woensdag 4 december 2019

VER(P)LICHTE KOST


VER(P)LICHTE KOST

Vraag: Hoe komen jullie aan de naam ver(p)lichte kost?

Antwoord: We waren een beetje aan het sparren over wat een goede naam zou zijn voor wat we via ons blog willen brengen. En toen kwam deze woordspeling boven.

Vraag: Bij verlichte kost kan ik me wel wat voorstellen; het is belangrijk goed gevoed te worden om sterk te staan in deze chaotische tijden. Waar zetten jullie je licht op...?



Antwoord: Ja inderdaad! Verlichte kost dient ons allemaal, het brengt ons meer bij ons licht, ons weten van binnenuit. En het verlicht ook, in de zin van onderscheiden: Wat dient ons en wat niet?

Vraag: Mooi! En verplichte kost? Wat bedoelen jullie daarmee?

Antwoord: We hebben al heel wat processen doorlopen, zowel processen van opruiming in onszelf, als energetische processen, alles als onderdeel van het grote geheel. 

Waar we zelf veel steun aan hebben gehad en nog hebben, is als mensen dit soort processen delen met anderen. 

Het stelt gerust en het helpt als je ziet dat anderen ook bepaalde verschijnselen hebben, die je zelf niet kunt verklaren. 

Vooral voor wat betreft de fysieke verschijnselen die we ervaren. Door het te delen met anderen, waar we doorheen gaan, komen we er beter doorheen en vice versa. 

We volgen ook de channelings die worden aangeboden op diverse blogs, maar na zo lange tijd aan de zijlijn van de matrix te staan en er nog aan gebonden zijnde, hebben we vooral behoefte aan praktische dingen.

Dus we zeggen (met een ;-) maar ook serieus): wat we schrijven of plaatsen is verplichte kost voor eenieder die dit soort processen doormaakt.

Daarnaast willen we ook helpen de ogen te openen voor wat er allemaal is, hoe het is in de wereld. 

Hoe gestoord en omgedraaid alles is. Hoe kan het dat er zoveel onrecht, ongelijkheid, programmering en afgescheidenheid wordt gecreĆ«erd door een handjevol mensen en geslikt wordt door de meerderheid? 

Er wordt zoveel onrecht gedaan aan onze Aarde en haar bewoners, waarom staat het er nog steeds? 

Waarom komen de grootste schenders van mensenrechten weg met wat ze doen en wordt een gewone burger compleet genageld voor een klein vergrijp? 

Waarom verenigen we ons niet en zeggen we: Nu is het genoeg?

Wij hoeven jullie kost niet meer, jullie kunnen ons niets meer opleggen, we geven onze macht niet meer aan jullie weg! 

Wij eten nu alleen nog maar Verlichte kost! :-)