woensdag 5 oktober 2022

De energie van dit moment (avond) Martha Krul


De energie van dit moment

Voor mij verandert er niet veel in de energie. Natuurlijk wel de verschillende componenten van de opbouw van de energie, maar voor mij voel ik mij nog steeds in die lift en worden wij nog steeds verder naar boven gestuwd. Wij zien in het blauwe overzicht van de Schumann resonantie weer een verticale zwarte lijn lopen. Dit kan een verstoring van de registratie zijn, maar wij zagen in het verleden dat het eigenlijk te maken had met het binnen gaan van weer een andere dimensie aan energie. Dat zou natuurlijk in dit geval heel goed kunnen.

De snelheid van de zonnewind is hoog.
---> De snelheid van de zonnewind is hoog momenteel (boven de 500 km/s), dus er is heel wat turbulentie in het magnetisch veld van de Aarde, en dus ook in je energieveld (zenuwstelsel).

Waardoor je symptomen kan ervaren als: koude rillingen, emoties, heel beladen wakker worden, plots wakker worden 's nachts, moeite met inslapen, neiging om overdag te willen slapen, licht gevoel van grieperigheid, spanning in de kaakgewrichten, lichte hoofdpijn, gepiep in de oren, moeizame vertering, de maag die onder druk staat.

Zonnevlek AR3112 staat op ontploffen. NOAA-voorspellers schatten vandaag een kans van 65% op M-flares en een kans van 30% op X-flares . Elke uitbarsting zal geo-effectief zijn, aangezien de zonnevlek bijna direct op de aarde gericht is. https://spaceweather.com/


--> Zonnevlammen en zonnewind hebben effect op het Centrale Zenuwstelsel (maagslijmvlies), alle hersenactiviteit (inclusief het evenwicht, evenals menselijke gedragingen en alle psycho-fysiologische (mentale-emotionele-fysische) respons.

Zonnevlammen kunnen ervoor zorgen
dat we ons nerveus, angstig, bezorgd, ongedurig, duizelig, bibberig, geïrriteerd, lethargisch en uitgeput voelen, hartkloppingen hebben en vergeetachtig zijn, ons misselijk en ongemakkelijk voelen, en niet in de laatste plaats: langdurige druk in ons hoofd en hoofdpijn hebben.