donderdag 19 december 2019

Korte energie update van Marjolein Ingrid Soulpursang Donderdag 19 december 2019 ~


Korte energie update van Marjolein Ingrid Soulpursang
Donderdag 19 december 2019


EEN PITTIGE DAG oiv een enorme vloedgolf aan fotonenenergie en daarbij Zonnestormen KP 4 met een SR van 33 Hz! Het kan voelen alsof je tegen de storm inloopt=een muur van licht. 
DE ZEER KRACHTIGE & SAMENDRUKKENDE GOLVEN 
ACTIVEREN ONS GALACTISCH LICHAAM =LYMFESYSTEEM EN ZE DRUKKEN ONZE ZENUWKANALEN OPEN!
Het lymfesysteem is verbonden met de geest en met het lichaam. Lymfe is ons levenswater oftewel de zon in het water zien schijnen. Angst schuld en schaamte-geesten van vele generaties [entiteiten met een lage trilling] komen onderhuids aan de oppervlakte en via de poriën [=antenne's] in ons bewustzijn. De poriën worden gereinigd [onrustige huid, jeuk]. De poriën detecteren de omgeving= voelsprieten. 
Een enorme onrust en druk is voelbaar in ons lichaam oiv de binnenstromende krachtgolven [torsiegolven] van hoogfrequent licht, dit geeft drukpijnen in de nek, borst, schouders, langs de wervelkolom.



Zonnestormen [zenuwstormen😂] razen als een wervelwind door je zenuwstelsel en drukken zenuwkanalen open waardoor er oude vastgekleefde energie uit de kanalen gedrukt worden met als gevolg; heftige aanhechting pijnen vd banden die je spieren verbinden aan je skelet; vooral de borstbanden en schouderbladbanden , nek, schedel en heiligbeen banden zijn extra gevoelig. Alsof deze banden vast zaten en weer elastisch worden.
Martha Krul❤️geeft een verhelderende uitleg over de gevolgen van deze invloeden op ons lichaam en psyche. Zie haar update van vandaag!
Geef je over aan het licht zodat het zijn heilzame werk mag doen. stap met je voet uit de 3D gekte mn nu rond de kerst stress. Verbind je weer met het helende licht ver voorbij 3D.
Tip; lees ook de update's van Martha Krul en Diederick Van Lottum over de huidige ascentie energie!❤️
Echt een aanrader om hen te volgen in deze heftige transformatietijden!
SLOW DOWN!