zondag 29 april 2018

OPEN JE VOOR DE GODDELIJKE LEVENSSTROOM! ~ Mieke VulinkOPEN JE VOOR DE GODDELIJKE LEVENSSTROOM!
Lieve mensen, wat groeien we hard! En wat gebeurt er veel, met iedereen! Het mag dan in de stof nog lang niet overal voelbaar en zichtbaar zijn, maar wij, en alle levende wezens om ons heen, zijn aan constante veranderingsprocessen onderhevig door onze versnelde bewustzijnsgroei en door de frequentieverhogingen die we aangereikt krijgen via ons lichtlichaam.
Daarbij zullen we onze vastgeroeste persoonlijkheid met de vastgeroeste denkbeelden, patronen en emoties steeds vaker tegenkomen. Gelukkig maar, want dit alles staat ons in de weg naar de vernieuwingen die ons dichter bij onze prachtige, hogere Zelf-delen zullen brengen. Voor elk oud zelf-deel dat de weg vrij kan maken voor een hoger deel krijgen we precies op tijd de juiste sleutels aangereikt.


ANGST BESTOND NIET
Het meest hardnekkige dat in ons vastzit komt uit het onnatuurlijke veld van angst. Angst heeft op onze oorspronkelijke angst-vrije planeet een enorme scheefgroei veroorzaakt. De dualiteit, van waaruit we nog grotendeels denken en handelen, heeft voor zó veel overlevingsscenario's gezorgd dat ze letterlijk en figuurlijk in ons merg en been zijn gaan vastzitten. Elk spoortje daarvan wil er nu uit. Iedere gedachte die we vastpakken die nog op angst gebaseerd is staat onze doorgang naar hogere dimensies in de weg.

'Go with the flow' lijkt soms een popi-jopie-kreet, maar er zit wijsheid in. Wijsheid die gebaseerd is op een oud weten, dat niet de persoonlijkheid van de mens dient te bepalen hoe de schepping moet verlopen, maar de goddelijke levensstroom waarmee de mens van nature mee verbonden was. Hoe meer we onszelf op die stroom aansluiten, des te meer sleutels we aangereikt krijgen om vanuit de verbinding met ons hogere Zelf weer goddelijke creaties op Aarde te kunnen manifesteren.

DE VRIJE WIL HEEFT VERDEELDHEID GEZAAID
Onze vrije wil heeft ervoor gezorgd dat we de goddelijke levensstroom vaarwel hebben gezegd. We gingen er op eigen houtje op uit, om te ontdekken hoe we vanuit onze persoonlijkheid tot een aardse 'god en godin' konden worden.
Dat gebeurde nadat we gestopt waren met luisteren naar de Goddelijke Wil, die we o.a. via onze pijnappelklier konden 'zien' (doorzien) en weten, en met ons hart konden voelen.

Waar ooit alles één was, raakte nu alles verdeeld en versnipperd. Ook jij die dit leest: via honderden verschillende scenario's die je in al die levens hebt willen ervaren, zijn er talloze zelf-delen van jou 'los' geraakt en in illusies van afscheiding gaan geloven en leven, met allerlei angsten tot gevolg.
In deze wonderbaarlijke tijd worden we ongelofelijk zorgvuldig en liefdevol naar al die losgeraakte delen teruggeleid. Als je zou zien welk geniaal plan de Lichtwereld in overleg met jouw hogere Zelf voor de thuiskeer van alleen al één zo'n zelfdeel klaar heeft liggen, zou je je onmiddellijk en totaal overgeven aan de Goddelijke Wil. In één klap zou je al je vertrouwen terughebben en al je angstscenario's aan de wilgen kunnen hangen.

VOORBIJ DE SLUIERS
Jammer genoeg zitten er sluiers tussen ons en de hogere dimensies, waardoor we dit proces niet met onze aardse zintuigen kunnen waarnemen. Wij noemen het wonderen wanneer we de goddelijke krachten aan het werk zien. Maar voor hen die boven de sluiers leven bestaat er geen andere versie dan die, die op onvoorwaardelijke Liefde gebaseerd is. En precies dáár kunnen we wat van leren! Want bij ons schort het toch nog dagelijks aan onvoorwaardelijke Liefde. Als die innerlijk niet geleefd wordt, dan is voorwaardelijkheid aan het werk en zullen we vanuit de persoonlijkheid blijven hangen in oude, afgesplitste zelf-delen.

Stel je eens voor dat je zou weten, geloven en vertrouwen dat jij niet sterfelijk bent. Dat je hooguit van vorm zou kunnen veranderen, maar alles in overeenkomst met jouw totale blauwdruk en met de fase van bewustzijn waar je je in bevindt. Er is geen sprake van dat er ook maar iets zou kunnen misgaan, want alles gebeurt volgens de allerhoogste wetten van Goddelijke Wijsheid, Liefde en Kracht. Zou je je dan nog ergens zorgen om lopen maken?

GEEN ZORGEN MEER
Laat wat hierboven staat nou nog waar zijn ook... Maar oh hoe lang is het geleden dat we ons openden en overgaven aan die goddelijke levensstroom, die diep in ons wezen verankerd zit? Hoe lang al lopen we te tobben en te worstelen, te zoeken en te wanhopen, alleen omdat we de oplossingen buiten onszelf zoeken in alle illusies die we zelf gecreëerd hebben...?
Lang genoeg he. En dat blijkt, want de Hogere Raad en de Opgestegen Meesters hebben een prachtig plan in werking gesteld, dat ons dag en nacht helder wil maken wat er nog niet overeenkomt met onze ware Goddelijke essentie. Al onze 'nep-zelven' worden één voor één in het zonnetje gezet, en we krijgen staande ovaties en knuffels voor onze heldenmoed, ons vertrouwen, onze inspanning en ons enorme uithoudingsvermogen. Waarom?

DE AFGEDAALDE HELDEN ZULLEN ASCENDEREN
Omdat wij diegenen zijn die ooit JA hebben gezegd, om vanuit hele hoge Lichtwerelden af te dalen naar de Aarde, toen zij op het punt stond om uiteen te vallen. Wij hebben onszelf vrijwillig onder de sluiers laten zetten, en met alle Goddelijke coderingen die we dragen zijn we aan het werk gegaan in enorm verdichte en verzwaarde velden.

Dat het zó ongelofelijk moeilijk was om ons te blijven herinneren waar we vandaan kwamen bleek al snel, doordat we afdwaalden in werelden waar meer duister dan licht aanwezig was. We zijn onszelf met onvolmaaktheid, schuld en sterfelijkheid gaan identificeren. Precies die delen komen we nu in een omgekeerde sneltreinvaart tegen, mede dankzij het plan vanuit de Lichtwereld om ons te ondersteunen om onszelf te kunnen bevrijden van al die identificaties.

Ondertussen hebben we toch een bijna niet te bevatten groots en krachtig tapijt van Licht en Liefde om en door de aarde en al haar bewoners heen geweven. Het Christus bewustzijnsraster, waarvan we de coderingen in een miniversie in ons DNA dragen, is nu krachtiger dan al het duister bij elkaar. Dat mag ons de garantie geven dat we nooit meer de 'verkeerde' kant op kunnen groeien!

OPEN EN ONTVANG!
Open jezelf om alle hulp en sleutels van verandering van binnen en boven te ontvangen, ook al kun je de vorm waarin de hulp komt nog niet begrijpen. Ga voorbij aan je gedachten van 'oh jee, weer niet goed geslapen, ik word te moe, straks lukt het me allemaal niet meer'. Breek jezelf los van al die angstgedachten en zorgenvelden! Blijf er op vertrouwen dat er constant over jou gewaakt wordt. Omhul je lichaam met jouw eigen Liefdesfrequenties, die je kunt aanroepen door innerlijk contact te maken met je hogere Zelf en met alle Gidsen, Leraren, Beschermengelen en Meesters die jou dag en nacht terzijde staan. Ze verstrekken je alle energie die je nodig hebt om hier goed doorheen te kunnen groeien.

Jij bent de Geliefde, Goddelijke Man en Vrouw in-één. Her-inner je, laat je niet langer om de tuin leiden door alle gedachten en onwaarheden waarmee je persoonlijkheid jou nog klein, ontkracht en verkrampt houdt. Sta op als het tijd is, in jouw ware kracht en zachtheid, schoonheid en wijsheid. Blijf je maar bewust dat er, samen met jou, heel hard gewerkt wordt om jou van alles te bevrijden wat niet bij jouw ware, gezegende IK BEN hoort.

MV♥

Geen opmerkingen:

Een reactie posten