zondag 29 december 2019

De energie van dit moment ~ Martha Krul


De energie van dit moment 

De witte vlakken van de Schumann resonantie zijn weer weg. Hetgeen kan betekenen dat de fysieke druk verminderd is.

Wij hebben wel een piek van rond 93 Hz gehad en die is echt goed voelbaar geweest en misschien zelfs nu nog wel. 

De druk van de Schumann resonantie kan de volgende klachten geven, onderrug klachten, angsten, druk op de borst, hartkloppingen, huilbuien, etc: diarree, duizelingen, misselijkheid, evenwichtsstoornissen, piepende- en suizende oren, griep, koorts, tandpijn, hoofdpijn, boosheid, slapeloosheid.

Er is inmiddels ook weer een zonnewind onderweg richting aarde.
De zonnewind veroorzaakt onrust in het magnetisch veld van de aarde en daardoor heb jij er last van in je energie. 

Hierdoor kan je het volgende ervaren: : koude rillingen, emoties, heel beladen wakker worden, plots wakker worden 's nachts, moeite met inslapen, neiging om overdag te willen slapen, licht gevoel van grieperigheid, spanning in de kaakgewrichten, lichte hoofdpijn, gepiep in de oren, moeizame vertering, de maag die onder druk staat,. 


Duizeligheid als gevolg van nervus vagus activatie, wazig zien, keelproblemen en hoge pieptonen horen. Een duidelijk signaal. Op het moment dat je deze hoge tonen hoort weet je dat er weer een zonnestorm op komst is. 

Hoger hart activatie is ook tijdens een zonnestorm vaak voelbaar. Dit kun je merken aan een hoge hartslag, hart fladderen of hartritme stoornissen. De energie helpt je om steeds meer uitgelijnd te zijn met het Kosmische Hart Chakra.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten