dinsdag 31 december 2019

Ascentie Symptomen Naar een hogere vibratie gaan ~ Marjolein Ingrid Soulpursang

Een ouder bericht maar nog steeds van toepassing in het Nu!

Fijne jaarwisseling Lieve Medereizigers!!


Ascentie Symptomen
Naar een hogere vibratie gaan.
23 april 2016
Wees je bewust dat je naar jezelf luistert en neem je eigen verantwoordelijkheid voor je lichaam, denken en psyche. Wat hier onder staat is een leiding maar die niet gezien moet worden als een dokters verslag. Het kan zijn dat je toch naar een dokter moet gaan. Dat is je eigen keuze!
Hoofdpijnen
Die kunnen gaan vanaf migraines, groepen van hoofdpijnen. Vrouwen schijnen die om een reden meer te krijgen dan mannen. Ze worden veroorzaakt doordat er teveel energie door het kruincentrum gaat, en door hormonale veranderingen die plaats vinden vanwege dat er chakra’s worden gestimuleerd. Dit kan verminderd worden door de Hogere Bron te vragen om dat weg te halen, of vraag je Bewaar Spirit om die te helpen verwijderen. Als het bedoeld is om je te helpen bij de opening van de pijnappel klier of de hypofyse, dan zul je merken als je om die pijn-verwijdering vraagt, dat het niet gebeurd, maar dat er minder pijn is dan er was.
Als je hoger gaat vibreren, zijn het de pijnappel en de hypofyse klieren, die veranderen om de hogere energie te huisvesten. Andere klieren veranderen ook, maar deze twee zijn groter die dit doen. Dat kan een paar maanden duren, of enkele jaren afhankelijk van op welk niveau spirituele ontwikkeling je zit. Het dragen van een amethyst kristal kan ook helpen, net als het innemen van natuurlijke homeopathische geneesmiddelen.
Griep-achtige Symptomen
Dit is vrij algemeen en het schijnt dat je de symptomen niet kunt veranderen. Dit wordt veroorzaakt door al de rotzooi die je verzameld hebt in je chakra’s, dat aan de oppervlakte komt. Je moet dat in de grond afwerken, hete citroen drank zal helpen om je verder te reinigen en werk niet te veel in die tijd, je gaat door een grote verandering in vibratie heen. Neem het gemakkelijk, het zal voorbij gaan.
Misselijkheids Gevoelens en Losse Darm Beweging, Zelfs Diarrhee
Hier gaat de Solar Plexus chakra open (de Zonnevlecht) en wordt gereinigd. Mensen die veel opgeslagen angst hebben, boosheid en wrok beleven die verandering. Een gele kristal zoals citrien kan je helpen, je kunt het water er van drinken of de kristal dicht bij het chakra dragen, de Bach Flower remedie Rescue is ook een grote hulp om dit te verzachten. Wees niet bang om dat elk half uur in te nemen, indien nodig.

Extreme Vermoeidheid
Dit kan zijn bij het ontwaken, je hebt door de nacht heen geslapen, maar kan ’s morgens niet uit bed komen, of midden op de dag moet je gewoon gaan liggen en slapen. Dit wordt veroorzaakt door de verandering in energie in het hele spirituele lichaam. Dit zal wel voorbijgaan na een tijd, ieder mens heeft een ander tijdsframe, en voor sommigen kan het weken duren, voor anderen maanden duren, en voor weer anderen jaren. Ik ging gewoon met de stroom mee en als ik me vermoeid voelde ging ik rusten en bij het ontwaken in de ochtend ging ik er niet uit maar ging terug slapen. Een vlakke kwarts kristal kan hierbij helpen, rond de nek gedragen voor energie, of in water gelegd en daarna het water drinken. Als je een piramide kunt maken/scheppen om eronder te zitten, zal dit je een prachtige stoot energie geven als je daar gebrek aan hebt. 
Buitensporige Energie
Je bent naar bed gegaan om 10 uur ’s avonds. Je bent wakker geworden om 1 uur maar je voelt je alsof je klaarwakker bent en dat het 8 uur in de ochtend is. Dit wordt veroorzaakt door de Foton Gordel energie die zich rond je opbouwt, en het lichaam dat door blokkades niet in staat is om dat op te slaan. Ga niet de keuken schoonmaken! De energie is er om een reden, die is er om je te healen op alle subtiele lichaamsniveaus, de spirituele, mentale, emotionele en stoffelijke niveaus, ga zitten en lees rustig, kijk naar de tv (dat werkt gewoonlijk voor mij en maakt me weer vermoeid) of luister naar een meditatie bandje. Dit kan best enige tijd duren.
Om Geen Reden Huilen, en je Emotioneel Kwetsbaar Voelen.
Als je jezelf emotioneel voelt, of dat je ‘nergens om’ huilt, komt dat omdat je blokkades loslaat die er zijn geweest en uit niet alleen dit leven, maar ook van andere levens. Nu gaat dit weg, naar buiten, en de Foton Gordel energie helpt je gewoon om dit te doen. Er is weinig dat je er tegen kunt doen, want het is bedoeld om vrij te komen en dit stoppen zal de dingen alleen maar erger maken. Laat het gewoon los, huil als je dat moet en zoek een Bach Bloesem remedie om te helpen bij het emotionele niveau. Rescue Remedy is hier ook geweldig voor. Hoe meer je de blokkades opruimt, hoe sneller dit zal stoppen.
Hete Opvliegers en Nacht en Dag Zweten
Die zijn gewoon in vrouwen en mannen. Dat heeft te maken met de energie die snel door het lichaam stroomt, hormonale veranderingen, die mannen ook hebben, en het lichaam dat zich aanpast aan de hogere vibratie snelheid. Sommige mannen krijgen zelfs borsten gegroeid, of hebben een tijdje een vergrote borst. Als je een man bent en je bent bezorgd hierover, wees dat niet, je hoeft geen bh te dragen! Je zult echter wel een tijdje wat opgeblazenheid in de borstkas hebben.
Spier Pijnen en Gewrichtspijnen
Als de hogere vibratie-serie je lichaam binnenkomt, zal de kracht ervan zo sterk zijn dat veel mensen het effect ervan in het lichaam voelen, in de vorm van pijnen(aches and pains) in spieren en gewrichten. De Hogere Bron vragen om hulp om deze pijn weg te halen zal veel helpen. Als het lichaam eenmaal went aan de hogere vibratie zal het rustiger worden en dan zal de energie die komt, geen verder probleem meer vormen.
‘t Fladderen in het Hartgebied en Pijn, Ademhalingsproblemen
Deze sensatie kan beangstigend zijn omdat je misschien denkt dat je een hartaanval hebt. Als je op een of andere manier voor spirit aan het werk bent, dan zul je waarschijnlijk deze sensatie soms hebben. Het kan ook voelen alsof je geen adem kunt krijgen. Als het Hart chakra zich opent om de hogere energie te ontvangen, korte tijd, kan het hier niet mee omgaan en moet dit aanpassen. De symptomen hierboven en het gevoel alsof er energie door je Solar Plexus en je Hart chakra stroomt (hart en maag gebied) is best normaal. Dit kan een hele tijd duren. Hier is geen oplossing voor maar totale ontspanning als dit gebeurt, zal je helpen je aan te passen. Heb hier geen angst voor, het is een normaal deel van het verhogen van de vibratie energie in het lichaam.
Gewicht Toename
Veel mensen met de bovenstaande symptomen zeggen vaak dat ze aan gewicht toenemen. Dat is ook zo. Het is een vorm van bescherming omdat het lichaam voelt dat het wordt binnen gedrongen en het Zelf komt binnen om zichzelf te beschermen, en ook omdat je veel meer water in het lichaam gebruikt. 8 glazen water drinken per dag zal van grote hulp zijn on je gewicht weg te houden. Als je voor spirit werkt als Lichtwerker, zul je vloeistof in het lichaam hebben om spirit te helpen met je te werken, omdat zij water in het lichaam gebruiken om energie te scheppen, net als wij water gebruiken voor elektriciteit. Het lichaam zal water opslaan als het niet voldoende krijgt. Als je geen gewichtsprobleem wilt dan zal veel water drinken helpen.
Verlies van Herinnering of Je Ruimtelijk Voelen
Dit kan een beangstigende ervaring zijn omdat je je niet kunt herinneren wat je voor eten hebt gegeten en het maal was maar een uur geleden geweest. JE VERLIEST JE HERINNERING NIET. Je verandert alleen van een linker brein functie naar een meer rechterhersenfunctie. Gebieden van de hersenen worden geactiveerd om opgewassen te zijn voor de hogere energie die binnen komt. Ik was gewend alsof ik een beroerte had. Ik voelde me alsof ik niet kon praten, vaak komen woorden naar buiten dooreen gehaspeld of gegorgeld, deze situatie zal voorbijgaan, er is hier geen tijdsbeperking voor.
