel en de vogels krijsten moord en brand tot grote verbijstering vd eigenaren, zo kenden ze hun vogels totaal niet. Wat mankeren zij toch ineens vroegen ze zich af?

Het is een hele heftige transformerende energie en confronteert ons met ons diepste zelf. Alsof we een flinke terugslag ervaren door deze immense doordrukgolven aan hoogfrequent licht! Des te sterker en doordringender de instroom, des te krachtiger de uitstroom van oude 3D energie en daar heeft ons lichaam het zwaar mee om de oude losgetrilde energie te verwerken en af te voeren via de organen, en dat merk je dan aan de extreme vermoeidheid tot aan uitputting toe of juist door hyperactief worden, zoals ik de laatste dagen sterk had.

Veel activatie van de Nervus Vagus.
De Nervus Vagus is verbonden met het zilveren koord; de rivier van het leven vanuit onze Ziel. Het verbindt lichaam en geest met elkaar. Oftewel de etherische navelstreng verbinding tussen je lichaam en geest. Dit maakt dat er veel oud zeer loskomt als pijnpunten [lymfeknopen= galactisch systeem die nu volledig de poorten open duwt. Ontwaken is het doorleven en doorvoelen van het etherisch pijnlichaam en nu mogen deze zeer gevoelige speldenpuntjes op je huid gezuiverd worden.

Hoe verder we raken in onze ascensie hoe gevoeliger de pijn zal zijn. Ooit gingen we de pijn uit de weg [ego beschermjas] en nu gaan weer er juist weer naartoe om ze te mogen loslaten/zuiveren.
Het lymfe is sterk verbonden met deze zuivering. Lymfe is het levenswater en hoe schoner het water hoe helderder we zien.

Symptomen; Geeft veel verkrampingen mn in linker-borstkast en linkerarm, schouder en nekpijn, spier-en bandenpijn alsof je uitgerekt wordt, gevoel voortdurend onder stroom te staan, bevroren gevoelens, keelpijn die komt en gaat, kaakpijn, tanden-en kiezenpijn, verstopte sinussen, jeuk, huidirritaties, kriebelige sensaties, wazig zien, pieptonen, opgejaagdheid, onrust, grieperig, koude rillingen, hitte aanvallen, uitputting, benauwd, drukgevoelens borst, drukpijn wervelkolom en schedel, hartritme stoornissen, gespannen middenrif, huiduitslag, spijsverteringsstoornissen en darmrommelingen

NOODZAAK: AANPASSEN, AARDEN ,SCHOONMAKEN AURA EN OVERGAVE

TIP www.naturalupgrade.nl biedt een geweldige energetische ondersteuning bij ascensie voor een sterke aarding en aura zuivering!
De FEETCARE-lotion = werkt fantastisch, geeft gelijk een sterke
aarding,!
De LEGCARE-lotion = bij verkrampingen en vermoeide
en pijnlijke verkrampte benen!
De BODYBUTTER = helpt geweldig bij overprikkeling!
De ROOMSPRAY = zuiveren de omgeving /aura zodat je
dichtbij jezelf blijft in deze
transformerende tijden!
MAGNESIUM OIL SPRAY = een fantastische 1 hulp bij stress, paniek
de olie kalmeert direct de verkrampte
nervus vagus, geweldig om onder de
voetzolen te sprayen!

***Even een herfst stampotje uit de losse pols
Ik merk dat ik heel veel loslaat van karma bloed-en lymfelijnen van mijn moeder en oma, en iedere keer dat ik nu een denkpatroon doorbreek komt er heel veel onrust, verdriet en gevoel van er alleen voor staan vrij en daarna laten mij darmen flink los***
Marjolein Ingrid Soulpursang