woensdag 4 december 2019

De energie van dit moment ~ Martha Krul




De energie van dit moment 

De fysieke druk van de Schumann resonantie is weer sterk voelbaar. In het 2e grafiekje zie je dat wij nu aan een piek bezig zijn wat frequenties betreft en zal voor velen ook voelbaar zijn.

De zonnewind is om en nabij het magnetisch veld aangekomen en ook dat is voelbaar. De instroom van de fotonen energie is weer sterker dan vanochtend en dat wil zeggen dat je o.a. meer last van de nervus vagus kunt ondervinden.

De druk van de Schumann resonantie kan de volgende klachten geven, onderrug klachten, angsten, druk op de borst, hartkloppingen, huilbuien, etc: diarree, duizelingen, misselijkheid, evenwichtsstoornissen, piepende- en suizende oren, griep, koorts, tandpijn, hoofdpijn, boosheid, slapeloosheid.
Zonnevlammen en zonnewind hebben effect op het Centrale Zenuwstelsel (maagslijmvlies), alle hersenactiviteit (inclusief het evenwicht, evenals menselijke gedragingen en alle psycho-fysiologische (mentale-emotionele-fysische) respons.
 Zonnevlammen kunnen ervoor zorgen dat we ons nerveus, angstig, bezorgd, ongedurig, duizelig, bibberig, geïrriteerd, lethargisch en uitgeput voelen, hartkloppingen hebben en vergeetachtig zijn, ons misselijk en ongemakkelijk voelen, en niet in de laatste plaats: langdurige druk in ons hoofd en hoofdpijn hebben. 


Duizeligheid als gevolg van nervus vagus activatie, wazig zien, keelproblemen en hoge pieptonen horen. Voor mij een duidelijk signaal. Op het moment dat ik deze hoge tonen weer hoor weet ik inmiddels dat er weer een zonnestorm op komst is. Hoger hart activatie is ook tijdens een zonnestorm vaak voelbaar. Dit kun je merken aan een hoge hartslag, hart fladderen of hartritme stoornissen. De energie helpt je om steeds meer uitgelijnd te zijn met het Kosmische Hart Chakra.