dinsdag 3 december 2019

Hilarion – december 2019 / Via Marlene Swetlishoff.

Hilarion –
december 2019 / Via Marlene Swetlishoff.

Geliefden,

Ik kom op de vleugels van liefde! En zo is er weer een jaar voorbij! Er is veel goeds bereikt, zowel individueel als collectief voor de mensheid. Elke dag bracht meer bewustzijn naar de oppervlakte om te observeren en te begrijpen. Bedenk dat door de ingevingen van iemands hart te volgen, men nooit van zijn spirituele pad en hoogste goed zal afdwalen. Soms kan het tijdelijk zo lijken, maar dit kan weer rechtgezet worden door je te herinneren wie je echt bent - licht, liefde, wijsheid, mededogen en goddelijke goedheid. Wat er ook moet worden aangepakt, je kunt het!

Jezelf beheersen wordt een manier van leven, die leidt tot veel onthullingen en ontdekkingen over jezelf en anderen die je misschien nog niet eerder hebt opgemerkt. Dit zet je ook stevig op het pad naar vrijheid, aangezien je de aspecten van je lagere natuur laat stijgen naar een hoger bewustzijn en besef door de lagere natuur te transmuteren in de fijnere kwaliteiten van een verlicht wezen. Naarmate de heilige eigenschappen van goddelijke liefde worden omarmd, belichaamd en tot uitdrukking gebracht, bereikt men sneller zijn ascensie naar een hoger bewustzijn. Terwijl je dit doet, ben je het baken van hoop in je wereld, het baken dat iemands leven ten goede kan veranderen door hem de weg te wijzen door je persoonlijke voorbeeld.

Vergeef jezelf en anderen elke dag voordat je in slaap valt, stuur zegeningen en liefde en zet je dan in om de beste versie van jezelf te worden. Straal je licht uit en geef anderen kracht op hun zielenreis door hun geest te verheffen en hen te inspireren naar een beter gebied. Blijf trouw aan jezelf terwijl je je met een duidelijke intentie focust op het te volgen pad. Richt je tijd, ruimte en energie op je doelen en het doel van je ziel. Probeer vrij te blijven van afleiding, angsten en illusies en wees consistent met uw boodschap aan anderen.

Blijf nederig, want nederigheid is een teken van grootheid - want diep in de kern van je wezen weet je dat je hier bent in deze tijden vanwege de almachtige kracht van de Goddelijke Schepper. Je bent gewoon het kanaal om dit Goddelijke Licht te geleiden dat in jou woont. Houd van die mensen die om je heen zijn en valideer ze voor wie ze zijn door diep medeleven en bezorgdheid over hun welzijn uit te stralen. Door jouw voorbeeld fungeer je als een magneet voor geluk, vrijheid en vrijgevigheid en hoe meer je van binnenuit werkt aan het cultiveren van deze kwaliteiten, hoe meer ze groeien in je eigen karakter en identiteit.

Stel je vertrouwen in het leven, laat je hart in vrede zijn, leer hoe je onder alle omstandigheden tevreden kunt zijn. Vertrouw erop dat het leven aan jouw kant staat en dat problemen altijd kansen of te leren lessen zijn. Vertrouw op je intuïtie wanneer deze naar voren komt en handel ernaar. Laat het leven je gids zijn, je leiden en je meenemen op het pad dat je moet bewandelen. Weet dat mensen die een diep vertrouwen hebben in de goedheid van het leven, degenen zijn die welwillende realiteiten beleven. Deze kwaliteit zal veel rust en sereniteit in je hart brengen en in je leven, waardoor je een meer nederig/bescheiden, medelevend en liefdevol persoon wordt.

Tot volgende maand ...

IK BEN Hilarion

© Marlene Swetlishoff.