donderdag 26 december 2019

Universele Update 26-12-2019 Door Diederick Van Lottum


Universele Update 26-12-2019
Door Diederick Van Lottum
De laatste dagen van het jaar.. en wauw wat een intense energie! 
Helend, downloaden van inzichten, blokkades worden doorbroken, en zelf acceptatie in de hoogste vorm. 
De energie: het is gisteren een eclips en nieuwe maan tegelijkertijd geweest. Deze energie beïnvloed ons nog de komende 24u. 🌎De Aarde, 🌔Maan, en de ⭐️Zon stonden in 1 rechte lijn. Dit is de laatste eclips van de tienerjaren in het 2000-tijdperk... we gaan nu naar de 20er jaren, waarin we automatisch meer volwassenheid in ons transformatieproces gaan ervaren, en klaar gestoomd worden voor de immense verandering die 2020 zal brengen. 
De energie brengt nu emotie, ontlading, en inzichten over jezelf. Een eclips is als het ware een reset knop. Probeer dat wat je toekomt niet te blokkeren. Maar te accepteren en integreren. Ga het aan, vlak je zelf niet af!Dat wat door deze eclips getriggerd wordt, is dat wat niet in balans is met jou hoogst haalbare zijn. De open wonden die je met je meedraagt, worden door het samenzijn in deze periode nog eens extra versterkt. Alles = goed...
Naast de eclips, en nieuwe maan, is het ook nog eens de laatste meesterdag van dit jaar! Kun je nagaan wat voor intensiteit deze periode met zich meebrengt?!
De eclips.. de reset knop, brengt ons een volledig nieuw perspectief op je huidige zijn. Durf mee te gaan in deze transformatie, en durf door de deuren te lopen die de komende dagen / week voor je open staan! Er zullen zich nieuwe ontmoetingen, kansen, en situaties voordoen, die ons nieuwe kansen en veel innerlijke/persoonlijke groei zullen brengen. 
Dit is een periode waarin we worden terug gebracht naar ons natuurlijk balans. Terug naar je basis, terug naar je kind zijn. Terug naar het samenzijn. En dan vervolgens de confrontatie wanneer je weer terugkeert in je eigen veilige ruimte. 
Komende dagen zullen we meer open zijn om het nieuwe te verwelkomen in ons leven, vrijdag a.s zal de energie van de eclips op zijn maximum doorgewerkt zijn. Probeer flexibel te zijn en niet te veel vast te houden aan oude denk patronen. Verwelkom verandering. Onze persoonlijkheid valt meer naar de achtergrond en we kunnen deze verandering tot ons nemen in rust. Je hoeft niks te doen, behalve er (bewust) aanwezig te zijn. 
Fijne 2e vrije dag🤗
Liefs Di

Geen opmerkingen:

Een reactie posten