Pijnen in de Oren en Gehoorproblemen
Vinden dat geluid plotseling te luid is, is weer een ander probleem dat zit in de hogere energie vibratie. Plotseling is geluid zo hard, zelfs een blaffende hond drie straten verder klinkt alsof het naast de deur is. Sommige mensen (ik bijvoorbeeld) voelen alsof iemand in hun oren zit en de noodzaak voelen om die de hele tijd te krabben. Ook pijn kan vaak worden beleefd, dit wordt veroorzaakt door de hogere energie die binnenkomt.
Ogen die jeuken, wazig en geïrriteerd zijn.
Je kunt denken dat het je tijd is om naar een oogarts te gaan, omdat je opeens niet helder meer ziet. Alles schijnt wazig of mistig te zijn. Je ogen kunnen rood, jeukerig en geïrriteerd zijn op verschillende manieren. Je ogen her-verbinden zichzelf naar nieuwe werkelijkheden van hogere vibratie, dus begin je een wazige visie in de 3D wereld te krijgen en een helderder visie in 5D en meer. Je kunt dagen hebben van een helder zicht en dagen die moeilijk zijn om doorheen te kijken, alhoewel je je ogen wel gebruikt. Op die mistige dagen kun je in de natuur wandelen, mediteer – doe iets anders, maar stel geen eisen van veel werk voor je ogen.
Huid Zaken
Je huid kan misschien vol met kleine vlekjes zitten, rimpels en met kleur variaties. Liefste… je veranderd in vloeistof vloeibaar licht, dus je huid probeert zichzelf te her-verbinden. Wikkel je lichaam nog in, juist zelfs als licht lichaam. Wees goed voor je huid en vermijd het gebruik van parabeen hormoon producten uit huid lotions.
Buitengewone Gevoeligheid  
Als je je opent voor de hogere vibratie, zul je merken dat je buitengewoon gevoelig wordt voor mensen, geluiden, allerlei soorten dingen. Dit kan het centrale zenuw stelsel beïnvloeden en kan best moeilijk zijn om mee om te gaan. Je moet Vitamines uit de B groep nemen en een multivitamine als jou dit gebeurt. Als je allergisch bent voor deze vitaminen kijk dan naar een homeopathische remedie of een Bach Bloesem remedie voor extreme gevoeligheid.
Depressie
Depressie ervaren is een heel gewoon symptoom van toename van vibratie sterktes. De hogere energie die binnen komt dwingt elke ziekte, virussen, alles dat zich verborgen houdt in het lichaam, naar de oppervlakte. Dit zal vaak in de vorm van een depressie komen. Bezoek een spirituele raadgever en probeer tot de wortel van het probleem te komen. Het kan bij een vorige leven horen dus zoek dat ook uit. Wees niet bang, het zal voorbijgaan en je zult je zo licht voelen als het allemaal uit je is gegaan.
Lichtbollen uitblazen en Vage Elektronica 
Ik wandelde in een Auckland NZ radio station en alle controle lampjes gingen in de war en ik bezocht een Los Angeles tv station om een tv show te doen en alle lichten bleven flikkeren. Ik heb een ongelooflijk probleem in opname studio’s, en bij het opnemen van mijn cassettes ook.
Als jou dit overkomt, dan heb je echt een heel hoge vibratie sterkte en zult waarschijnlijk een intense healer of channeler zijn voor spirit. Vanwege de buitengewone hoge energie die in de stoffelijke vorm komt. Die kan beschreven worden als 50.000 volt elektriciteit die opeens binnenkomt in de stoffelijke vorm, waar niet alleen het lichaam niet mee kan omgaan, maar dat gaat door het lichaam heen en er weer uit en terwijl het dit doet beïnvloedt het alle elektronische apparaten. De Foton Gordel zelf zal dit doen als het dichter bij de Aarde laag komt. Een goed ding is dat je in staat zult zijn om veel beter met de energie van de Foton Gordel om te gaan dan de gewone mens in de straat dat kan.
Dieren Reacties
Je zult merken dat honden en katten en andere dieren zich bewust zullen worden van jouw energie en of bang daarvan zullen zijn of er steeds de hele tijd bij willen zijn. Veel dieren kunnen niet genoeg van de energie krijgen, anderen zullen er wat bang voor zijn omdat ze het niet begrijpen. Als je lichaam meer gewend aan de hogere energie zal raken, dan zal dit voorbijgaan.
Voedsel Verandering
Als je hoger vibreert, zul je merken dat je niet langer de dingen wilt eten waar je aan gewend was. Koffie, thee en vlees zijn gewoon drie van de dieet veranderingen die mensen maken als ze hoger vibreren. Vlees is specifiek dicht en kan echt de energie van het lichaam beïnvloeden, specifiek als er hormonen in zitten. Je kunt hunkeren ontwikkelen naar bepaald voedsel. Dit is normaal en deel van de verandering naar hogere vibratie. Als je merkt dat dit gebeurt, laat het dan gebeuren en onderzoek de nieuwe mogelijkheden.
Als je je vibratie verhoogt zul je door verschillende niveaus van bewustzijn gaan. Als je eerst begint te veranderen, ga je MAAN BEWUSTZIJN in, dit is waar je begint helderziende te worden en healing mogelijkheden krijgt en meer sensitief wordt. Deze fase van bewustzijn blijft ongeveer 5 jaren. 
vertaling: winnyd@stralendetoekomst.nl 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten